Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 851108 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 851108

Odpowiedzi 2478

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
mam problem z zadanie skrzynia coopera. Poradnij jest zbyt słabo opisany.. nie wiem jak zdobyć klucz do skrzyni coopera. Nie chce go bić bo straż się rzuca a okraść go sie nie da.

Post połączony: 2015-10-24, 23:55
po pobiciu i włożeniu sygneta npc o chorym nicku na H nie ma opcji dialogowej :/.

Post połączony: 2015-10-24, 23:55
oczywuście sygnet włożyłem do skrzyni coopera (y)

Nardo

Nardo

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem bo robie zadania o ornamentach i teraz mam 3 dni aby oddać ornamenty. Rozmawiałem z Merdarionem który wysłał mnie do zatopionej wieży xardasa. Jednakże potrzebuje klucza aby otworzyć zamknięte skrzynie. Co powinnienem teraz robić?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Spoiler
Klucz znajduje się w skrzyni Kruka.

Nardo

Nardo

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba zbugowałem sobie gre, ale musze zająć się sprawą coppera aby zdobyć część mapy która jest w kufrze gomeza. Jednakże gdy chce rozmawiać z Velayą to mówi że nie może ze mną rozmawiać. Co teraz? Jeżeli zbugowałem grę to chce chociaż kod na klucz.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Velaya rozmawia tylko około 12, gdy jest na dole u Gomeza (choć w gruncie rzeczy powinno być odwrotnie).

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Nardo

Nardo

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znowu potrzebuje pomocy bo stała się dziwna rzecz. Zdobyłem dwóch strażników i poszedłem pogadać z tym który zbierał ekipe i wszystko cacy, potem idę do Kharima a postać mówi że Zawaliła sprawe z konwojem itd itd. Idę mimo to do dowódcy konwoju i idę wraz z nimi i tam potem spotykam Corda i najemników. Jak gadam z Cordem to jest dialog że zawaliłem sprawe.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Cały problem w tym, że to normalne. Musisz pogadać z Kharimem zanim powiesz Orkanowi, że zebrałeś dwóch strażników.

You didn't grow.
You didn't improve.

Emuro76

Emuro76

Użytkownicy
posty27
  • Użytkownicy
Jak zdobyć runę "Stwórz Portal" czy jakoś tak?

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Jest w głębi, gdzieś na skałach przy tym kolesiu gadającym o pająkach.

Emuro76

Emuro76

Użytkownicy
posty27
  • Użytkownicy
Dzięki a teraz mam kolejne pytanie, poda ktoś kod na Paula? Chodzę po całej kolonii nie znajduję go...

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Jeśli dobrze pamiętam, to o 13 powinien przechodzić przez most przed SO.

Arkadiusz1998

Arkadiusz1998

Labirynt
posty71
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Labirynt
Siema, mam problem grając w wersję 1.5

Jestem w momencie gdy spotykam Nekromantę , on się podburzył i zesłał na nas lawę. Uciekam , biorę zbroję, Most się wali i jest cutscenka jak podchodzimy do niego , Rozmawiam z nim. Wybieram opcję dialogową żebyśmy zostali jego uczniem czy coś  takiego i daje nam runę. Po tym teleportuje się do niego i jak chce zagadać nie mam żadnej opcji dialogowej. Szukałem po półkach almanachu i go NIE MA. Nawet zmusiłem się żeby przyzwać pc_hero_alterego , KILL HIM! i nadal nic. Nie chce gadać ze mną. :/
Proszę o pomoc !

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Po teleportacji do jego siedziby, powinien do ciebie zagadać. Możesz go przyzwać i zagadać: DMB_1701_NecroInNecroloc. Albo zapisać w jego siedzibie i wczytać. Może to pomoże.

szperekkuchar

szperekkuchar

Użytkownicy
posty65
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem Ornamenty
Idę do tej jaskini pod tą cytadelą zdobywam ornament i pojawia się Hrabia i nie mam z nim dialogu jak to zrobić

Emuro76

Emuro76

Użytkownicy
posty27
  • Użytkownicy
POmocy, nie moge wykonać zadania "Marzenie Rodneya". Wszystko pięknie i wgl, ale mam iść do Wieży Mgieł - Wybijam tam wszystko, przeszukuje i nic. Co zrobić dalej? 

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
Mam problem z zadaniem Ornamenty
Idę do tej jaskini pod tą cytadelą zdobywam ornament i pojawia się Hrabia i nie mam z nim dialogu jak to zrobić
Mogło się zdarzyć, że osoby mu towarzyszące nie żyją i dlatego dialog się nie rozpoczyna. Spróbuj ich ożywić. Zadanie w następnym patchu ulegnie zmianie, zwłaszcza ten moment.
POmocy, nie moge wykonać zadania "Marzenie Rodneya". Wszystko pięknie i wgl, ale mam iść do Wieży Mgieł - Wybijam tam wszystko, przeszukuje i nic. Co zrobić dalej?
Wejdź na szczyt wieży w nocy.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Zoe

Zoe

Użytkownicy
posty13
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, chciałabym zapytac ja uciec z zamku w 3cim rozdziale. Wchodzę za Urtem do piwnic magnatów, ale nie mogę otworztyć kolejnych drzwi prowadzących do składowiska (zabrałam wszystkie przedmioty z Eq kelvina. Mógłby mi ktoś pomóc? :)

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Nie otwierasz żadnych drzwi. Po prostu musisz wskoczyć do takiej "dziury" w ścianie. Jak schodzisz do lochów, to idź prosto, trochę na lewo będzie "dziura" w ścianie.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Witam, chciałabym zapytac ja uciec z zamku w 3cim rozdziale. Wchodzę za Urtem do piwnic magnatów, ale nie mogę otworztyć kolejnych drzwi prowadzących do składowiska (zabrałam wszystkie przedmioty z Eq kelvina. Mógłby mi ktoś pomóc? :)
Nie masz iść do piwnic magnatów. Schodzisz do lochów (tam, gdzie w V rozdziale GI był Stone) i wskakujesz do e.. studzienki.

You didn't grow.
You didn't improve.

Foxik

Foxik

Użytkownicy
posty20
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To nie jest problem z zadaniem, ale nie będę nowego tematu zakładał xD
Skąd wziąć lepszą zbroję :P Bo chociaż dostałem awans na Łowcę to nawet nie wiem skąd wytrzasnąć lepsze stroje rebeliantów....

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry