Czesc
Nadal mam problem z paczka do moda. Pracuje na starozytnym G1 i uzywam tekstur z G2+NK. Uznalem ze skopiuje je wszystkie do jedynki, gdyz dodajac poszczegolne obiekty, zawsze wywalalo jakis blad, a mi sie nie chcialo kopiowac pojedynczo tekstur, gdyz tak pracuje sie wygodniej. Ale meritum sprawy jest nastepujace: dodaje do paczki doslownie wszystko co jest mi potrzebne: world.zen, teksturym, meshe, skrypty przekompilowane, i ide sprawdzac na innego kompa. Instaluje czystego Gothica i tylko daje ini do \system, oraz zalozmy mojmod1.mod do vdfs. I mimo tego, mimo ze logicznie potrzebne pliki sa w paczce, to i tak wywala ze brak a brak tego i tamtego pliku. Zupelnie tego nie rozumiem. Jak wydac danego moda, bo to chyba bez sensu, zebym musial skazywac ludzi na sciaganie tekstur ktore sa juz w grze zawarte, a te brakujace przeciez SA w paczce do modeli z g2nk.
Drugie przy okazji pytanie to kumpel zrobil dany model 3ds i teksture do niego. Wrzucilem do swiata i po odpaleniu moda tekstura zlewa sie i powstaja biale odcinki, jakies wyrwy, mimo ze w spacku teoretycznie wszystko gra. O co moze chodzic?
Pozdrawiam