Problem z Notepad++ 2161 4

O temacie

Autor HellVard

Zaczęty 14.03.2012 roku

Wyświetleń 2161

Odpowiedzi 4

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy

HellVard

Problem z Notepad++
2012-03-14, 21:56(Ostatnia zmiana: 2012-03-14, 21:58)
Temat może nie do końca związany z działem, ale myślę, że spora część modderów korzysta z tego programu, więc może ktoś będzie mógł mi pomóc. Otóż sięgnąłem do poradnika czipa17 z zaawansowanymi dialogami (ten podstawowy poradnik już przerobiłem). Podczas pisania dialogu coś się zepsuło. Wygląda to tak: screen
Mam nadzieję, że widać, o co chodzi. Dialog powinien się skończyć dużo wcześniej, ale łączy się dopiero z klamrą na samym dole. Próbowałem coś z tym zrobić, ale nic mi nie wychodziło. Wie ktoś, o co tu chodzi? Nie chcę dalej pisać skryptu, jeśli mam jakieś dziwne problemy.

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
airvar[partymember] = true nie ma srednika aaa i jaki jezyk skryptowy masz ustawiony ??

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poprawiłem ten średnik, ale to niczego nie zmienia. Mam ustawiony język polski (jeśli o to chodzi).

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

RafalBudzis

Problem z Notepad++
#3 2012-03-14, 22:17(Ostatnia zmiana: 2012-03-14, 22:17)
jaki jezyk skryptowy masz ustawiony ??
Mam ustawiony język polski (jeśli o to chodzi).

...

masz u góry cały pasek Język wybierz c++ bo ma podobną składnie (używa nawiasów klamrowych)

p.s. podałeś język aplikacji.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurrr... Ależ ja nierozgarnięty jestem  :facepalm:  To ja tu prawie z nerwów kompa przez okno wyrzuciłem, a wystarczyło nacisnąć magiczny przycisk. Wielkie dzięki Rafał.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry