Obróbka zdjęć 16075 27

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 12.03.2012 roku

Wyświetleń 16075

Odpowiedzi 27

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Adobe jakiśtam ma
Adobe Lightroom, polecam :D

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Adobe jakiśtam ma
Adobe Lightroom, polecam :D
Kojarzyłem nazwę lightroom, ale mi się skojarzyła do tej nazwy funkcjonalność bridge#msg1025622a nie wiem czemu  :blink:

Popisuje się ciągle menda jedna...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
kazz czemu ty wlasciwie i jak znalazles sie w zakopanym?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Może jebnijmy temat zbiorczy gdzie można pochwalić się swoimi fociami (nie mówię o foci swojej mordy)?

to dawaj. ja sie wstydze

Kazzmir
  • Gość
kazz czemu ty wlasciwie i jak znalazles sie w zakopanym?

bo kraków jest brudny i brzydki :D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
a jak z robota? raczej nie jestes norweskim emerytem a nie powiesz mi ze robisz tam za bialego misia.

Kazzmir
  • Gość
a jak z robota? raczej nie jestes norweskim emerytem a nie powiesz mi ze robisz tam za bialego misia.

gry robię xD w stopce jest link

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Ogólnie to co zaproponowal Bula z tematem zbiorczym (czy ogolnie rozpoczecie/rozszerzenie tematyki fotografii, ktore moze zaowocowaloby w koncu nawet odrebnym dzialem) jest jak najbardziej pomyslem godnym wcielenia w zycie. Ja raczej nie mialem nigdy mozliwosci zajac sie profesjonalna fotografia mimo ze bym chcial, jak najbardziej fotografowac lubie (szczegolnie krajobrazy, czego dowodem sa setki zdjec okolicy, ktore wykonalem) i chcialbym przejsc na nieco wyzszy poziom zaawansowania. Z lustrzankami niestety mialem styk zaledwie pare razy i to raczej niewielki. Reczna kalibracja ostrosci itd. to pojecia calkowicie mi obce.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry