Gothic: Czas Zapłaty [beta] 1121579 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 1121579

Odpowiedzi 2392

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Też tak macie, że czasami Rick nie może przestać biec?

Gizbor17

Gizbor17

Użytkownicy
janusz grafiki
posty352
Propsy493
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • janusz grafiki
Ja tak mam i nie raz sam mi się włącza sprint.

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
a to sprint się da włączać i wyłączać xD?

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
http://imageshack.us/photo/my-images/805/sdfdfdf.png/

taki error wyskakuje jak próbuję wejść do Gilberta w jaskini na skałach, tam gdzie w Gothic 2 był ognisty smok. Przed jaskinią stoi strażnik, a po rozmowie z tym strażnikiem, wywala error.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
a to sprint się da włączać i wyłączać xD?
Ktoś wcześniej napisał, że sprint da się uruchomić klikając dwa razy na strzałkę do przodu, kolejne dwa kliknięcia to znowu trucht.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powiem jedno, cudo!
Pograłem przez chwilę ,żadnych zacinek mimo że włączyłem kompas.A co do samej gry to dialogi są naprawdę na wysokim poziomie.

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Gdzie mozna zwerbowac nowych członkow do obozu ?

Gizbor17

Gizbor17

Użytkownicy
janusz grafiki
posty352
Propsy493
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • janusz grafiki
A mi sie laguje co 5 min i trwa to 15 sekumd albo musze nacisnąć crtl+alt+delete.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Bo masz gówna na kompie. Mi od początku ani razu żadnego błędu nie wywaliło i w ogóle nie tnie a pc mam w chuj słabego (10 lat temu był całkiem dobry, jak na tamte czasy). Niektóre dialogi mnie rozbrajają i to od samego początku, duży plus za humor na poziomie wplątany do rozgrywki. :ok:

Gizbor17

Gizbor17

Użytkownicy
janusz grafiki
posty352
Propsy493
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • janusz grafiki
Sam masz gówno na kompie.

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Mam pytanie do twórców, albo do graczy, którzy sobie poradzili. Mam do wykonania dwa zadania w obozie buntowników.
1 - Znaleźć 5 chętnych do przyłaczenia do obozu - przeszedłem całą kolonię i nikogo takiego nie znalazłem.

2 - Mam znaleźć gilberta, którego też nie ma w całej kolonii.

Zna ktoś rozwiązania tych zadań?

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy

Radixxx

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#131 2012-03-04, 00:08(Ostatnia zmiana: 2012-03-04, 00:10)
2. Gilbert jest schowany w górach. niedaleko miejsca gdzie wilki zaatakowaly kretoszczury snafa sa takie pólki skalne wdrapujac sie po nich u góry jest grota. Gilbert jest tam schowany.

// gdzie znajduja sie zapisy bo folder saves jest pusty.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Uspokój się, jak Kaczka tak mówi to tak jest. Ja zaraz sprawdzę jak to wygląda, też na dziadkuPC

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
2. Gilbert jest schowany w górach. niedaleko miejsca gdzie wilki zaatakowaly kretoszczury snafa sa takie pólki skalne wdrapujac sie po nich u góry jest grota. Gilbert jest tam schowany.
eee, a gdzie wilki zaatakowały kretoszczury snafa? :D

damdan

damdan

Labirynt
posty176
Propsy43
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
Pograłem do pierwszego errora i naprawdę trzeba przyznać że świetna robota . Mod strasznie łapie klimat , ach te ostre słowa i bijatyki  :roll:  . Po za tym sprint u mnie działa dobrze , tylko niekiedy się włączy jak się listę przewija ,czy coś .

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Dzisiaj Polska żyje tylko prapremierą CZ...
...i dlatego wszyscy miast wziąć się w garść i skończyć moda, będą grali w jego bardzo niedoskonałą betę przeklinając pod nosem na zacinki, błędy i problemy ze stabilnością, swój żal następnie wylewając w tym temacie na forum, marnotrawiąc kolejne minuty, które mogliby poświęcić na wspólne dopracowanie produkcji, na skończenie której czekali kilka lat, ale przez swoje lenistwo i chęć prostej rozrywki poczekają na to o wiele więcej, o ile w ogóle ktoś się zmobilizuje i dokończy Czas Zapłaty.
nic nie rób, narzekaj.
nie no, wiem. dziedzictwo i te sprawy. no ale popatrz, zalatuje hipokryzją na kilometr.
Chyba że się za to weźmiesz, ale to nie wynika z Twojego posta.

makin' bacon

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
eee, a gdzie wilki zaatakowały kretoszczury snafa? :D

https://www.youtube.com/watch?v=ZhpCYnrucRs

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!

kaczka
RaveN Studio

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#137 2012-03-04, 01:01(Ostatnia zmiana: 2012-03-04, 01:02)
Sam masz gówno na kompie.
To dlaczego ja nie mam błędów? Poza tym to zgiń w czeluściach bezbożniku.

Mod byłby całkiem, całkiem, gdyby nie fakt, że jest to wersja niedopracowana (przez Orca) - beta. Kilka przykładów:

[list=1]
  • Gadam z Kuflem w karczmie zaraz po gadaniu z tym Harkiem (czy jak mu tam) i Fiskiem (oboje zmierzają do tego, żeby zrobić jakąś burdę, anyway...). Latam kilka razy od Kufla do Harka po czym Kufel stwierdza, że chce się bić z Harkiem a po dialogu siedzi sobie na dupie dalej. Co najlepsze, zaraz po tym, jak skończę gadać z Kuflem, podchodzi do mnie Hark, dziękuje za pretekst do "bójki", wyciąga kosę i moja postać wyłapuje kose na ryj = śmierć na miejscu przez połknięcie zębów.
  • Idę sobie z tymi kretoszczurami Snafa na tą polankę (:lol2:  - dalej z tego nie mogę xD) i pierwszych kilka wilków zabiłem ot tak. Później jak wybiegły te trzy w grupie to każdy z nich był nieśmiertelny. Zabiły mnie. Wczytałem, poszedłem tak samo, zabiłem dwa z nich bo już były śmiertelne (coś się tak losowo wybiera) i przed trzecim, którego dalej się zabić nie dało, spierdoliłem do jakiejś jaskini, w której były również (odziwo xD) nieśmiertelne kretoszczury :D
  • Gadam z typem w kuźni, który lofcia kuc miecze ale wkurza Aidana. Po dialogu wyciąga kose i powinien się ze mną bić, później ew. pobić. Zabija mnie od razu po ciosie.
  • Gilbert daje zioło i Kagan nie ma żadnej opcji dialogowej, żeby mu coś tam dodać do środka. Sam mnie po to wysłał :pokerface:  (Wiem, wiem - wersja beta ;p )
Takie trzy pierwsze z brzegu błędy napisałem. Nie są jakieś strasznie denerwujące jeżeli się wie, jak je obejść. Chodzi o sam fakt, że są, który  doprowadza mnie do lekkiej irytacji. Ogólnie gra się przyjemnie ;)

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
3. Po prostu masz mało HP, a on ma wysoki poziom, musisz się podszkolić. Ale to że zabija, a nie ogłusza jest dziwne.

4. Dziwne, bo u mnie jest wszystko ok akurat w tym przypadku.

Jeszcze jedno pytanie, gdzie jest ten Snaf?

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Snaf jest tam, gdzie się idzie do tej areny orków i zębacze stoją. Przy tej jaskini. Niedaleko wejścia do obozu.

0 użytkowników
Do góry