Mianowicie, dostałem ostatnio weny na nowego moda - będzie on RTS'em osadzonym w Gothicu (2 NK oczywiście), podobne bardzo do Battle of The Kings, z tą różnicą, że do tego dojdzie fabuła. Ale do rzeczy:
Nie wiem, w jakim pliku BOTK są kody pozwalające na:
1.
"Budowa" Vobów; gadasz z zarządcą o budowie czegoś i to się pojawia w sąsiedztwie, obstawiam, że podczas gadaniny uaktywnia się jakiś key, który został zaprogramowany do samego Voba,
ale problem w tym, że nie mam pojęcia, jaka stała to robi. Prawdopodobnie najmniejszy problem w całym projekcie.
2.
Zbieranie przedmiotów do ekwipunku gracza; definitywnie najtrudniejsza rzecz do zrobienia, aczkolwiek niezbędna do prawidłowego działania modyfikacji. Zapewne pamiętacie, jak w BOTK kowal kuł dla nas złoto w kuźni, zostało ono wydobywane w kopalniach przez kopaczy i było przenoszone do naszego ekwipunku automatycznie. Prosiłbym o to, by ktoś mi w tym pomógł, bo bez tego nie ma co się zabierać do moda.
Najlepiej by było, gdybym od razu dostał te stałe. Skonfiguruję je sobie sam.Proszę o to, by ktoś mi pomógł - to dla mnie bardzo ważne. Możecie mi też podać nazwy plików z BOTK, gdzie znajdują się owe problematyczne kody; potem je sobie sam wyciągnę, bo zielony w modowaniu nie jestem
Pozdrawiam.