Dlaczego theModders nie dokończy moda bez orca?
Bo on miał główne pliki do modyfikacji?
To jest sedno sprawy, którą chciałbym w tym poście poruszyć.
Jednak najpierw co zmusiło mnie do stworzenia tutaj konta i przestania być jedynie obserwatorem.
Śledzę losy moda Czas Zapłaty od ponad 3 lat i od tego czasu nieustannie czekałem aż się pojawi, abym mógł w niego zagrać. Nie spodziewałem się takiej reakcji, ze strony ludzi jaką tutaj mamy. Ten temat, śledzę od samego początku jednak pewne okoliczności zmusiły mnie do wypowiedzi...
Jakie? Otóż... co któraś osoba jedzie po orcu, że Was olał, że nie dokończył modyfikacji, że mógł coś powiedzieć, że jest debilem, ciotą itd.
Z tego co udało mi się dotychczas dowiedzieć to orcwarrior zapadł się pod ziemię jak kamień w wodę -> tak po prostu nie kontaktując się nawet z ekipą żadnym dostępnym medium. Czy to aby nie jest dziwne? Rozumiem, przerwać prace nad modem ale nie skontaktować się nawet z ekipą?
Wyzywacie go... ale czy ktokolwiek z Was pomyślał o tym, że (odpukać)
orcowi mogło się coś stać?Wiem, że to może ostry argument ale skoro wszyscy mówią, że nawet ekipa niema z nim kontaktu to coś w tym jest prawda?
Naprawdę dziwna sprawa, żeby nawet olewając moda nie odezwał się do żadnego członka ekipy informując go o tym...
Czy ktoś z ekipy CZ ma jego numer telefonu? Próbowaliście się skontaktować? Odpowiedział?
Aktywność na last.fm, również zerowa od niemal pół roku + 37 nieprzeczytanych wiadomości od ekipy (jak ktoś tu napisał wczoraj...chyba Thoro albo shergar).
Kolejna rzecz... dla tego Pana, który wczoraj myślał, że anonimowy użytkownik, który przeglądał te temat to orc... nie, to nie orc, ja to byłem :-)
Na razie ode mnie tyle.