Gothic: Czas Zapłaty [beta] 973577 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 973577

Odpowiedzi 2392

Neltharion

Neltharion

Użytkownicy
posty15
Propsy8
  • Użytkownicy
Dlaczego theModders nie dokończy moda bez orca?

Bo on miał główne pliki do modyfikacji?

To jest sedno sprawy, którą chciałbym w tym poście poruszyć.
Jednak najpierw co zmusiło mnie do stworzenia tutaj konta i przestania być jedynie obserwatorem.
Śledzę losy moda Czas Zapłaty od ponad 3 lat i od tego czasu nieustannie czekałem aż się pojawi, abym mógł w niego zagrać. Nie spodziewałem się takiej reakcji, ze strony ludzi jaką tutaj mamy. Ten temat, śledzę od samego początku jednak pewne okoliczności zmusiły mnie do wypowiedzi...
Jakie? Otóż... co któraś osoba jedzie po orcu, że Was olał, że nie dokończył modyfikacji, że mógł coś powiedzieć, że jest debilem, ciotą itd.
Z tego co udało mi się dotychczas dowiedzieć to orcwarrior zapadł się pod ziemię jak kamień w wodę -> tak po prostu nie kontaktując się nawet z ekipą żadnym dostępnym medium. Czy to aby nie jest dziwne? Rozumiem, przerwać prace nad modem ale nie skontaktować się nawet z ekipą?
Wyzywacie go... ale czy ktokolwiek z Was pomyślał o tym, że (odpukać) orcowi mogło się coś stać?
Wiem, że to może ostry argument ale skoro wszyscy mówią, że nawet ekipa niema z nim kontaktu to coś w tym jest prawda?
Naprawdę dziwna sprawa, żeby nawet olewając moda nie odezwał się do żadnego członka ekipy informując go o tym...
Czy ktoś z ekipy CZ ma jego numer telefonu? Próbowaliście się skontaktować? Odpowiedział?
Aktywność na last.fm, również zerowa od niemal pół roku + 37 nieprzeczytanych wiadomości od ekipy (jak ktoś tu napisał wczoraj...chyba Thoro albo shergar).
Kolejna rzecz... dla tego Pana, który wczoraj myślał, że anonimowy użytkownik, który przeglądał te temat to orc... nie, to nie orc, ja to byłem :-)
Na razie ode mnie tyle.

Programista uczy się całe życie...

"Wszystko powinno być tak uproszczone jak to tylko możliwe...ale nie prostsze"

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Co wy macie z tym anonimowym użytkownikiem, non toper jacyś goście obserwują ten wątek, a już ktoś w innym temacie kilka tyg temu podawał, że ork na jakimsfm dodał właśnie cos do ulubionych, więc to że stało mu się coś złego można wykluczyć. //Z fona

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
zacytuje darka
skończcie pierdolic

i piszce cosz sensovnego

Neltharion

Neltharion

Użytkownicy
posty15
Propsy8
  • Użytkownicy
Drogi Marku, mój post jest o wiele bardziej sensowny od Twojego, w którym zbyt wielką inteligencją się nie wykazujesz a już tym bardziej nic nowego do tematu nie wnosisz.
Napisałem tylko co myślę o tej sytuacji...

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
który wczoraj myślał, że anonimowy użytkownik, który przeglądał te temat to orc... nie, to nie orc, ja to byłem :-)
Rejestracja 54 minut temu
Masz multikonto?

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Po prostu siedział jako gość niezalogowany/niezarejestrowany?

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Dark

Dark

Moderator działu
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Moderator działu
Po prostu siedział jako gość niezalogowany/niezarejestrowany?

Będąc niezalogowanym nie można być "anonimowym".

Kiedy wreszcie skończycie?

abi

abi

Użytkownicy
posty42
Propsy5
  • Użytkownicy
Moi drodzy, rzadko się tutaj loguję ale wasze posty mnie do tego zmusiły ;). Czekam tak samo długo jak wy i też nie mogę się doczekać

Przestańcie tak się spinać że Orc zrobił to czy tamto... jak on mógł...
Może uda się z nim w jakiś sposób skontaktować i wyjaśnić przyczynę jego nieobecności oraz ew powód zaprzestania prac nad modyfikacją. Jeżeli się uda nawiązać kontakt i chociaż uzyskać część materiałów to będzie już suksces. Trzeba zebrać ekipię która podejmie się dokończoczenia tego moda.
a do tego czasu cieszmy się tym co mamy ;)

Neltharion

Neltharion

Użytkownicy
posty15
Propsy8
  • Użytkownicy
Uważnie czytając mój poprzedni post można stwierdzić to samo, co @abi napisałeś :)
Ja to mam gdzieś... mnie tylko interesuje co i dlaczego stało się z orcem. Na grę już nie mam czasu ;) Sam chcę zrobić moda do Gothica ale to w swoim czasie ;)

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czyli ekhem ;d  po prostu mogliscie 2 lata temus cisnac poslady i to zrobic porzadnie ;d  

BTW ;) no to teraz trzeba liczyc na Złote Wrota ^^

Nygus

Nygus

Użytkownicy
posty132
Propsy14
  • Użytkownicy
Ile trzeba czekac na tej warcie za Tonego :|

gothic1210
  • Gość

gothic1210
Gość

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#271 2012-03-05, 16:30(Ostatnia zmiana: 2012-03-05, 16:32)
No i teraz klasycznie zaczną się fochy i żale... :ayfkm:  
Dajcie sobie spokój.

edit; @down Work/Data/music

Schmidtek

Schmidtek

Użytkownicy
posty129
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie trzeba tą muzykę w końcu wkleić do którego folderu?

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Koło 10 ja poszedłem do niego (wieża drewniana przy wejściu do obozu rebeliantów od strony Starego Obozu) i zaliczyło mi.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#274 2012-03-05, 16:33(Ostatnia zmiana: 2012-03-05, 16:33)
gdzie trzeba tą muzykę w końcu wkleić do którego folderu?

Do Gothic\_Work\Data\Music\Czas_Zaplaty

Nygus

Nygus

Użytkownicy
posty132
Propsy14
  • Użytkownicy
Koło 10 ja poszedłem do niego (wieża drewniana przy wejściu do obozu rebeliantów od strony Starego Obozu) i zaliczyło mi.
Juz po 11, a ten caly czas gada, ze Cavalorn robil obchod i nikogo nie bylo na strazy. Chyba nie trzeba stac dokladnie w tym miejscu, gdzie jest wskazane po rozmowie z Tonym, jakies 2-3 kroki w bok zrobilem, chyba to nie zawazylo?

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
Drogi Marku, mój post jest o wiele bardziej sensowny od Twojego, w którym zbyt wielką inteligencją się nie wykazujesz a już tym bardziej nic nowego do tematu nie wnosisz.Napisałem tylko co myślę o tej sytuacji...
sorky ale t bylo dla tych co sie wzruszali nad aninimovym gosciem przegladajacym temat ...

Neltharion

Neltharion

Użytkownicy
posty15
Propsy8
  • Użytkownicy
Drogi Marku, mój post jest o wiele bardziej sensowny od Twojego, w którym zbyt wielką inteligencją się nie wykazujesz a już tym bardziej nic nowego do tematu nie wnosisz.Napisałem tylko co myślę o tej sytuacji...
sorky ale t bylo dla tych co sie wzruszali nad aninimovym gosciem przegladajacym temat ...
Spoko,rozumiem ;)

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
kurwa mac no, w oknie odpowiedzi macie dodatki, a na tej liscie SPOILER. dziekuje za uwage

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
a moze zrobic jescze jeden temat z questami kdzie bedze sie pisac jak ktory quest zrobic i podobne .
kto niechce ten nebedze czytal

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry