Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1013915 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1013915

Odpowiedzi 2478

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Z nimi wszystkimi rozmawiałem... przestestuje potem to co napisał Ced.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Już dawno nie grałem w CZ, ale pamiętam, że na starszych wersjach (nie było tam Marka), występował pewien bug, wtedy, gdy drugi raz zagadaliśmy wszystkich w obozie o zdrajce. Kiedy już wszystkich wypytałem, ostatni mój rozmówca powiedział, że mam iść do Cavalorna. Jednak ja poszedłem do Rączki i go pobiłem. Wziąłem mu klucz Gomeza i porozmawiałem z nim o nim. W dzienniku pojawił się nowy wpis (po wpisie o tym, że mam iść do Cavalorna), że Rączka jest niewinny. Po tym wszystkim opcja rozmowy u Cavalorna znikła i nie można było wypełnić tego zadania. To samo działo się wtedy, kiedy najpierw pobiliśmy Rączkę, a potem wypytaliśmy resztę obozu i jeszcze zapytaliśmy jedna osobę, po tym jak Cavalorn nas wołał. Nie wiem jak jest teraz z Markiem, ale może występuje ten sam bład, z tym że teraz pozostają 2 osoby do wypytania. Najważniejsze jest to, że kiedy woła nas Cavalorn, mamy skończyć pytać ludzi i iść do niego.

macios

macios

Użytkownicy
posty53
Propsy6
  • Użytkownicy
Mam problem ze znalezieniem skarbów dla Jacka Aligatora. Nie mogę znaleźć tego skarbu z lasu niedaleko Starego Obozu. Resztę mam, tylko tego nigdzie nie widzę. Nie wiem też gdzie się znajduje świątynia Innosa

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
idź ścieżką w stronę skarbu a zaraz obok tej ścieżki będziesz miał ten skarb

Dangerous

Dangerous

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś powiedzieć mi dokładnie jak przejść misje ,, Zwiad '' . Tą misje zleca Drax jakby co :)

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
musisz iść prosto od draxa na wzgórze tam masz chyba 4 bandytów do zabicia wchodzisz po schodkach i idziesz koło wieży prosto .

macios

macios

Użytkownicy
posty53
Propsy6
  • Użytkownicy
idź ścieżką w stronę skarbu a zaraz obok tej ścieżki będziesz miał ten skarb

No dobra ale co z tą świątynią?

Dangerous

Dangerous

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Radex . A mógłbyś mi dać screena bo ja ich nie mogę znaleść :/

Eros

Eros

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Mam kilka problemów odnośnie do misji z nowymi ludźmi do obozu Rebeliantów(ta misja którą dostajemy od Cavalorna na początku gry) nie wiem gdzie szukać tych nowych ludzi,i kolejna misja to konfitury dla Foxa(czy jak mu tam)tutaj ide do Draxa kupić te konfitury ale on sprzedaje mi ich tylko 5,i w dzienniku się robi wpis że Foxowi tyle powinno starczyć,problem w tym że jak wracam do Foxa to nie mam żadnego dialogu z nim o tych konfiturach tylko sam handel i nie wiem co z tym zrobić mam.Kolejny problem to misja dla Vana(chyba tak się zwie on:P) on mnie poprosił żebym poszukał po obozie ludzi do pomocy dla niego,tutaj mam taki problem że z żadną osobą z obozu nie mam dialogu o pomocy dla niego.Prosił bym o pomoc.Dzięki z góry:)

macios

macios

Użytkownicy
posty53
Propsy6
  • Użytkownicy
Mam kilka problemów odnośnie do misji z nowymi ludźmi do obozu Rebeliantów(ta misja którą dostajemy od Cavalorna na początku gry) nie wiem gdzie szukać tych nowych ludzi,i kolejna misja to konfitury dla Foxa(czy jak mu tam)tutaj ide do Draxa kupić te konfitury ale on sprzedaje mi ich tylko 5,i w dzienniku się robi wpis że Foxowi tyle powinno starczyć,problem w tym że jak wracam do Foxa to nie mam żadnego dialogu z nim o tych konfiturach tylko sam handel i nie wiem co z tym zrobić mam.Kolejny problem to misja dla Vana(chyba tak się zwie on:P) on mnie poprosił żebym poszukał po obozie ludzi do pomocy dla niego,tutaj mam taki problem że z żadną osobą z obozu nie mam dialogu o pomocy dla niego.Prosił bym o pomoc.Dzięki z góry:)

Ludzie do obozu to Skorpion, Pacho(Jak idziesz na ziemie orków od południowej bramy Starego Obozu to masz takie skalne półki , wespnij sie po nich i znajdziesz jaskinie w ktorej bedzie Pacho razem ze Skorpionem) , Carlson(w takiej jaskini gdzie w Mroczne Tajemnice był ołtarz z relikwiami innosa i kilku poszukiwaczy) , Gestath(w tym samym miejscu gdzie w Gothic II, i Jack Aligator(znajdziesz go jaskini pod wodospadem niedaleko starej kopalni.
Konfitur musisz kupić 10 , musisz sie po prostu potargować. Pomocnik dla Vama to Garry, najpierw musisz pomóc aidonowi przekonać go do zmiany zajęcia. Mam nadzieje że pomogłem

Eros

Eros

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Ludzie do obozu to Skorpion, Pacho(Jak idziesz na ziemie orków od południowej bramy Starego Obozu to masz takie skalne półki , wespnij sie po nich i znajdziesz jaskinie w ktorej bedzie Pacho razem ze Skorpionem) , Carlson(w takiej jaskini gdzie w Mroczne Tajemnice był ołtarz z relikwiami innosa i kilku poszukiwaczy) , Gestath(w tym samym miejscu gdzie w Gothic II, i Jack Aligator(znajdziesz go jaskini pod wodospadem niedaleko starej kopalni.
Konfitur musisz kupić 10 , musisz sie po prostu potargować. Pomocnik dla Vama to Garry, najpierw musisz pomóc aidonowi przekonać go do zmiany zajęcia. Mam nadzieje że pomogłem
[/quote]

właśnie jeśli chodzi o te konfitury to nie mam nawet żadnego dialogu ani o Draxa ani u Foxa na ten temat tych konfitur,a 5 już kupiłem.Możesz bardziej mi ze szczegółami wytłumaczyć gdzie są ci ludzie do obozu bo dawno grałem w Gothica ogólnie i  mi już trochę pamięć szwankuje:P

macios

macios

Użytkownicy
posty53
Propsy6
  • Użytkownicy
Musisz misje od nowa zrobić i zmusić draxa do 10 konfitur. Pamiętasz w Gothicu 2 takiego gościa co miał zbroję z pancerza pełzaczy ? Uczył cie oprawiać smoki, był tam razem z Gornem ? Pacha i Skorpiona to nie bardzo wiem jak ci wytłumaczyć , musisz sie po prostu wspiąć po półkach skalnych do takiej jaskini. Carlsona jak idziesz do starej cytadeli to masz 3 Orków Wojowników albo Żołnierzy nie wiem na 100% idziesz do góry później masz taki zakręt na góre do tej cytadeli to nie w ten zakręt tylko prosto tam będzie kilka kąsaczy i taka jaskinia , w niej Carlson. Jak masz jezioro w nowym obozie to ono idzie do wodospadu rzeki , na jednym brzegu takim bardziej piaszczystym w Gothic I były jaszczury i w chuj czarnych goblinów a teraz zamiast ich w chuj aligatorów a na  drugim 3 zwykłe gobliny. Inaczej nie potrafię ci wytłumaczyć.

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Musisz misje od nowa zrobić i zmusić draxa do 10 konfitur. Pamiętasz w Gothicu 2 takiego gościa co miał zbroję z pancerza pełzaczy ? Uczył cie oprawiać smoki, był tam razem z Gornem ? Pacha i Skorpiona to nie bardzo wiem jak ci wytłumaczyć , musisz sie po prostu wspiąć po półkach skalnych do takiej jaskini. Carlsona jak idziesz do starej cytadeli to masz 3 Orków Wojowników albo Żołnierzy nie wiem na 100% idziesz do góry później masz taki zakręt na góre do tej cytadeli to nie w ten zakręt tylko prosto tam będzie kilka kąsaczy i taka jaskinia , w niej Carlson. Jak masz jezioro w nowym obozie to ono idzie do wodospadu rzeki , na jednym brzegu takim bardziej piaszczystym w Gothic I były jaszczury i w chuj czarnych goblinów a teraz zamiast ich w chuj aligatorów a na  drugim 3 zwykłe gobliny. Inaczej nie potrafię ci wytłumaczyć.
Albo pokaż na screenie

Eros

Eros

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Mam jeszcze jedno pytanie,gdzie jest ten obóz o którym mówił Drax że mam iść do niego?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Jeśli chodzi o tych bandytów, to gdy Drax stoi pod wieżą, to jak skończysz z nim rozmowę, to idziesz cały czas do przodu.

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
no to pisałem im to ... ej a gdzie jest 5 ochotnik mam jacka aligatora carlosa czy jakoś tak kowale tego i scorpiona patcho też a tamten 5 to nie wiem

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
a gdzie w gothic 2 był ten Gestath

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Na przełęczy jak idziesz z obozu bractwa w stronę górskiej fortecy. Po drodze mijasz jaszczury.

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders

radex115544
The Modders

Pomoc w zadaniach i w rozgrywce
#179 2012-05-07, 16:55(Ostatnia zmiana: 2012-05-08, 18:07)
dzięki wam

0 użytkowników
Do góry