Kingdoms of Amalur 3454 7

O temacie

Autor Tomek

Zaczęty 17.03.2012 roku

Wyświetleń 3454

Odpowiedzi 7

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Gra osadzona w realiach stworzonych przez Roberta Salvatore'a. Testował ktoś? Z poniższego wt wydaje się być trochę podobna do Fable.

https://www.youtube.com/watch?v=q1yjmQEcYtI

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Kingdoms of Amalur
#1 2012-03-17, 16:50(Ostatnia zmiana: 2012-03-17, 16:51)
Ta słodkość kojarzy mi się z grami na Rpg Makera XP. Zupełnie w twoim stylu, Ogrodnik. :|

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Ten krasnolud fapuje w 3:23.
https://www.youtube.com/watch?v=q1yjmQEcYtI
#t=203s

Khorne

Khorne

Użytkownicy
posty40
Propsy53
  • Użytkownicy
Mi się w to grało bardzo przyjemnie, przeszedłem to w sumie dwa razy, jako mag (meteor wymiata!) i jako wojownik z ty, że o dziwo wojownikiem grało mi się trudniej niż magiem.. bardzo spodobał mi się system walki kosturem i czakramami, do tego oczywiście te potężne czary i tryb reckoning (bo chyba tak to się nazywa?.. )... ;d  No i oczywiście po odpaleniu odrazu skojarzyło mi się z Fable.. :)
Gameplay sklecony przeze mnie:
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=ZdowNMXJ8Xs
[/media]

Księga Czarodzieja Instalka

Spoiler

"Poglądy są jak dupa. Każdy ma jakieś, ale po co od razu pokazywać?"

"Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. A maszynista widzi trzech debili na torach."

"Nie wytrzymałem napięcia - i w końcu wyjąłem palce z kontaktu..." :)

"Bo kto to będzie skryptował jak nie ja? Więc jak ma to być dla mnie niespodzianka?

Zawiążesz mi oczy przy skryptowaniu? "

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Kingdoms of Amalur
#4 2012-06-04, 14:09(Ostatnia zmiana: 2012-06-04, 14:11)
Ja w to próbowałem grać. Grafika śliczna, bardzo w stylu WoW, system walki też uber przyjemny - po prostu się go czuje. Jednakże kompletnie mnie zraził sposób rozgrywki, który jest prawie w takim stopniu ograniczony jak w Fable - z góry ustalona ścieżka i wszędzie ściany. No ale w sumie długo nie grałem, doszedłem tylko do drugich podziemi(które są równie nudne co pierwsze). Ogólnie fabuła jak na razie jest imo odpychająca. Prosta i nieciekawa.

Szczerze mówiąc mi już ogólnie nie pasują RPGi, gram tylko w TES, Goticzka i Wiedźmina. :lol2:

Zębacz

Zębacz

Użytkownicy
posty101
Propsy54
  • Użytkownicy
Gra bardzo fajna, może troche te lokacje niektóre bajkowe za bardzo.
Ale granie na klawie to porażka, załącz pada o gra się zajebiście.

Zębacz pasiasty, zębacz smugowy (Anarhichas lupus) – gatunek słonowodnej ryby okoniokształtnej z rodziny zębaczowatych.

Osiąga do 150 cm długości, maksymalna odnotowana masa ciała wynosi 23,6 kg.  Ubarwienie zmienne, szarozielone, czarne lub rdzawobrązowe. W poprzek  ciała przebiega 10-15 ciemnych pasów zachodzących na płetwę grzbietową.

Ryba o bardzo mocnych szczękach i zębach. Nie jest agresywna. Groźnie wyglądające zęby służą zębaczom do rozłupywania jeżowców, skorup twardych ślimaków, krabów i innych podobnych składników ich pożywienia.

Po wewnętrznym zapłodnieniu samica składa ikrę na dnie. Samiec broni złożonej ikry do wylęgu larw. Poza okresem rozrodu przebywają samotnie.

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy

some things are meant to be

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To kogoś jeszcze szokuje?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry