Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1015510 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1015510

Odpowiedzi 2478

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Witam, mam problem odnosnie zadania swieża krew, ide co Carlsona, rozmawiam z nim, mowi ze sie zastanowi czy ze mną pójść i nic... spalem z10 nocy myslac ze to pomoze ale nic  ktos ma jakis pomysl?
Powinien z tobą pójść od razu a powiedziałeś mu że jesteś z obozu rebeliantów ?
Ja mam problem z trzema zadaniami-gdzie jest meteor Świstaka,pierścień Martina i orkowa nekropolia?
Meteor świstaka jest nieopodal miejsca gdzie była starożytna arena w mrocznych tajemnicach dokładnie w lesie obok bagna po prawej stronie. Pierścień Martina jest w jaskini w której był Jack Aligator. Orkowa nekropolia ? Tego zadania nie pamiętam powiedz dokładnie na czym ono polega a spróbuję ci jakoś pomóc.

Spartanek

Spartanek

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chodzi mi o tego ducha w wieży mgieł z zadania "Marzenia Rodneya"

Dobra już nie aktualne. :lol2:

Sylw

Sylw

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Witam, mam problem odnosnie zadania swieża krew, ide co Carlsona, rozmawiam z nim, mowi ze sie zastanowi czy ze mną pójść i nic... spalem z10 nocy myslac ze to pomoze ale nic ktos ma jakis pomysl?
Powinien z tobą pójść od razu a powiedziałeś mu że jesteś z obozu rebeliantów ?

no pewnie ze powiedzialem :P tak to bym nie pytal

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
no pewnie ze powiedzialem tak to bym nie pytal
Hmm to dziwne powinieneś z nim od razu po rozmowie iść do obozu a po wyjściu z jaskini też się powinno coś wydarzyć. Hmm a masz może jakiś wcześniejszy zapis ?

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Chyba tylko CH jak na razie :D

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Nie. Jak masz 100% jednoręcznej i dwuręcznej to u Lee.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Nie. Jak masz 100% jednoręcznej i dwuręcznej to u Lee.
Wystarczy mieć po 60% czyli być mistrzem we władaniu bronią jedno i dwuręczną ogólnie nauka kosztuje 300 bryłek i 30 pkt nauki i możemy się tego nauczyć u Corda.

Adanosu

Adanosu

Użytkownicy
posty4
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Problem polega na tym, że po zabiciu Corristo i po rozmowie z czarnym magiem w labiryncie pod Starym Obozem jest ładowany kolejny świat. Niestety, pod koniec ładowania, gra się wyłącza nie wyświetlając żadnego komunikatu. Chciałbym jeszcze dodać, że po załadowaniu gry zapisanej w Labiryncie zostaję wyrzucony do pulpitu i dostaję komunikat o błędzie. Jak można naprawić ten problem?

TheGenerat

TheGenerat

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam problem ze znalezieniem ornamentu w pobliżu górskiej fortecy. Wg linii fabularnej ma się tam pojawić Hrabia i go nam zakosić( sprawdzałem notatki z tego zadania na innym zapisie). Ja natomiast przeszukałem obszar w promieniu jakichś 100 metrów od tego punktu na mapie i nie widziałem żywej duszy. U Jarvisa brak opcji dialogowej.
Jakieś pomysły?

Sylw

Sylw

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
no pewnie ze powiedzialem tak to bym nie pytal
Hmm to dziwne powinieneś z nim od razu po rozmowie iść do obozu a po wyjściu z jaskini też się powinno coś wydarzyć. Hmm a masz może jakiś wcześniejszy zapis ?
juz sobie poradziłem. Nie mialem aktywnego tego zadania i jak pogadalem z cavalornem to poszlo :D

Post połączony: 2014-05-06, 23:35
post pod postem ale tak wyszlo :P teraz mam problem z zadaniem szpieg gomeza.  Gadalem raz ze wszystkimi, potem z Cavalornem, potem gadalem znow ze wszystkimi i Cavalorn nie pyta mnie kogo podejrzewam o zdrade. W pamietniku czy jak to tam nazwac mam wpisy kazdego podwójnie (przed i po rozmowie z Cavalornem) za wyjatkiem Aidana. Ma ktos jakis pomysl?

berserker1989

berserker1989

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
Gram od niedawna, wykonuje zadanie szpieg gomeza, i już drugi raz porozmawiałem ze wszystkimi ide do cavalorna ale on tylko zlecił mi zadanie sojusznicy ( większość tych zadań z początku 2 rozdziału juz wykonałem,,) a nie ma opcji dialogowej co do wskazania szpiega, wczytywanie save daje ten sam efekt.

Jeszcze jedno, gdzie znajduje się patrol strażników który Ratford chce żebyśmy zlikwidowali kiedy wybierzemy ścieżkę łowców? ( chyba że warunkiem pojawienia się tego patrolu jest zabranie ze sobą całej trójki piratów -narazie ze mną jest Angus i Hank, już zleciałem z nimi kawałek mapy i nie umiem znalezc tego patrolu tak jak i tego 3-ego pirata Rodneya ale on się  kręci gdzieś po obozie

Sylw

Sylw

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Gram od niedawna, wykonuje zadanie szpieg gomeza, i już drugi raz porozmawiałem ze wszystkimi ide do cavalorna ale on tylko zlecił mi zadanie sojusznicy ( większość tych zadań z początku 2 rozdziału juz wykonałem,,) a nie ma opcji dialogowej co do wskazania szpiega, wczytywanie save daje ten sam efekt.
wlasnie mam ten sam problem...

berserker1989

berserker1989

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
Ominąłem to zadanie, chyba przez jakiegoś buga nie da się go wykonać, doszłem do momentu  gdy mamy porozmawiać z ratfordem by dał nam zadanie o raporcie z NO, ja zamiast tego poszłem w kierunku głębi, zamroziłem i zabiłem strażnika i teraz przechodzę głebię, nie widzę innego sposobu na dostanie się tam.

Ten sposób to lipa, po wyjściu z głębi nie ma opcji dialogowych ani u Abla ani u Cavalorna, dodatkowo Ratford nas już tylko uczy

Sylw

Sylw

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
szkoda, że nie działa. Ja spróboje przeinstalować gre (wiem ze to nie moze nic zmienic ale kurde korci mnie zeby pograc tak jak trzeba:D), i dam znac czy cos to dalo, czy nie. Licze ze ktos "mądry" sie odezwie ;)

Post połączony: 2014-05-10, 13:11
nic to nie dalo, trza po prostu olac glebie i leciec dalej :D a tonego zabije po prostu i tyle :P

berserker1989

berserker1989

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
Znalazłem odp. na zadanie Szpieg Gomeza, kiedy ze wszystkimi pogadamy 2 raz idziemy do rączki bijemy go bierzemy klucz Gomeza i wtedy on nam mówi że Cavalorn nas szukał i dalej już normalnie wykonujemy zadanie i lądujemy w głębi

Sylw

Sylw

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
ooo super wypróbuje :D

berserker1989

berserker1989

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
i znowu kłopot, po wyjściu z głębi rozmawiam z Cavalornem on się cieszy że mnie widzi, płaci mi rude jeszcze i mówi że będzie miał wkrótce zadanie dla nas, ja idę do Ratforda (jpo edyne zadanie jakie mi zostało do wykonania) żeby zlecił mi przejście się do NO ale nie ma już opcji dialogowych (tzw. miałeś dla mnie jakąś robote), a co ciekawsze przed wejściem do głębi była ta opcja i nawet specjalnie save zrobiłem ale gdy go wczytuje to też jej już nie ma :(

roguez

roguez

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem Recepta Aidana. Ten pan poprosił mnie o udanie się do cycadeli orków, bym znalazł jego martwego kolegę z receptą. Po przeszukaniu tego miejsca, co prawda znalazłem jakąś mumię w podziemiach z notatką w dziwnym języki, tylko jej nie przyjmuje. Gościu zwie się Skrzek, może ktoś już to zrobił i wie gdzie ten pan jest? C=

berserker1989

berserker1989

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
Leży przy moście jakbyś od tej cytadeli szedł do górskiej fortecy

roguez

roguez

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szukałem i go tam nie było. Zniknął mi zanim go odnalazłem?

Post połączony: 2014-05-11, 12:41
O proszę, jednak po którymś tam wczytaniu gry w końcu mi się pojawił. Denerwują mnie już takie bugi

0 użytkowników
Do góry