zamość kurwa 42719 183

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 23.03.2012 roku

Wyświetleń 42719

Odpowiedzi 183

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Ja, niżej podpisany, oświadczam uroczyście że postawię Elvansowi jedno piwo, jeśli pojawi się na zlocie w Lublinie.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

zamość kurwa
#81 2012-04-09, 19:35(Ostatnia zmiana: 2012-04-09, 19:36)
Prawie o to mi chodziło.
To pomyślcie tylko gdzie. Ogółem jestem za omijaniem wielkich klubów i wybraniu raczej barów. Wiem gdzie są shoty po 2,50 xd

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

Maybe

zamość kurwa
#82 2012-04-09, 21:44(Ostatnia zmiana: 2012-04-09, 21:45)
Aviator? Piwo za 5,50 ale mozna palic i raczej nie uswiadczysz masy gimbusow w rodzaju "podrzyjmy sie do siebie bo na pewno sie nie slyszymy". Z tanszych alternatyw to pod akacja - 3,50 ale na fajke trzeba wyjsc na zewnatrz, Trakt Krolewski chyba za 4 albo tez za 5 i jest sala dla palacych, legenda - 4 pln ale masa pierdolonych kindermetali i wannabe - mrokow. W Tifosi piwo za 6 ale duzo miejsca i pare sal dla palacych, Oriental - 5 i dla palacych ale niestety od chuja szuszwoli, arabow i zjebow z gimbazy albo licbazy. Kredens, piwo za 5 i w miare spoko, mozna palic ale zwykle tlumy i nie ma nawet miejsca zeby usiasc. Ogolnie od chuja jest tego, wymienilem te ktore w miare znam i wiem czego sie spodziewac do tego lezace niedaleko centrum.

Oczywiscie i tak najchetniej poszedlbym do FIKOLANDU.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Kredens do chyba 15 ma piwo za 4zł : p i własnie shoty po 2,5zł tak to Paragraf w dzień jest luźny piwo 4zł RockBar może być zajebany Index różnie w Opium byłem raz i nie było gdzie nogi postawić i jeszcze Grillownia ale tam leją tyle wody że głowa mała : p

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Z wowozem można iść do Fashion jak się mie myle i darmowe drinki nam będzie załatwiał ; p

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co to za wpływy ma Wowoz w Lublinie?

Ogólnie mi najbardziej pasowałoby spotkać się gdzieś w centrum na Ruskiej, bo Lublina praktycznie nie znam. Telefon mam wyłącznie do Thora (i Wowoza, ale czy jego można się spodziewać?). Jak coś to mój: 691167642.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
i Wowoza, ale czy jego można się spodziewać?
nope

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Nie po prostu fashion to gejowski klub czyli coś dla naszego nawozka xD To pomyślcie jeszcze co i jak i jak już się zastanowicie itd to wpadne w piątek przeczytam te wasze wypociny

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Nie po prostu fashion to gejowski klub czyli coś dla naszego nawozka xD To pomyślcie jeszcze co i jak i jak już się zastanowicie itd to wpadne w piątek przeczytam te wasze wypociny

Gówno spotykacie się na dworcu w Lublinie, wymieńcie się tel. komórkowymi na PW, bo jeszcze wyjdzie tak że się wcale nie spotkacie, bo nie mogliście się zdecydować do jakiej knajpy pójść.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Wybór knajpy to bardzo ważna sprawa wręcz najważniejsza

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To kto będzie? Ja, Thoro, Elvans, Maybe, Siekacz, Aztek, ktoś jeszcze? Ogrodnik mam rozumieć cipkuje? :D

Mark Twain

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Wybór knajpy to bardzo ważna sprawa wręcz najważniejsza
Ustalicie to jak się spotkacie, żeby później nie było wymówek, że was nie znalazłem bo poszedłem do innej knajpy.  :lol2:

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
To aż tylu ludzi będzie? o matko

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
kyro masz duzo piw do postawienia

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

zamość kurwa
#94 2012-04-12, 20:19(Ostatnia zmiana: 2012-04-12, 20:57)
Ja, Thoro, Elvans, Maybe, Siekacz, Aztek, ktoś jeszcze?
hola hola, nie deklarowałem, że zjawię się w lublinie :ok:

@down: odkąd przejąłem RBT to ja tu jestem od banowania :lol2:

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
no to won z forum zaraz Ci bana załatwie xd

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
kyro masz duzo piw do postawienia
Chyba nie Tobie :lol2:

Ja, Thoro, Elvans, Maybe, Siekacz, Aztek, ktoś jeszcze?
hola hola, nie deklarowałem, że zjawię się w lublinie :ok:
Nie masz wyjścia, inaczej my stawimy się w Zamościu.

Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
kyro weź powiedz ty mnie na gg kiedy co dokładnie będziesz bo nie wiem jak jechać.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
to gdzie i o ktorej?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
wt. najnowszego info z facebooka kyro jest obecnie cwelony w siedleckim akademiku a to co udało nam się ustalić to to, że w lublinie może być o 18 co jest dla mnie po chuju, ponieważ ostatni bus odjeżdżający mam jeszcze przed 21.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry