Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1029305 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1029305

Odpowiedzi 2478

macios

macios

Użytkownicy
posty53
Propsy6
  • Użytkownicy
Gdzie jest ta świątynia Innosa?

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
O wszystkim było tutaj juz pisane i to na pierwszych stronach. Chyba wiesz gdzie jest cmentarzysko orków? Stoisz przodem do niego, obracasz sie i wychodzisz pod górkę, w stronę górskiej fortecy. jest tam pełno jeszczurów. Trzymaj się cały czas prawej strony, tuż przy przepaści, a na pewno go znajdziesz. W GII uczył oprawiać smoki.

EDIT

@radex, chodzi ci o save z pierszego posta, te od shergar'a, czy własne? A z tonym musisz użyć kodów, tzn. b marvin b i f8. wtedy rozmawiasz z kimś innym i paski znikają.

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
dzięki ale koorde nie chce w sumię grać na kodach ;/

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
  • Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
Przeciesz nie musisz grać na kodach cały czas wpisz sobie marvina żeby załatwić sprawe z Tonym a potem wpisz jeszcze raz marvin i znów grasz bez kodów.

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
no taaa ale i tak uruchomienie konsoli to też dla mnie kody ... ale jak to jedyne wyjście to nie mam wyboru ;/

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Wpisz marvin ten jeden raz (to jedyne wyjście aby ominać ten błąd), zapisz kiedy ominiesz bug, wyjdź z gry i wczytaj save. Albo wpisz kod deaktywujący tryb marvin (nie pamiętam go). Jak uruchomisz konsole to nic takiego się nie stanie. Co innego gdybyś włączył niesmiertelność czy coś takiego. To jest wersja beta, pamietaj o tym. Wiele rzeczy jest niedopracowane i czasem kody to jedyny sposób, aby ominąć bugi.

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
:facepalm:  Napisałem to samo i ten kod dezaktywujący to właśnie marvin.

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders

radex115544
The Modders

Pomoc w zadaniach i w rozgrywce
#187 2012-05-08, 18:02(Ostatnia zmiana: 2012-05-08, 18:08)
dobra dziękuję wam

macios

macios

Użytkownicy
posty53
Propsy6
  • Użytkownicy
:facepalm:  Napisałem to samo i ten kod dezaktywujący to właśnie marvin.

Kod dezaktywujący to "42" jak już. Jak włączysz marvina i wpiszesz kod na nieśmiertelność i wyłączysz marvina wpisując marvin to kod będzie nadal aktywny

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
okej okej : ) dzięki

Zaghadar

Zaghadar

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Mam pewien problem gdy dałem już kantratane :facepalm:   Ratfordowi (no nie wiem jak to się nazywa ale to jest ten kryształ co się szukało 5 kawałków) to on mówi , żeby o północy do niego przyjść.Przespałem się do północy to za 1 razem go nigdzie w obozie nie było a za 2 razem stał przed swoją chatą i miał opcje dialogową oprawianie zwierząt.Wie ktoś o co chodzi w tym .I jeszcze jedno po zabiciu czarnego trolla razem z obozem łowców trolli Kira mówi coś o pancerzu z tej skóry wie ktoś czy może go ktoś dla nas zrobić.Z GÓRY DZIĘKUJE :D Mam pewien problem gdy dałem już kantratane :facepalm:   Ratfordowi (no nie wiem jak to się nazywa ale to jest ten kryształ co się szukało 5 kawałków) to on mówi , żeby o północy do niego przyjść.Przespałem się do północy to za 1 razem go nigdzie w obozie nie było a za 2 razem stał przed swoją chatą i miał opcje dialogową oprawianie zwierząt.Wie ktoś o co chodzi w tym .I jeszcze jedno po zabiciu czarnego trolla razem z obozem łowców trolli Kira mówi coś o pancerzu z tej skóry wie ktoś czy może go ktoś dla nas zrobić.Z GÓRY DZIĘKUJE :D

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

#191 2012-06-07, 20:58(Ostatnia zmiana: 2012-06-07, 21:02)
Mam pewien problem gdy dałem już kantratane :facepalm:   Ratfordowi (no nie wiem jak to się nazywa ale to jest ten kryształ co się szukało 5 kawałków) to on mówi , żeby o północy do niego przyjść.Przespałem się do północy to za 1 razem go nigdzie w obozie nie było a za 2 razem stał przed swoją chatą i miał opcje dialogową oprawianie zwierząt.Wie ktoś o co chodzi w tym .
Wydaje mi się, że zostało to poprawione, choć patch na razie nie jest dostępny :D  Ratford powinien być wtedy w wieży magów.
I jeszcze jedno po zabiciu czarnego trolla razem z obozem łowców trolli Kira mówi coś o pancerzu z tej skóry wie ktoś czy może go ktoś dla nas zrobić.
Nie, nikt nie może zrobić takiego pancerza.

Zaghadar

Zaghadar

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak zrobić zadanie "Orle Gniazdo" po rozmowie z Printo (czy jak mu tam  :wink:  ) rozmawiałem ze wszystkimi i nikt nie chcę być moim świadkiem rozmawiam z Nią i  ma ona tylko opcje KONIEC wie ktoś jak zrobić tego questa?
 :facepalm:

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
jeśli mnie pamięć nie myli to się o to prosi kiedy jest wieczór

Kolejorz1922

Kolejorz1922

Użytkownicy
posty11
Propsy1
  • Użytkownicy
Panowie ! Jak ukończyć zadanie "Tajemnice żula" udało mi się go w końcu pokonać, ale niestety zadanie nadal jest w moim dzienniku.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

#195 2012-06-11, 19:54(Ostatnia zmiana: 2012-06-11, 19:55)
Panowie ! Jak ukończyć zadanie "Tajemnice żula" udało mi się go w końcu pokonać, ale niestety zadanie nadal jest w moim dzienniku.
Jest to błąd gry.

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
Daj się mu pobić potem naśle cię na Kufla przekazuj to co powiędzą i powinno ci zaliczyć.

Fantasy

Fantasy

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Witam, mam pewne pytanie . A wiec , gdy przylaczymy sie do obozu rebeliantow , trzeba z wykonac zadanie od swistaka foxa , aby dostac zbroje(nie jestem pewien) Okej , dostajemy pancerz wygladajacy jak ubranie , ktory do najlepszych zbroi nie nalezy . Co trzeba zrobic, jakie zadanie otrzymac, aby dostac lepsza zbroje ? Wykonalem wszystkie misje do momenty , gdzie trzeba znaleźć posazek innosa .Witam, mam pewne pytanie . A wiec , gdy przylaczymy sie do obozu rebeliantow , trzeba z wykonac zadanie od swistaka foxa , aby dostac zbroje(nie jestem pewien) Okej , dostajemy pancerz wygladajacy jak ubranie , ktory do najlepszych zbroi nie nalezy . Co trzeba zrobic, jakie zadanie otrzymac, aby dostac lepsza zbroje ? Wykonalem wszystkie misje do momenty , gdzie trzeba znaleźć posazek innosa .

Monstrum

Monstrum

Użytkownicy
posty59
Propsy3
  • Użytkownicy
A ja nie mogę znaleźć tej mapy która jest w skrytce cavalorna , nie ma jej po prostu , wie ktoś gdzie jest? (chodzi o mapę dla Skorpiona) Ew. mógłby dać ktoś kod na tą mape?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Fantasy, lepszą zbroję można dostać w 3. rozdziale, w dalszej części gry.

Monstrum,
Spoiler
mapę można kupić u Fiska.

0 użytkowników
Do góry