Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1015932 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1015932

Odpowiedzi 2478

Cgp019

Cgp019

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Odpowie ktoś ? Nie mogę przejść moda :wstyd:

Quadrak

Quadrak

Użytkownicy
posty12
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.Mam pewien problem...Po spotkaniu z Tonym i jego śmierci zostaje skazany na wyrok Głębi.Wszystko jest cacy i ładuje mi się głębia i przy 3/4 wczytywania wywala mi do pulpitu i tak za każdym razem.Może to nie jest ten temat więc wybaczcie.Wiedział by ktoś jak rozwiązać ten problem?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Zainstalować GMDK (wystarczy jedynie katalog gothic): http://worldofgothic.de/dl/download_28.htm lub https://mega.co.nz/#!4dYgGZKS!9MN9ZAR5Cy2oe5KgV_K0Yy5nI3nzdt0RFfRPlOT1YTg - aby nie wywalało przy wczytywaniu Głębi.

michal2600

michal2600

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam

Mam problem z zadaniem znalezienia Carlosa, gdzies w tym watku było wspomniane że jest koło mostu do miasta orków, ale przeszukałem te okolice (jak zresztą całą resztę kolonii, zanim zacząłem szukać na forum) i raczej go tam nie ma. Prosiłbym więc o kod na niego albo dokładną lokalizację, ponieważ nie mogę ruszyć dalej zadań (zrobiłem wątek nekromanty i ornamentow, juz nie mam żadnej opcji dialogowej o zadaniach u nikogo). Nie wiem czy brak jego trupa wynika z tego że się tam nie pojawił, czy dlatego że zanim odszedł z kopalni sam odebrałem mu miecz, a potem i tak wszedłem do kopalni

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
On jest pod wieżą niedaleko cmentarza paladynów / w pobliżu mostu do miasta orków.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

michal2600

michal2600

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie, na terenie orków są 3 wieże i z całą pewnością nie ma go pod żadną z nich, ani na nich, ani w pobliżu cmentarza, ani w pobliżu mostu, ani nawet pod mostem ;P

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Dobra, już wiem. Nie pojawia się dlatego, że zabrałeś mu już miecz runiczny. Gdyby go miał, leżałby martwy przy wieży.

guru

guru

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy walki dwoma mieczami? - nigdzie nie mogłem znależć odpowiedzi 

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Cord będzie mógł nauczyć po wykonaniu kilku misji w Nowym Obozie.

Cgp019

Cgp019

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powie mi któs gdzie znajdę Paula i Jarvisa ? Z Jarvisem już gadałem i mi powiedział żebym najemnikom przekazał wiadomość a jak wróciłem to go już tam nie było :facepalm:

Myo

Myo

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z zadaniem "Gomez Atakuje". Po udaniu się do obozu rebeliantów nie można porozmawiać o ataku na ten obóz z Ratfordem, proszę o pomoc.

Cgp019

Cgp019

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z zadaniem "Gomez Atakuje". Po udaniu się do obozu rebeliantów nie można porozmawiać o ataku na ten obóz z Ratfordem, proszę o pomoc.
Gadałeś już z informatorem na placu wymian ?

Myo

Myo

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Up Oczywiscie.

Cgp019

Cgp019

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To popróbuj pare razy tę akcję z inforatorem bo tam jak się Bezio pojawi to musisz z nim mieć opcję dialogową a potem on się gdzieś teleportuje a ty możesz iść gadać z Ratfordem.

Cgp019

Cgp019

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powie mi któs gdzie znajdę Paula i Jarvisa ? Z Jarvisem już gadałem i mi powiedział żebym najemnikom przekazał wiadomość a jak wróciłem to go już tam nie było :facepalm:
To jak ? pomoże ktoś ?  :wstyd:

Myo

Myo

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To jak ? pomoże ktoś ?  :wstyd:

Paul kręci się po całej koloni, trudno więc podać jego właściwą lokalizację, Jarvis po przekazaniu Cordowi wiadomości ukrywa się w jaskini Piwosza.

Ja również mam problem, Medarion zlecił mi znaleźć ukryte ornamenty w zatopionej wieży Xadupy, jednak ich tam nie ma. Zastanawiałem się właśnie, czy nie ma ich w jednej z tych dwóch zamkniętych skrzyń, jednak wytrychem ich nie otworze. Wie ktoś może, jak je otworzyć? Nieważne, znalazłem już odpowiedź :D

Cgp019

Cgp019

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale gdzie MOGĘ spotkać Paula? Nie wiem jak bardzo dosłownie mam przyjąć słowa "cała kolonia"  :lol:

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
To  znaczy, że patroluje całą kolonię, więc cały czas jest gdzie indziej.

Sylw

Sylw

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Witam, mam problem odnosnie zadania swieża krew, ide co Carlsona, rozmawiam z nim, mowi ze sie zastanowi czy ze mną pójść i nic... spalem z 10 nocy myslac ze to pomoze ale nic :D ktos ma jakis pomysl?

Spartanek

Spartanek

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam problem z trzema zadaniami-gdzie jest meteor Świstaka,pierścień Martina i orkowa nekropolia?

0 użytkowników
Do góry