Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1013319 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1013319

Odpowiedzi 2478

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Uciekałem ze Starego Obozu, wszedłem do tej dziwnej lokacji, porobiłem wszystko, zabiłem Corristo (czy jak on się nazywał, ten mag z Gomezem co rozmawiał), pojawił się Czarny Mag, Cavalorn leży na ziemii i nic więcej nie mogę zrobić. Jak mogę się z tego wydostać?

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Cytat: Bogdan Zwei
Uciekałem ze Starego Obozu, wszedłem do tej dziwnej lokacji, porobiłem wszystko, zabiłem Corristo (czy jak on się nazywał, ten mag z Gomezem co rozmawiał), pojawił się Czarny Mag, Cavalorn leży na ziemii i nic więcej nie mogę zrobić. Jak mogę się z tego wydostać?

Wczytaj save sprzed wejścia do tych drzwi w podłodze... to jest lokacja na VI rozdział. Przy zwłokach kelvina powinien przyjść urt (możesz wczytywać do skutku jbc) Po rozmowie z nim zapier***asz do LOCHÓW tam gdzie studnia po prostu wskakujesz w studnie i jesteś w wieży mgieł.

EDIT
W temacie prośba o zapisy wrzuciłem save jakbyś nie miał.

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Teraz mam problem z zadaniem "Dostarczyć broń", dałem Cavalornowi miecz, ale on go nie przyjął, bo dałem złą opcję dialogową i nie mogę wrócić do tego dialogu z powrotem, a przywoływanie nowego Cavalorna nic nie daje.

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
mam chyba buga w zadaniu informator, bo ja chce isc na koncu do ratforda i mu o tym wszystkim powiedzieć to niema zadnej opcji dialogowej . Co zrobić?

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Musisz porozmawiać z Bezimiennym przed pójściem, jak nie zaczepia to wczytuj grę przed rozmową z informatorem do skutku.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem Marzenia Rodneya, byłem w tej dziwnej krainie, lecz nie mogłem z niej wyjść, postanowiłem użyć kodów teleportując się na teleport do standardowego światu (World.zen). Pogadałem z Roderikiem, Rodneyem i nic więcej nie mogę zrobić. Zadanie cały czas się ciągnie, nie jest wykonane ani popsute.
Tak samo mam z Dostarczyć Broń, nie mogę dać jej Cavalornowi, chociaż wszyscy inni mają.

Są to bugi spowodowane na moim CZ czy ogólnie? Co muszę zrobić teraz, bo zaczyna mnie już ta gra irytować, praktycznie nic bez kodów nie mogę zrobić, bo albo coś jest zablokowane, albo inne cholerstwo.

Szpinak

Szpinak

Użytkownicy
posty9
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem z mieczem runicznym. Mianowice nie mam żadnej opcji dialogowej u Myxira, dodam iż zadanie związane z tymi kamieniami które daje nam Saturas chyba zepsułem bo gdy przychodzę do niego z nimi mówi mi że już za późno. Proszę o pomoc.

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
Mam problem bo musze zrobic 10 mieczy zwyciestwa dla aidana . Gdzie moge sie zaopatrzyc w 30 sztabek hartowanej stali?

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Bodajże na bagnach jest jakaś skrzynia z 27 prętami, resztę musisz dokupić. Ale moim zdaniem lepiej jest wykuć miecze, i jeżeli rola kowalstwa w następnej wersji ma być naprawdę tak duża jak mówił orc, to będzie to bardziej opłacalne.

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
ale jak własnie kuję miecze i potrzebuje na 10 tych mieczy 30 sztabek hartowanej stali gdzie je zdobyć? nie chodzi mi o pręty

Post połączony: 2013-12-27, 10:59
gzdie ja mam isc do tej orkowej cytadeli? tam gdzie był ur shak?

Sknera

Sknera

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Witam, czy mozna nauczyc sie walki dwoma mieczami u NPC czy trzeba korzystac z pomocy CH ? Jesli u NPC to u kogo ?

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem Marzenia Rodneya, byłem w tej dziwnej krainie, lecz nie mogłem z niej wyjść, postanowiłem użyć kodów teleportując się na teleport do standardowego światu (World.zen). Pogadałem z Roderikiem, Rodneyem i nic więcej nie mogę zrobić. Zadanie cały czas się ciągnie, nie jest wykonane ani popsute.
Tak samo mam z Dostarczyć Broń, nie mogę dać jej Cavalornowi, chociaż wszyscy inni mają.

Są to bugi spowodowane na moim CZ czy ogólnie? Co muszę zrobić teraz, bo zaczyna mnie już ta gra irytować, praktycznie nic bez kodów nie mogę zrobić, bo albo coś jest zablokowane, albo inne cholerstwo.

Popsułeś obydwa zadania, jest solucja w której wszystko jest wytłumaczone krok po kroku.

Post połączony: 2013-12-27, 14:39
Mam problem z zadaniem z mieczem runicznym. Mianowice nie mam żadnej opcji dialogowej u Myxira, dodam iż zadanie związane z tymi kamieniami które daje nam Saturas chyba zepsułem bo gdy przychodzę do niego z nimi mówi mi że już za późno. Proszę o pomoc.

Znajdz save przed tymi zadaniami i zrób je od nowa. (aha, i te zadanie z kamieniami to dostajemy od Jarvisa, a resztę kamieni znajdujemy przy pomocy magów.)

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Cytat: Bogdan Zwei

Ze zwłok (jeżeli tak można nazwać martwego ducha) Truana musisz wziąć runę, która cię przeteleportuje do wyjścia, nie zapomnij także o mieczu runicznym.
Cavalornowi dając broń musisz powiedzieć, by zrobił to dla ciebie, inaczej nie weźmie.

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja mu powiedziałem coś innego, niż żeby zrobił to dla mnie i już nie da rady tego cofnąć?

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A ja mu powiedziałem coś innego, niż żeby zrobił to dla mnie i już nie da rady tego cofnąć?

Jeśli zapisujesz grę tylko na 1 slocie to pewnie już do tego nie wrócisz.

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
gdzie jest miecz runiczny?

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie chce mi się przeglądać tych 80 stron, więc napisze
Mianowicie mam problem z misja Gomez Atakuje!

Chodzi o to że spotkałem się z informatorem Urta, zaatakowali nas strażnicy, bezi wpadł pogonił ich. Zostalem sam, wpis mówi by poinformować o tym Ratfolda.. A więc ide do niego i... brak opcji dialogowej.. wtf? Co robić?

Edit: Zajrzałem jednak strone szybciej jest odpowiedź.. tzn podpowiedź.. więc.. sory ;]

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
Masz wczesniejszy zapis przed rozmową z informatorem urta? Jesli tak to wczytuj tyle razy az wszystko bd ok ,ja tez tak mialem i pomogło

Gogetto333

Gogetto333

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem triumwiwat(?) i najemnicy. Rozmawialem z torlofem,wikiem i laresem, wypelnilem zadanie ornamenty a lee nic nie chce zrobic.
Pomóglbt ktoś  :wstyd:?

Suomix

Suomix

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
To masz to co ja mam z Jarvisem po powrocie do niego. Brak opcji dialogowej.
Najpowazniejszy bug w modzie, który potrafi zniszczyc rozgrywke uniemozliwiajac ukonczenie gry.

Jak ktos wie jak to naprawic :D Piszcie ^^

0 użytkowników
Do góry