Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 929503 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 929503

Odpowiedzi 2478

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Musisz przejście obok magów otworzyć.

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam kolejny problem a mianowicie zaatakowałem juz SO i doszedłem do momentu w którym Cavalorn mi mówi ze Gomez uciekł do piwnicy i sek w tym ze nikogo nie ma w piwnicy , mało tego Gomez siedzi sobie dalej na swoim tronie jak gdyby nic .
Ma ktoś jakiś pomysł co mam teraz zrobić ?:d

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
W piwnicy magnatów są drzwi w ziemi.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Hej ho.
Powiedzcie mi proszę, co muszę zrobić, żeby Cord łaskawie wpuścił mnie do Lee? Bo jak go wyklepię to wszyscy sie na mnie rzucają :D

Aha, chyba już wiem co i jak.

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: Dirklan
ZarzaPL, idz do lochów pod zamkiem, znajduje się tam "studnia", zaraz na początku. Właź wszędzie a trafisz. Tepniesz się na plaże.

Ja mam problem w kopalni NO, gdy zrobie zadanie od Torlofa to szef kopalni chce mnie zabić mimo iż jakiś gościu się za nas poświęca. Jak go pobije to wszyscy mnie atakują. Co powinienem zrobić lub co robie źle
sproboj go odciagnac i wtedy pobij, wyraznie wyglada na buga.

Cytat: SparrowJacek
Hej ho.
Powiedzcie mi proszę, co muszę zrobić, żeby Cord łaskawie wpuścił mnie do Lee? Bo jak go wyklepię to wszyscy sie na mnie rzucają

Aha, chyba już wiem co i jak.
idz do Jarvisa, jest tam gdzie 1 kamien ogniskujacy,  niedaleko plazy na klifach, w kazdym razie obok Kamienia Ogniskujacego w G1 pogadaj z nim i bedzie Ok, ale dziwne, bo ja pobiłem Corda normalnie, sproboj go odciagnac od stada :D

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Splash
W piwnicy magnatów są drzwi w ziemi.
Niestety mnie crashuje :( Czyli jednak nie ukończę moda :(

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: turbocheat
Mam kolejny problem a mianowicie zaatakowałem juz SO i doszedłem do momentu w którym Cavalorn mi mówi ze Gomez uciekł do piwnicy i sek w tym ze nikogo nie ma w piwnicy , mało tego Gomez siedzi sobie dalej na swoim tronie jak gdyby nic .
Ma ktoś jakiś pomysł co mam teraz zrobić ?:d
japierdole, czytaj dialogi  za 2 drzwiami sa takie drzwi w podłodze wejdz do nich i od tamtego momentu lepiej nie zapisuj gry, bo nie wczytasz :D i jak beda crashe to zmien rodzielczosc, szykuj sie na walke z demonem bo to koniec praktycznie. Jak masz jakies fajne poty na siłe to polecam wypic po rozmowie z Xardasem. aha i te drzwi rzecz jasna to w piwnicy :D

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: mrdragothic
Cytat: turbocheatMam kolejny problem a mianowicie zaatakowałem juz SO i doszedłem do momentu w którym Cavalorn mi mówi ze Gomez uciekł do piwnicy i sek w tym ze nikogo nie ma w piwnicy , mało tego Gomez siedzi sobie dalej na swoim tronie jak gdyby nic .
Ma ktoś jakiś pomysł co mam teraz zrobić ?:djapierdole, czytaj dialogi  za 2 drzwiami sa takie drzwi w podłodze wejdz do nich i od tamtego momentu lepiej nie zapisuj gry, bo nie wczytasz i jak beda crashe to zmien rodzielczosc, szykuj sie na walke z demonem bo to koniec praktycznie. Jak masz jakies fajne poty na siłe to polecam wypic po rozmowie z Xardasem. aha i te drzwi rzecz jasna to w piwnicy
No ale jak wchodzę w te drzwi w podłodze to mnie crashuje .

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
no hehehehehehe to juz problem TO WSZYSTKICH CZEKA zmieniłes rodzielczosc na minimalna ? mi to pomagało

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: mrdragothic
no hehehehehehe to juz problem TO WSZYSTKICH CZEKA zmieniłes rodzielczosc na minimalna ? mi to pomagało
Mi niestety to nie pomogło :(

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: turbocheat
Cytat: mrdragothicno hehehehehehe to juz problem TO WSZYSTKICH CZEKA zmieniłes rodzielczosc na minimalna ? mi to pomagałoMi niestety to nie pomogło :(
czyli bede jedna osoba ktora przeszła CZ ? YEAH

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
no co eh... nic za darmo

piotek1919

piotek1919

Użytkownicy
posty47
Propsy7
  • Użytkownicy
A gdzie jest dokładnie jaskinia piwosza?

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W tym lesie przed obozem Bractwa. Musisz pochodzić i poszukać w takich rozpadlinach.

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy
Szukam fragmentu kamienia oznaczonego numerem 3 .  Podpowiedzi na forum nie znalazłam... Przy okazji... ostatni kamień (7) zabrałam, ale nie pokazał się demon...  bug?

EDIT:
Sorry... zapomnialam, że Ratford go zabrał...

Revolution

Revolution

Użytkownicy
posty127
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak wejść do twierdzy z magami i najemnikami bez cheatów? Cord zawsze mnie "odsyła" a jak już tam wlazłem używając kodów
to Lee mówi że na razie nie idzie i musi coś zrobić czy coś w tym stylu (wilk torlof i lares'a już mam z głowy) , tak samo z Saturasem on mi mówi że mam odejść, a po tym dostaje wpis do dziennika że muszę   "połazić koło tych tych magów" albo jakoś tak, ma to związek z Questem z mieczem runicznym? Carlos mi go odebrał i poszedł na tereny orków, btw gdzie on siedzi? z góry dzięki..

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Idź tam gdzie był kamień ogniskujący nad Bractwem. Tam będzie twoje rozwiązanie ;)

Poza tym jak wyklepiesz Corda to on cie przepuści.

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Revolution

Revolution

Użytkownicy
posty127
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie da się nawet do Corda podejść ale jebać już go, wszedłem cheatami za niego i wtedy mogłem dopiero go pobić :D

z tym miejscem to mnie zaintrygowałeś sprawdzę to, dziek za odpowiedź

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Hej, jak przejść zadanie z konwojami?.Organizuje tych dwóch strażników idę do kharima i Rick mówi, że konwój nie pójdzie.Idę z konwojem i nic się potem nie dzieje, co zrobiłem źle?.

Gorn5533

Gorn5533

Użytkownicy
posty48
Propsy6
  • Użytkownicy
kto mi pomoze z zadaniem wsparcie i marzenia rodneya. bo jak ide do kiry nie mam zadnej opcji dialogowej i nic sie nie dzieje. a w wiezy mgiel nie wiem gdzie jest ten duch moglby mi ktos podeslac kod na niego?

0 użytkowników
Do góry