Czas Zapłaty 67029 174

O temacie

Autor xendix

Zaczęty 16.12.2011 roku

Wyświetleń 67029

Odpowiedzi 174

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
było, -Lepiej mieć dużo spamu w jednym temacie, niż całkiem sporo w wielu.

Możecie ograniczyć spam i tworzenie nowego tematu... wystarczy zrobić coś z tym http://www.czaszaplaty.pl/

Nie wpadliście na pomysł, że część ludzi wchodzi na stronkę CZ i nie widząc żadnych nowych wieści zadaje pytania na forum oraz tworzy tematy? Lepiej było by zaktualizować ją i napisać coś w stylu "praca nad modyfikacją zawieszona" zmniejszyło by to zainteresowanie.

Aztek:
Spoiler
Czemu dostałem warna za spam? na początku myślałem że to za wulgaryzmy bo trochę przesadziłem, ale pisząc 1 posta chyba nie da się spamować.

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
To pisaliby - Kiedy znów zaczniecie pracować?

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Nie. Lepiej nie mieć spamu w ogóle. Zamknięcie i banik za każdy nowo otwarty temat o CZ szybko oduczy ludzi spamowania.
Ma szansę oduczyć tylko tych, którzy to zauważą - nic to nie da, bo te tematy są zakładane przez nowych użytkowników.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Czas Zapłaty
#163 2012-02-18, 23:00(Ostatnia zmiana: 2012-02-18, 23:06)
Czemu dostałem warna za spam? na początku myślałem że to za wulgaryzmy bo trochę przesadziłem, ale pisząc 1 posta chyba nie da się spamować.
Staram się okiełznać temat : | Bo jak tak wchodzę i czytam większość postów, to zaczynam brać pod uwagę to, że orcwarrior przejrzał na oczy, komu tak naprawdę tego moda robi i sobie darował : |

@down: nie chodzi o ilość, tylko o treść. i nie - nie mówimy tu o tym poście wyżej.

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka

maciejh
Rzeka

Czas Zapłaty
#164 2012-02-18, 23:03(Ostatnia zmiana: 2012-02-18, 23:04)
Aztek nie rozumiem twojego posta. Zacytowałeś Lansjera, a mówisz o orcwarriorze. No właśnie jak można dostać warn za spam za 1 posta?

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
To pisaliby

Maciej nie udawaj, że z tobą tak trudno się rozmawia ^^  Przecież piszą zakładając tematy i pytając o CZ czyż nie?

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka

maciejh
Rzeka

Czas Zapłaty
#166 2012-02-18, 23:11(Ostatnia zmiana: 2012-02-18, 23:23)
nie widząc żadnych nowych wieści zadaje pytania na forum oraz tworzy tematy

Myślisz, że gdyby było napisane że prace są wstrzymane nie byłoby pytań? Myślę, że to działa odwrotnie proporcjonalnie. Im mniej dasz informacji tym więcej będą chcieli.

EDIT: Patrzcie co znalazłem.
http://www.gothic.phx.pl/gothic/infopage.php?id=41

Ostatnia linijka.

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
No nie strasz mnie oO  nie powiesz mi chyba że jak cofniemy się w czasie to będziemy grać w CZ :idea:  

a tak na poważnie to o co ci chodzi?

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
No nie strasz mnie oO  nie powiesz mi chyba że jak cofniemy się w czasie to będziemy grać w CZ :idea:  

a tak na poważnie to o co ci chodzi?
To jest poprostu zapomniana(nie edytowana) informacja.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Chodzi o to, żeby się nie łudzić tym że CZ kiedykolwiek wyjdzie. Spójrz na tą informację - 2008. W trailerze jest 2009. Potem nie ma żadnych wieści.

Gladio

Gladio

Użytkownicy
posty2
Propsy1
  • Użytkownicy

Gladio

Czas Zapłaty
#170 2012-02-19, 15:27(Ostatnia zmiana: 2012-02-19, 15:28)
HellVard jaki trol mówisz o sobie chyba ?
Wojtexx  co sie napiasz pizdusiu ? za kompem mądryś ? tak to byś w realu zarobił w pape i na co ci to co ? koleszkami byś straszył

Zaraz wam wyjaśnię NOBY dlaczego taka rezencja bo wy nie rozumiecie jesteście tępi żeby zrozumieć w jednym zdaniu dlatego napisałem ich dużo proste nie :)  ? mam nadzieje że wam wyjaśniłem,a pozatym moge dostać bana itp bo już wam noby wyjaśniłem co chciałem i tu nie wejdę i konta nie potrzebuje też  więc narazie i ssajcie bąki napinacze :D

Wojtexx

Wojtexx

Użytkownicy
posty128
Propsy42
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Wojtexx

Czas Zapłaty
#171 2012-02-19, 16:22(Ostatnia zmiana: 2012-02-19, 16:23)
Chodzi o to, żeby się nie łudzić tym że CZ kiedykolwiek wyjdzie. Spójrz na tą informację - 2008. W trailerze jest 2009. Potem nie ma żadnych wieści.
Duke Nukem : Gothic Edition :D

A pan powyżej chyba ma problemy z samym sobą. I ortografią.

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
HellVard jaki trol mówisz o sobie chyba ?
Wojtexx  co sie napiasz pizdusiu ? za kompem mądryś ? tak to byś w realu zarobił w pape i na co ci to co ? koleszkami byś straszył

Zaraz wam wyjaśnię NOBY dlaczego taka rezencja bo wy nie rozumiecie jesteście tępi żeby zrozumieć w jednym zdaniu dlatego napisałem ich dużo proste nie :)  ? mam nadzieje że wam wyjaśniłem,a pozatym moge dostać bana itp bo już wam noby wyjaśniłem co chciałem i tu nie wejdę i konta nie potrzebuje też  więc narazie i ssajcie bąki napinacze :D

To, że masz swoje zdanie nie oznacza, że możesz kogoś obrażać.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

Czas Zapłaty
#173 2012-02-19, 18:04(Ostatnia zmiana: 2012-02-19, 18:06)
Wojtexx co sie napiasz pizdusiu ? za kompem mądryś ? tak to byś w realu zarobił w pape i na co ci to co ? koleszkami byś straszył

W pape to moglbys ty kozaczku zarobić, ale ode mnie a nie Wojtexa. ;)

A według mnie nie ma co sie łudzić. Skoro bez mojego imiennika (:D ) nie zrobią moda to raczej z tego dupa. Moge sie zalozyc, ze gdyby np. ze Złotych Wrót Sentarion odszedl czy dal spokoj to i tak reszta by skonczyla moda.

EDIT    

O Darku i Soulfire nie wspominam, bo przecież Dark musi robić loda każdemu za chociażby najmniejszy skrypt :lol2:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
Eh...  Nie ma ludzi nie zastąpionych.
Orcwarrior też kiedyś był tylko userem uczącym się modowania Poziomki za młodu

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry