Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 868860 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 868860

Odpowiedzi 2478

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
gdzie jest greg? gdzie kupić mapę dla skorpiona?

Dirklan

Dirklan

Użytkownicy
posty25
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mapę dla Skorpiona możesz kupić u Fiska w karczmie.

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Grega nie ma w grze bo go nie dodano. Mape możesz kupić u Fiska.
Mam problem z zebraniem strażników ze starego obozu do konwoju z bronią. Wziąłem Kirgo na konwojenta, ale potrzebuje jeszcze drugiego bo Bullita nie uda się przekonać. Jaki jest następny strażnik i Gdzie go można znaleźć.
Ponawiam to pytanie.

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Gdzie są te ornamenty które hrabia ukrył?, byłem w zatopionej wieży i otworzyłem 2 kufry z 4 2 nie mogłem otworzyć bo wytrych się cały czas łamał mimo 2 poziomu otwierania a więc gdzie one są?.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
w zamku SO w pokoju kruka jest kufer jest klucz do zatopionej wierzy (do kufrow)

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
    Mam problem z zebraniem strażników ze starego obozu do konwoju z bronią. Wziąłem Kirgo na konwojenta, ale potrzebuje jeszcze drugiego bo Bullita nie uda się przekonać. Jaki jest następny strażnik i Gdzie go można znaleźć.

Ponawiam to pytanie.
Czy ktoś mi  w końcu powie gdzie znajde drugiego strażnika do konwoju z bronią?!

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
mam problem ze znalezieniem nekromanty zabijam te szkielety po drodze na plac wymian wchodzę na górę i też go tam niema

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
mam buga w zadaniu z pacho jak chce kopac ten skarb to ric nie chce zaczac kopac mimo ze mam kilof a pózniej on znika na chwile

jak temu zaradzic
?

Ayman

Ayman

Użytkownicy
posty64
  • Użytkownicy
Cytat: adas
mam buga w zadaniu z pacho jak chce kopac ten skarb to ric nie chce zaczac kopac mimo ze mam kilof a pózniej on znika na chwile

jak temu zaradzic
?
Najlepiej zapisac sobie przed momentem gadki z Pacho i kopania. Najlepszym sposobem wylaczenie calkowicie gry i wczytanie zapisu. Mi to samo sie zrobilo co tobie i moj sposob zadziałał.

"Lók, jestem tfojim ojcem!"

Jaswer

Jaswer

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra trzy sprawy, po gadce z informatorem nie mam żadnej opcji dialogowej z Rathfordem, Roodney nie żyje prawdopodobnie już od pierwszego rozdziału, jakoś to przeoczyłem, a w trzecim rozdziale, jego życie byłoby dość przydatne, i gdzie podziewa się ten cholerny Skorpion w obozie, wcześniej był na wieżyczce na północy teraz go tam nie ma.. Z góry dzięki za pomoc

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Musisz pogadać z bezim tzn ma sie mu odpalić dialog. Nie masz rodneya to fabuła dalej nie poleci bo on musi zostać magiem prawdopodobnie bez hanka by się obyło ale rodney jest ważny.Skorpion chyba dostał u ciebie buga najlepiej przywołaj go sobie kodami i sprawdź gdzie pójdzie.

Jaswer

Jaswer

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dzięki, a mógłbyś mi jeszcze podać te kody i czy przywołanie Roodneya w taki sposób mogłoby zadziałać?

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Gdzie mam iść na bagnie po spaleniu narkotyku lestera ?

Ayman

Ayman

Użytkownicy
posty64
  • Użytkownicy
Rodney czesto sie buguje. Tzn po jakiś akcjach w terenie czesto zostaje i stoi w miejscu jak przy quescie z Carlsonem kolo cytadeli, gdy pomogli mi z orkami - on tam zostal. Pomogło dopiero przespanie sie, wtedy Rodney pojawił sie w tym oboziku nad obozem rebeliantów, Rodney jesli sie nie myle również co jakis czas chodzi do karczmy. Skorpion sie buguje w taki sposob ze on jest pod wieżą ale moze jego model migotać - raz sie pojawi raz zniknie ale on tam na 100 % jest.

"Lók, jestem tfojim ojcem!"

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Jak rozpoczać zadanie z nekromantą? bo muszę trafić do jego biblioteki po ten almanach ..
Czy mam robić popostu już questy w NO i samo się popchnie dalej? (magów wody przekonałe, leren pójdzie, xardas także)
około godziny 17 podrzucę ci te kody na skorpiona i rodneya.

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Niemogę pogadać z tym nowicjuszem w chatce po spaleniu ziela od lestera

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
bo masz isc spac

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleźć almanach potrzebny do przywrócenia mocy miecza runicznego? I co z zadaniem Poszukiwacz? Bo misję z ornamentami dla Magów Wody wykonałem i tylko ta misja u nich mi pozostała. 

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mógłby mi ktoś powiedzieć kto w tej modyfikacji uczy otwierania zamków ?

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Vam uczy otwierania zamków na bodajże 1 poziom.
Almanach będzie w bliblotece nekromanty, sam nie wiem jak mam tam wejść na początku 4 rozdzialu bo nie mam questa z nekromantą.
Mógłby ktoś pomóc i powiedzieć jak mam rozpocząć to zadanie z nim ?.
Czy mam robić poprostu zadania od rebeliantów czyli iść do nowego obozu?(ornamenty mam skończone myxir pójdzie,u xardasa byłem i powiedziałem że coś tam dla niego zrobie w przyszłości i leren raczej pomoże).

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry