World of Warcraft 14334 40

O temacie

Autor Dagonet

Zaczęty 23.04.2008 roku

Wyświetleń 14334

Odpowiedzi 40

Dagonet

Dagonet

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy

Dagonet

World of Warcraft
2008-04-23, 19:33(Ostatnia zmiana: 2008-04-23, 19:41)
Tu niech się wpiszą te osoby które grają w WoW-a,jak oczywiście takie są xD jetem graczem z 2 letnim doświadczeniem...z groszem i może mogłbym jakoś komuś pomóc finansowo w wowie bo,nie mam co robić z kasą,albo jakieś pt,pvp może xD

Gothix

Gothix

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
Ty gość zasponsoruj mi xboxa 360 , bo chciałbym pograć w GTA IV xD

A tak na poważnie to ja grałem .... ale niestety na prywatnym (toxic world)

Team: Level Desinger

Dagonet

Dagonet

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
całekiem inna sprawa prywatny nie ma sie co równać do globala jest klimat xD

FeisaR

FeisaR

Użytkownicy
posty116
Propsy16
  • Użytkownicy
Szczególnie toxic z 15x expem

"Now I stand, the lion before the lambs

and they do not fear...

They cannot fear
"

Arthas Menethil, The Lich King

Ojciec redaktor

Ojciec redaktor

Użytkownicy
posty33
Propsy9
  • Użytkownicy
Ja mam takie pytanko: czy jak chciałbym zacząć grać sobie na globalu to muszę się wykosztować i kupić od razu WoWa z dodatkami czy moge najpierw poexpić na podstawce, potem dokupić BC a później to coś najnowsze?
I czy to ma w ogole sens :/
Pozdrawiam

Dagonet

Dagonet

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
Tak możesz poexpic na podstawce a potem dokupić sobie BC z tym,że nie masz tych rzeczy które się znalazły w BC questów,klas,profesji nowych itd. i nie którzy gracze mają nad tobą przewage.Proponuje ci zakup World of Warcraft BattleChest a potem jak cena Wrath of the Lich King osiągnie cene BC lub samej podstawki wtedy sobie go kupić,poprostu na samej podstawce juz mało kto gra.Ja sobie ciupe teraz na WOTLK;]
Pozdrawim

Ojciec redaktor

Ojciec redaktor

Użytkownicy
posty33
Propsy9
  • Użytkownicy
Ale jak mam np. WoW:BC to gram na tych samych serwerach co ci WOTLK tyle ze nie moge tych samych co oni questów wykonywac i nosic rzeczy?

Dagonet

Dagonet

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy

Dagonet

World of Warcraft
#7 2008-04-27, 12:37(Ostatnia zmiana: 2008-04-27, 12:42)
Tak dokładnie tych,które oferuje dodatek.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
No dobra gram od tygodnia w wowa :lol:  Gra ktoś na jakimś oficjalu może?

Ojciec ja ściągnąłem triala 10 dni, do tego dokupiłem podstawkę 30dni za fryty. BC dokupię sobie za jakiś miech jak mi się wow spodoba na tyle, żeby e niego inwestować. A gra ma sens tylko na oficjalach.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Dagonet

Dagonet

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy

Dagonet

World of Warcraft
#9 2008-04-28, 14:10(Ostatnia zmiana: 2008-04-28, 14:10)
Moge komuś dać,kto gra w WoW-a klucz,który umożliwia założenie nowego konta i gre przez 14 dni za  free jak coś to piszcie na pw albo gg.
Pozdro...

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Gra ktoś na Burning Blades albo Ravenholdt?

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Ojciec redaktor

Ojciec redaktor

Użytkownicy
posty33
Propsy9
  • Użytkownicy
sherg, a kim grasz, to może sobie tez triala zorganizuje

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Sher gra Sherem :P  W aliantach ludziem wojem - nick Sheergar [Burnig Blades]. Na Ravenie [nick Shergar] mam alta, na razie gram na BB, żeby zobaczyć jak to w ogóle jest. Ale zbieramy ekipę na Ravenie właśnie [RP PvP] po stronie aliantów, żeby zrobić gildię. Tam też tworzy się analogicznie grupa polaków po stronie Horde - mówię o nowych graczach bo poza tym jest tam sporo polaków.

FeisaR

FeisaR

Użytkownicy
posty116
Propsy16
  • Użytkownicy
Osobiście polecam gildię The Elders na Bronzebeard EU.Tam oficerem jest mój znajomy.Przyjmują od 70 :P

Jak coś to piszcie tam do Perrey'a

"Now I stand, the lion before the lambs

and they do not fear...

They cannot fear
"

Arthas Menethil, The Lich King

Lavius

Lavius

Użytkownicy
posty96
  • Użytkownicy
A ja sobie pykam na privacie: Bloodworld - co prawda ostatnio mieli małe jajca z lagozą ale cóż - życie na privacie :P  Ja osobiście pykam w ally - dreanei sham :P

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Ktoś wspomniał że jest różnica między Privem a Globem otóż tak jest ale niewielka bo bugi są masowo usuwane moim zdaniem no cóż siedzę na privach już 2 lata i pamiętam jak to zdobywało się honor poprzez zabijanie guardów czy też nie działające BG a teraz ? teraz jest cudo normalnie mobki spelują jak trzeba no tylko nie raidowe bossy a do tego BG i Areny chodzą ITP.

Acha z racji tego że zbliża się drugi dodatek a trzeba o nim powiedzieć to powiedzcie mi jakie macie odczucia do DK ? <Death Knight> ja mam mieszane odczucia bo to będzie przepakowana klasa moim zdaniem.

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Co do privów to muszę stanąć w ich obronie.
Nie wypowiadam się na temat tego że są darmowe itp. bo wiem, że to nielegalne.
Jednak ja gram na nich również z innych powodów. Dużym plusem jest to że 100% graczy to Polacy, a nie jakieś ruskie, ukraińce czy inne chińczyki (oczywiście mowa tu o rodzimych privach).
Druga sprawa to exp. Ja gram na b. dobrym serwerze darkwizard (zero lagów i błędów) na którym rate za moby wyosi x10, a za questy x14. Ktoś może powiedzieć, że to oszukiwanie i brak przyjemności z gry. Jednak jeżeli ktoś (tak jak ja) nie może 5h dzienie siedzieć przed kompem i tłuc moby to jest to dla niego naprawdę korzystne rozwiązanie. Na brak graczy również nie można narzekać. To tyle co do priwów.

Co do nowej rasy w drugim dodatku, to mam wątpliwości czy nie zachwieje ona dotychczasowej "równowagi", ale jak to się mówi pożyjemy zobaczymy. Zresztą aby nią grać trzeba będzie osiągnąć max lvl inną postacią.
Z tego co słyszałem w najnowszym dodatku mają pojawić się machiny oblężnicze. To prawda?

Nowa, przygodowa seria na youtube!

//edit.aztek. youtube w sygnaturze - not

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Można WoW ściągnąć z Internetu za darmo i legalnie? Chciałbym sobie popatrzeć, jak w to się gra i porównać to do Lineage 2 na privach.

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Cytat: dekster17 link=topic=1583.msg17757#msg17757 date=Jun 12 2008, 12:10\'
Można WoW ściągnąć z Internetu za darmo i legalnie? Chciałbym sobie popatrzeć, jak w to się gra i porównać to do Lineage 2 na privach.

Lineage 2 nie może się nawet równać z wowem, pod względem privów również. Triala WoW można spokojnie ściągnąć z oficjalnej strony (legalnie). Jest to normala pełna wersja i można za jej pomocą grać na privach (ale to już jest nielegalne :D  )

Nowa, przygodowa seria na youtube!

//edit.aztek. youtube w sygnaturze - not

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner

Arathor

World of Warcraft
#19 2008-06-12, 15:51(Ostatnia zmiana: 2008-06-12, 15:53)
Co do nowej rasy w drugim dodatku,

Wybacz ale jaka nowa rasa  :blink: możesz mnie wtajemniczyć jaką nową rasą będzie można grać ? to klasa jest nowa nie rasa dochodzą jedynie nowe mobki omg.

Co do Machin.

To mają się takowe pojawić na jednym z nowych BG o nazwie Lake Wintergasp.

Dekster tu niema porównania do WoW a Lineage 2 Privami bo w drugim tytule masz bez bugów a w WoWie masz trochę bugów ale grasz za free.

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry