Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 851130 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 851130

Odpowiedzi 2478

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Masz szczęście bo w CZ 1.5 nie wykonanie tego zadania nie powinno blokować kontynuacji gry ;) A poradnik myli się w kilku kwestiach :P

pawel1992

pawel1992

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://host1gb.net.pl/download.php?file=0771d9104d614bbcb36bbaa1258ebbce
Robię zadanie Inwigilacja. Niestety po odebraniu trunku od Piwosza i zbroi od Urta, strażnik obozu nie chce do mnie zagadać. (Pisałem o tym w innym temacie.) Mógłby ktoś moim zapisem spróbować wejść do starego obozu? Znajduje się koło Urta. Wystarczy odebrać od niego zbroje i spróbować wejść do obozu. Bardzo proszę o pomoc.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Masz szczęście bo w CZ 1.5 nie wykonanie tego zadania nie powinno blokować kontynuacji gry ;) A poradnik myli się w kilku kwestiach
I tak daje sobie spokoj. Nie lubie jak cos mi wisi w dzienniku albo jest zawalone i to w dodatku nie z mojej winy.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
xD
Z Kharimem powinieneś porozmawiać po pierwszej dyskusji z Orkanem, jak zleci ci zebranie drużyny.
To zadanie jest tak zbugowane, że nawet jak po pierwszej rozmowie z Orkanem poszedłem do Kharima to utknąłem w miejscu z tymi konwojami. W sumie nie wiem od czego zależne jest pomyślne ukończenie go, chyba od czystego szczęścia. Bardzo dziwnie są uwarunkowane w skryptach te rozmowy i dla mnie po prostu gra nie wie, co robić.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

boski18

boski18

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja mimo wpisywania kodu nie mogę kontynuować gry bo gra nie rozpoznaje tego kodu. Lel. Gram w 1.4 

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Gram w 1.4
Komentarz zbędny. Gra się w najnowsze wersje modów, choćby z tego względu, że nikt nie odniesie się do twojego problemu jak grasz na starej wersji.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
A ja mimo wpisywania kodu nie mogę kontynuować gry bo gra nie rozpoznaje tego kodu. Lel. Gram w 1.4
Kodu na co?

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zlałem Garry'ego, pogadałem z Aidanem i mam zadanie od niego zaliczone, ale Garry wciąż siedzi u niego w kuźni i ostrzy miecze :) To jakiś błąd czy nie trzeba się tym przejmować? I czy to właśnie Garry ma być pomocnikiem w zadaniu "Wycinka"? Nie mogę z nim już o niczym pogadać.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Skoro gadałeś z Aidanem i zaliczył ci zadanie, to musiałeś również gadać z Garrym po walce. Wtedy też Garry powinien się udać do tawerny.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Owszem, Garry wspominał coś o piciu, ale zamiast do tawerny poszedł z powrotem do kuźni.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Jeśli rutyna się nie zmieniła, to idź do tawerny i przywołaj Garrego: RBL_2605_GARRY. Powinien stać na WP GARRY.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Załatwiłem to inaczej, kilkakrotnie wczytałem wcześniejszy zapis i sklepałem Garry'ego kilka razy, za którymś w końcu zatrybił i poszedł do tawerny.

gothic1210
  • Gość
A Milten będzie nam w stanie przygotować miksturę dla Pacho? Bo jak na razie tylko Taran się zgodził, ale strasznie dużo chce. A u Miltena mam tylko opcje nauki. 

Uber Cyrus The Virus

Uber Cyrus The Virus

Użytkownicy
posty118
Propsy25
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Jak wprowadzic klawisz do wkladania runy w miecz runiczny? Z " ' " (apostrof)?

Jesli tak to jak, skoro nie mam go (apostrof) pod zadnym klawiszem

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
W menu możesz zmienić klawisz na inny.

gothic1210
  • Gość
Ja mam z kolei pytanie o wartę Tonnego. Mianowicie stoję tam w nocy, atakuje ścierwojad, ork, strażnik, a potem dzieje się Pewne Wydarzenie Fabularne i po owym Wydarzeniu czas znów płynie powoli. Czy mam stać dalej do rana czy próbować od nowa? Już któryś raz do tego questa podchodzę xD

down

down

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Spróbuj pójść do Tonego albo przespać sie do rana i wtedy zagadać.

Jebać pierdoloną schizofremie :P

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Po tym wydarzeniu, czas powinien ci się zmienić na chyba 6. Przed tą godziną z tego co wiem, nie możesz zejść z warty.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6474
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ja mam z kolei pytanie o wartę Tonnego. Mianowicie stoję tam w nocy, atakuje ścierwojad, ork, strażnik, a potem dzieje się Pewne Wydarzenie Fabularne i po owym Wydarzeniu czas znów płynie powoli. Czy mam stać dalej do rana czy próbować od nowa? Już któryś raz do tego questa podchodzę xD
Wiem, że to dziwne ale idź teraz do Tony'ego już :P

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry