Wiedzmin 2. 2797 5

O temacie

Autor Kuba90

Zaczęty 10.04.2012 roku

Wyświetleń 2797

Odpowiedzi 5

Kuba90

Kuba90

Użytkownicy
JunityMan
posty226
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • JunityMan
Otóż nurtuję mnie jedno pytanie , zagrałem sobie w demko na stronie : >TU< no gra chodziła bez scinki czy zamuły. No i pytania czy jeżeli tam mi chodziło to orginał też ?  Bo nie wiem czy kupić bo jak nie wejdzie to wydam na darmo....

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Wiedzmin 2.
#1 2012-04-10, 14:16(Ostatnia zmiana: 2012-04-10, 14:17)
Tak trudno sprawdzic wymagania na google? sa nawet strony gdzie po wpisaniu swojego sprzetu skrypt jest w stanie wyswietlic ci ilosc fps'ow, a nawet powiedziec co musisz wymienic/wzmocnic by gra dzialala. Czy wy nie potraficie myslec tylko pisać 10 takich samych tematów? Ludzie, zalamujecie mnie. I sie Aztek nie dziw, ze powiem do takiego 'spierdalaj' bo widocznie sie inaczej nie da. TM musi trzymac jaki kolwiek 'poziom' jesli chodzi o sprawy i problemy dotyczace w tematach.

Kuba90

Kuba90

Użytkownicy
JunityMan
posty226
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • JunityMan
Dobra, dobra już spoko, ale no mnie to nurtuję bo demko ładnie smiga :D

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ściągnij jakieś "prawdziwe" demko, bo to nie odzwierciedla prawdziwych wymagań. Nie wiem, jaka konkretnie wersja W2 jest na tej stronie, ale wątpię bym miał w grze 60 FPSów :lol2:  Na tej stronce mam te 60 FPS, w grze mam 4-5 FPSów (na laptopie).

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ludzie, zalamujecie mnie. I sie Aztek nie dziw, ze powiem do takiego 'spierdalaj' bo widocznie sie inaczej nie da. TM musi trzymac jaki kolwiek 'poziom' jesli chodzi o sprawy i problemy dotyczace w tematach.
Więc chcesz zwiększyć poziom wyzywając userów? :lol2:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Wiedzmin 2.
#5 2012-04-10, 15:05(Ostatnia zmiana: 2012-04-10, 15:40)
Ludzie, zalamujecie mnie. I sie Aztek nie dziw, ze powiem do takiego #msg1030981spierdalaj#msg1030981 bo widocznie sie inaczej nie da. TM musi trzymac jaki kolwiek #msg1030981poziom#msg1030981 jesli chodzi o sprawy i problemy dotyczace w tematach.
Więc chcesz zwiększyć poziom wyzywając userów? :lol2:

Dokladnie tak  :ok:  A tak na powaznie to nei ja jestem tutaj o reformowania. To, ze zelazek mnie wkurwil swoim przejeciem tematu niczym polacy filmy na youtube nie powinno byc niczym dziwnym. A ty zamiast biernie sie przygladac, moglbys upominac tych, ktorzy pisza takie tematy. No chyba, ze jako moderatorowi ci to nie przeszkadza  :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry