Gothic: Czas Zapłaty [beta] 974234 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 974234

Odpowiedzi 2392

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!

Luk
DreamVader 2

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#240 2012-03-04, 21:25(Ostatnia zmiana: 2012-03-04, 21:26)
Jeżeli tak, to zrób spotkanie live, z kamerami, z wszystkim. Potem wyślij materiał do jakieś telewizji informacyjnej. Będzie sensacja narodowa. Fajnie pomarzyć.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
A Orc nie odzywa sie na lastfm? Moze tam sprobujcie do niego pisac ;)

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

emcio

emcio

Użytkownicy
posty40
  • Użytkownicy
orc na last fm ma 37 nieprzeczytanych wiadomosci czyli zadnej nie przeczytal czyli tam sie z nim nie skontaktujemy poza tym nie ma go tam od okolo miesiaca badz cierpliwy dalem sherowi namiary na orca jakby co to sorka za bleby ale pisze z komyorc na last fm ma 37 nieprzeczytanych wiadomosci czyli zadnej nie przeczytal czyli tam sie z nim nie skontaktujemy poza tym nie ma go tam od okolo miesiaca badz cierpliwy dalem sherowi namiary na orca jakby co to sorka za bleby ale pisze z komy

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Jakby można było, to mógłbym pomóc w tworzeniu CZ, ponieważ bardzo dużo umiem. Siedziałem w Gothic od 2009 roku, czyli już trzy lata. Jakbym był przydatny to napiszcie.

Pozdrawiam.Jakby można było, to mógłbym pomóc w tworzeniu CZ, ponieważ bardzo dużo umiem. Siedziałem w Gothic od 2009 roku, czyli już trzy lata. Jakbym był przydatny to napiszcie.

Pozdrawiam.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Thoro, a wiesz może gdzie jest mapa Kolonii potrzebna do questa ze Skorpionem?

ja nawet nie wiem o czym ty do mnie mówisz :lol2:  

Tak przy okazji, Thoro ty wracasz na "stałe" czy tylko na kilka dni/dzień??

miałem wrócić wraz z wydaniem cz (mając nadzieje, że to nie nastąpi :lol2: ). póki co chciałbym się podzielić z ludźmi rzeczami związanymi z cz.

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
Thoro, a wiesz może gdzie jest mapa Kolonii potrzebna do questa ze Skorpionem?
ja nawet nie wiem o czym ty do mnie mówisz :lol2:  
Tak przy okazji, Thoro ty wracasz na "stałe" czy tylko na kilka dni/dzień??
miałem wrócić wraz z wydaniem cz (mając nadzieje, że to nie nastąpi :lol2: ). póki co chciałbym się podzielić z ludźmi rzeczami związanymi z cz.
poki co ja mam pytanie czy sa jakiesz materialy o pracach odrzuconych czili tego czego v CZ juz niezobacze to mnie interesuje bo inne rzeci v CZ zobacze v swojim czasie

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
dużo rzeczy było na necie i do większości dawno wygasły linki. mam 350 materiałów (grafika) na kompie. do końca tygodnia postaram się coś opublikować.

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
1 użytkownik anonimowy przegląda temat? Może to orc, albo ktoś inny. Sercem wierzę w opcje "number one", ale rozumem bardziej w drugą alternatywe.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Pierdolisz. teraz każdy będzie miał dziwną manię na czekanie aż dojdzie nowy gość i zaraz po tym, jak zobaczą 1/2/3/(anyway..) gości więcej, sperma poleci na monitor i będą domysły i przypuszczenia -'To Orc?", "Kurwa, czy to Orc na nas paczy?!:blink: ".
Kto chciał to namiary dostał, przyniosą go pod pomnik na wawelu, pokażą w telewizji i przyzna się, dlaczego go tyle nie było ;p

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
to juz mniej wiecej nie ma znaczenia  bo jak bedzie chcial wrocic to wroci i skoczy

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
dużo rzeczy było na necie i do większości dawno wygasły linki. mam 350  materiałów (grafika) na kompie. do końca tygodnia postaram się coś  opublikować.                                        

Fajnie by było.

Sawik

Sawik

Moderator działu
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Rebel
Luk - raczej edeksumo który ma problem polegający na tym że cały czas ustawione ma na anonimowy.

Thoro - te materiały planujesz oddać do użytku publicznego czy jak?

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
1 użytkownik anonimowy przegląda temat? Może to orc, albo ktoś inny. Sercem wierzę w opcje "number one", ale rozumem bardziej w drugą alternatywe.
:lol2:  To zapewne ja bo mnie jakoś logło na anonimowym :D

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Ja pierdole co za teorie spiskowe się rodzą ; p

Bezi17

Bezi17

Użytkownicy
posty32
Propsy1
  • Użytkownicy

Bezi17

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#255 2012-03-05, 08:54(Ostatnia zmiana: 2012-03-05, 09:16)
A ja się dopiero od "Kolegi S." dowiedziałem że wyszła Beta. :idea:  

Właśnie zasysam. :D  

A może taki "Bezi" zabił "Orca"  :lol:

Bagietka

Bagietka

Użytkownicy
posty37
Propsy16
  • Użytkownicy
Jakby można było, to mógłbym pomóc w tworzeniu CZ, ponieważ bardzo dużo umiem. Siedziałem w Gothic od 2009 roku, czyli już trzy lata. Jakbym był przydatny to napiszcie.

Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
Ja również z chęcią pomogę. W razie czego piszcie na "PW".

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A co z resztą ekipy CZ? Kto w niej jeszcze jest/był, poza orkiem, sherghar'em i thoro?

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
Dlaczego theModders nie dokończy moda bez orca?

Bo on miał główne pliki do modyfikacji?

Koreon

Koreon

Użytkownicy
posty36
Propsy3
  • Użytkownicy
To ja byłem ten anonimowy i specjalnie załorzyłem konto ,żeby powiedzieć "Uprzejmie Przepraszam".  :unsure:

Człowiek który nic nie posiada wciąż może zachować wiarę.  

Zbawienie przeszło przez krzyż, ogromna to tajemnica, każde cierpienie

ma sens prowadzi do pełni życia

[/font][/size][/color]

Pomogłem? Tu klikinij

>

0 użytkowników
Do góry