Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1022066 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1022066

Odpowiedzi 2478

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
ostatni raz odpowiadam na tak durne pytania (zamiast kombinować to zara na forum piszecie), pod wodą jest rura tam jest wyjście z głębi

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
  • Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
jesteś debilem, po cholere odpowiadasz jak nie wiesz jak rozwiązać ten problem?
Sam jesteś debilem piszesz dwa posty pod rząd. Trzeba wczytać bo ten smród to bug i inaczej się nie da.
Tak jak mówiłem: Konfitur dla świstaka nie trzeba brać ze skrzyni można kupić od draxa tylko nie można dać mu się oszukać i odmawiać na jego propozycje.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Tak jak mówiłem: Konfitur dla świstaka nie trzeba brać ze skrzyni można kupić od draxa tylko nie można dać mu się oszukać i odmawiać na jego propozycje.

jeszcze innym kity będziesz wciskał?, konfitury TRZEBA brać od skrzyni draxa i dać te od świstaka i idziemy mu o tym powiadomić (później drax nas zaczepia ale z powodu błędu tak nie jest) koniec tematu.

PS. smokmen ja to odbieram za nabijanie postów, a jak chcesz kontynuować to na PW to nie temat na "klimat podwórek".

PS2. nie będe pisał nowego postu: smokmen no wiesz... najpierw się myśli potem pisze

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy

jeszcze innym kity będziesz wciskał?, konfitury TRZEBA brać od skrzyni draxa i dać te od świstaka i idziemy mu o tym powiadomić (później drax nas zaczepia ale z powodu błędu tak nie jest) koniec tematu.

PS. smokmen ja to odbieram za nabijanie postów, a jak chcesz kontynuować to na PW to nie temat na "klimat podwórek".
Dobra sorry pomyliło mi się z zadaniem od Foxa :D .
Przepraszam jeśli kogoś uraziłem lub coś takiego.

@up
Dobra już sobie odpuść. Źle przeczytałem poprzednie posty, przeprosiłem.
Sam napisałeś
koniec tematu
Więc nie ma co tego ciągnąć.

paryt123

paryt123

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
Witam.
Mam problem z zadaniem, chodzi o "Szpieg Gomeza".Gdy rozmawiam z Cavalornem, że to Tony jest szpiegiem i każe nam zdobyć jego zaufanie. Gdy zaraz potem rozmawiam z Tonym dalej nie wiem co robic. Proszę o pomoc.

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
Jeżeli rozmawiałeś już z wszystkimi dwa razy i cavalorn kazał ci to sprawdzić to powinieneś w nocy pogadać z tonymi i spotkać się z nim przy wodospadzie koło głębi a dalej wydarzenia same się potoczą.

paryt123

paryt123

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
Rozmawiałem z wszystkimi dwa razy, potem gadam z Cavalornem i muszę zdobyć Toniego zaufanie.Jak gadam z Tonym to mam dialog "Podobno nie zawsze wybierasz proste ścieżki", a potym dialogu w opisie questa mam:"Rozmowa z Tonym nie wyjaśniła zbyt wiele, prócz tego, że był dziwnie zdenerwowany. Może to właściwy trop". Dalej co mam robić? Nikt mnie nie zagaduje i nie żadnych dialogów u pozostałych.I gdzie jest ten wodospad i ta głębia?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Pomoc w zadaniach i w rozgrywce
#227 2012-06-23, 19:53(Ostatnia zmiana: 2012-06-23, 19:53)
Pogadaj z Tonym, i ewentualnie z Cavalornem, jeszcze raz. Powinien iść w stronę Głębi. Aby udać się do Głębi, to idź w stronę Snafa, ale nie skręcaj do niego, tylko podążaj wzdłuż ścieżki.

paryt123

paryt123

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
Gadałem z Tonym, i nie szedł potem w stronę głębi, nic w ogóle nie gadał o spotkaniu.U Cavalorna nie mam żadnego dialogu.Tu zobaczcie screena z opisem questa: http://imageshack.us/photo/my-images/543/szpieg.png/

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
No bo powinien pójść dopiero w nocy.

paryt123

paryt123

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
W nocy też patrzyłem, zmieniałem też czas i nic nie dało.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
ale jak miałeś iść rozmawiać z tonym to poszłeś do niego w najbliższej północy? bo w 2 nocy już tony tam nie przyjdzie ale czas ma być w granicy 23-4

paryt123

paryt123

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
Ale ja nie mam dalszej rozmowy o spotkaniu i dlatego nie idzie, tylko nie wiem co dalej trzeba zrobić po tej rozmowie z Tonym, muszę zdobyć jego zaufanie. A w opisie questa mam "Rozmowa z Tonym nie wyjaśniła zbyt wiele, prócz tego, że był dziwnie zdenerwowany. Może to właściwy trop..." tak ja jest na wcześniejszym screenie.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
oznajmiam że to nie jest żaden bug, bo sam sprawdzałem coś musiałeś spiepszyć w misji

paryt123

paryt123

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
To pokaż screena ze swoim opisiem questa, jeśli można :)

Katitan9

Katitan9

Użytkownicy
posty2
Propsy1
  • Użytkownicy
Gdzie sa rekruci dla cavalorna ? Znalazlem tylko jacka Aligatora. biegam po polowie mapy i niemoge nikogo znalezc.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
szukaj a znajdziesz a jak chcesz wiedzieć to szukaj kilka stron wcześniej.

To pokaż screena ze swoim opisiem questa, jeśli można  

wedle życzenia.

http://imageshack.us/photo/my-images/9/beztytuuigm.png/

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
Gdzie sa rekruci dla cavalorna ? Znalazlem tylko jacka Aligatora. biegam po polowie mapy i niemoge nikogo znalezc.

To pytanie było zadawane chyba z milion razy ale dobra Pacho i Skorpion są na pułkach skalnych w okolicach miejsca gdzie w 1 siedział pacho. Ten kowal jest w jaskini koło zatopionej wierzy xardasa pod miejscem gdzie spotyka się Ur-Shaka. Koleś w zbroi z pełzaczy jest w drodze do górskiej fortecy siedzi w tym samym miejscu co w 2.

paryt123

paryt123

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
Teraz mam pytanie w zadaniu paczki z bronią w starym obozie. Gdzie jest ten 2 magazyn koło targowiska, ten 1 obok areny znalazłem tego 2 nie mogę. Proszę o pomoc.

Znalazłem chyba, tylko, że nie ma tam paczek. Jeśli można podajcie kod ta te paczki z bronią.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
tam koło targowiska nie ma wogule paczek, ale takimi rzeczami zajmiemy się na koniec kod na paczki to: packageoc

0 użytkowników
Do góry