Przydałby się w końcu jakiś porządny beef, bo np. ten Solara z Laikiem był słaby, o dziwo to ten drugi zaniżył poziom. Ostatnio Rip rzucał wersy w stronę Sitka jak np.
Eripe
"Mam jedną gwiazdkę i to pierdolony shuriken
I nikt nie musi mówić mi w jaki mam rzucić cel"A to tekst Sitka z tracku "Pięć" z Guralem, którym "inspirował" się Rip:
"Mam pięć gwiazdek, jak pierdolony generał
Gural mi powiedział, że już teraz mogę sięgać gwiazd"
Kolejne
Eripe
"Ja się nie wiozę pomału, to personifikacja twoich koszmarów
wersy unikat jak kostka Rubika, je składam i latam jak szatan po tracku"A to wers Sitka, także z tracku "Pięć" z Guralem
"Siedem jeden, zrób salut, wiozę się pomału, wiozę się pomału"
A na koniec już linijki od
Eripe, które jasno określają, że Rip jest zawiedziony takimi graczami jak Sitek
"PATO Forever jak Wu-Tang, wóda i melanż co dzień
Tu leci Hi-Tek, nie Sitek, chuj nas co teraz w modzie"Szkoda, że Sitek się tym nie zainteresował, na swoją obronę ostatecznie rzuci pewnie słowa typu: "po co mam się nim interesować, on nic nie znaczy, ja mam miliony wyświetleń na YT, a on zaledwie setki tysięcy" , oczywiście obierze to w zdanie "nie znam gościa, nie odpowiadam nołnejmowi"
Ostatnio Sitek napisał na fejsie, że WH wypuściło Posse Cut niepełnym składem z 71, nie przeszło to bez echa, a dzisiaj widzę, że Szad napisał też coś od siebie na ten temat
"To jest to objawienie z Naszego regionu, którego nie ma na Tasiemcu 71???
Pomógłbym mu, ale nie sięgam tam...http://www.youtube.com/watch?v=y5WyBbC9o5I"
Uważam, że Sitek ma potencjał, który pokazał w paru linijkach, ale ogólnie to ma sporo tekstów na odpierdol jak np. Tede. Jedyne co go ratuje to flow. Najśmieszniejsze to to, że nie nagrał jeszcze płyty. Taka moja mała wczuta, czekam na beef, który trochę zatrzęsie tą sceną.