Gothic: Czas Zapłaty [beta] 1130181 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 1130181

Odpowiedzi 2392

Toworish

Toworish

Użytkownicy
http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
posty1664
Propsy254
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
czyli można liczyć że jakoś w marcu będzie czas zapłaty, aha biorąc pod uwagę to że na różnych komputerach rózne inne bógi były, to jeślei wam pasujje to mogę też być jednym z testerów xD

Niebawem...Pierdolnę se poradniki do Goticzka. Albo i nie, bo sie mnie nie chce.

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mod "skończony" :D  W każdym razie zawiera teoretycznie wszystko. Pozostała kwestia testów, poprawek i szlifów.
No to pozostaje czekac.Mam nadzieje ze w marcu mod bedzie juz wydany:)

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Mod "skończony" :D  W każdym razie zawiera teoretycznie wszystko. Pozostała kwestia testów, poprawek i szlifów.

Na widok pierwszych dwóch słów prawie mi serce stanęło :D

Proxinslaw

Proxinslaw

Użytkownicy
posty45
Propsy8
  • Użytkownicy
Mi też stanęło, ale co innego... To dziwne, że po tak długim czekaniu, chce mi się czekać jeszcze dłużej, żeby zagrać w moda.

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Ale ten bug że komp się podczas gry zacina czy to gra się zacina no a po takim zacięciu  trzeba resetować dosyć denerwuje po 10min rozgrywki trzeba reset

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ja nawet na becie nie miałem takich problemów, pojawiała się tylko mgła ;] A mam kompa na pewno starszego od ciebie. Także nie wiem czym jest to spowodowane, chociaz z tego co czytam, niekotrzy maja z tym problemy, moze jest to spowodowane zbyt wieloma pierdolami w obozie badz nie wiem.. popsutą optmalizacja,

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Wam naprawde staje serce, cos innego na.temat kilkunastoletniej gry i moda do niej...? Idzcie sie leczyc, a najlepiej od razu zabic.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
@montas
Jednym sprawia przyjemność modowanie gry z tamtego tysiąclecia, innym bzykanie owiec, więc po co to roztrząsać? Nikt ci w to grać nie każe. Co do zabijania to takie mądrości życiowe zostaw dzieciaku dla siebie i kolegów z piaskownicy.

Co do moda. Jest już testowana pełna wersja, dorobimy jeszcze credity i loadscreeny, ale to detale. Większy problem to nadal AI, bo przez przepisania aivarów jest sporo dziwnych bugów.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
@montas
Jednym sprawia przyjemność modowanie gry z tamtego tysiąclecia, innym bzykanie owiec, więc po co to roztrząsać? Nikt ci w to grać nie każe. Co do zabijania to takie mądrości życiowe zostaw dzieciaku dla siebie i kolegów z piaskownicy.

Ależ ja nie próbuje nikogo nawrócić na brak moddingu tej gry. Ależ nie, wrecz przeciwnie. Ja jestem, mozna powiedziec, gorącym fanem Gothiczka oraz modów do niego, na Czas Zaplaty czekam praktycznie od dnia ukazania pierwszego screena aż do dziś, i bede czekal dalej. Jedyne co, to skomentowalem to te wlasnie, jak to powiedziales, dziecinne gatki typu "Stanal mi"... no ludzie, nie popadajmy w przesadyzm. Ja także czekam z niecierpliwością na moda, gdybym mógł to chetnie bym pomogl, ale takie teksty są bynajmniej... dziwne, i wlasnie dziecinne?

Co do zabijania, to raczej był taki suchar typu luk, i nie bawie sie w piaskownicy od dłuuuugiego czasu, jeżeli ta informacja coś zmieni :ok:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

MrocznyBezi99

MrocznyBezi99

Użytkownicy
posty17
Propsy2
  • Użytkownicy
Nie mogę się doczekać!!! Ten mod będzie EPICKI!!!
Dobra Robota.

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Ale naprawdę serce mi zaczęło walić jak przeczytałem słowa ,,mod skończony,, A za tamten komentarz pod moim to raczej ja nie odpowiadam. Mój był w sensie, że czekam na ten mod i w końcu się doczekuję.

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
Witam wiem że "prawie" wszyscy podniecacie się tym że "Czas Zapłaty" w końcu się ukazuje ja w sumie też Ogólnie Bardzo Dobra Robota Chłopaki ale przepraszam za to że walnę mały offtop Od dawna zastanawiałem się czy istnieje lub czy da się w ogóle zrobić w gothic 2 Pasek szybkiego użycia takiego jak w gothicu 3 Proszę niech ktoś napisze jak najszybciej bo jestem strasznie ciekawy :)

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
nie w gothic 2 nie istnieje coś takigo ;d  chłopaki musieli napisać skrypt.. tzn chyba ten no...  chyba ork napisal odpowiedni skrypt za pomoca ktorego w g1 cisniesz klawisz num 1 i on ci pije potka ;d

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Alexik

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#1553 2013-02-01, 09:14(Ostatnia zmiana: 2013-02-01, 09:17)
Good Job,panowie za kawał wykonanej roboty.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
A a mam pytanie do shera. Otoz czy do moda dodaliscie ttakie detale jak  wybor postaci, medley, etc, etc? :-)

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
zastanawiałem się czy istnieje lub czy da się w ogóle zrobić w gothic 2 Pasek szybkiego użycia takiego jak w gothicu 3
nie w gothic 2 nie istnieje coś takigo ;d  
LeGo oferuje coś takiego. Ale to nie jest temat do takich spraw.

Sher, czyli można uznać, że poza tymi AI wszystko inne jest gotowe i pozostało tylko cierpliwie czekać na dokończenie tego co właśnie robicie i będziemy mieli już możliwość gry w finalną wersję CZ? :wink:

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
a jak z poziomem trudności ? zostanie w finałowej wersji powiększony bo w ostatniej becie było ewidentnie za łatwo ;/ ale po mimo to grało się mistrzowsko : )

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
No można by podwyższyć poziom trudności, ale jak znam życie shergar nas zaskoczy bo pewnie pomyślał o wszystkim.

pyta1092

pyta1092

Użytkownicy
posty37
Propsy4
  • Zbanowany
kiedy wyjdzie pełna wersjakiedy wyjdzie pełna wersja

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
kiedy wyjdzie pełna wersja

kiedy wyjdzie pełna wersja
kiedyś...

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

0 użytkowników
Do góry