O temacie
Autor shergar
Zaczęty 2.03.2012 roku
Wyświetleń 1102570
Odpowiedzi 2392
Adanos Administrator
kijanka
koksikmajor
Splash Moderator
Draco The Modders
Przecież tego sie nie da źle zainstalować, nie róbcie ze mnie kompletnego debila bass.dll i OrcDLL.dll wpakowałem tam gdzie trzeba, według instrukcji do folderu piranha bytes/gothic/system.
shergar Moderator działu
ver 1.06- naprawiony world.zen i inne lokacje- przebudowany i poprawiony główny wątek w SO (inwigilacja strażników, przygotowanie ataku na SO i odbicie Diego)- poprawiony i przebudowany wątek w NO (rozdział 5, dodano eventy, rutyny, wp i content do world.zen)- dodano Strażnicę- poprawiona rozmowa z Cipherem (dialogi było pomieszane i nie palił zielska)- poprawiona rozmowa z Torlofem, Jurgenem i Sherem plus odpowiednie rutyny- kopacze zamiast "ENDE." mają "KONIEC"- poprawione czerwone twarze trupów- poprawiona rutyna Beziego na Cmentarzysku Orków- dodano Nekromantę do world.zen i jego siedziby- dodano waypointy dla Almanachu Odrodzenia i nekromanty w jego siedzibie- dodano sobowtóra Ricka podczas "próby mroku"- poprawiono runę teleportacyjną do siedziby nekromanty- sługusy nekromanty oraz nekromanta ma "KONIEC" zamiast "ENDE.", - poprawiono siedzibę nekromanty, wyrzucono ognisko i dodano pewne księgi ;)- poprawione zadanie Kurier- poprawione zadanie z Magami Wody i najemnikami- poprawione zadanie związane z Kamieniami Ogniskującymi- poprawione zadanie związane ze zdobyciem trucizny- atak na obóz rebeliantów jest jeden, nie powinno już być pętli,- NPC nie zabijają już nas, jak mają nas tylko pobić,- dodany stylista przed bramą SO- nie powinien się pojawić drugi miecz runiczny podczas dialogu z Lerenem,- można już wykonać zadanie "Nie ma to jak zemsta",- usunięty golem z mostu niedaleko twierdzy,- poprawione podwójne dialogi u łowców,- nie powinny się pojawiać w nieskończoność dialogi u Leafa dotyczący smoczego korzenia oraz u Miltena dotyczący zebrania wszystkich składników,- Kubeł nazywa się teraz Kufel,- usunięte podwójne opcje dialogowe "Koniec" u zagubionego skazańca, Coopera i Harforda,- Milten daje już kostur maga zamiast łuku myśliwego, gdy przychodzimy do niego po ekwipunek,- dodano przedmiot, który umożliwia dostanie się do artefaktu Lerena, - można ukończyć zadania: "Magiczne praktyki" oraz "Życie w obozie rebeliantów",- dialogi u Balama z szynką i trucizną pojawiają się w odpowiednim momencie,- po otwarciu listu Fletchera nie pojawia się list do magów ognia, tylko... otwarty, spreparowany list Fletchera- poprawiony rytuał Magów Wody
JanuszChrystus
dezerter
witam ;] pierwszy postjak narazie to wszystko mi się podoba oprócz tego że nie mogę grać na fullscreenie i strasznie mnie to denerwuje wiecie jak włączyć full screen?wyskakuje NONSTOP zasrany błąd z jakimiś strzałami a potem bezlitośnie wrednie ochydnie wrghhh zmienia tryb do okna i łaskawie nie chce się zmaksymalizować, ja w oknie testować nie będe
Lisu13