Tworzenie questów 2518 4

O temacie

Autor duri

Zaczęty 30.10.2011 roku

Wyświetleń 2518

Odpowiedzi 4

duri

duri

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy

duri

Tworzenie questów
2011-10-30, 15:25(Ostatnia zmiana: 2011-10-31, 21:31)
A więc jak w temacie. Szukałem na forum informacji jak pisać questy do G3 ale nic (jak zwykle w przypadku "trójki") nie znalazłem. Wiem, że jest kilka programów do tworzenia nowych zadań, takich jak, np. Quest Editor. Jest on niestety w j. niemieckim co w dużym stopniu utrudnia zabawę. Tu moje pytanie - czy zna się ktoś na obsłudze tego programu? Albo poprostu czy wie ktoś jak napisać questa? Czekam na pomoc z waszej strony. Pozdro.

duri

duri

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Czy myślisz, że nie czytałem tego tematu? Przecież w twoim tutku chodzi o samą modyfikację gotowych już questów, zrobionych przez autorów gry. Mi chodziło o wykonanie nowych zadań. Tak wgl mam już zrobiony swój pierwszy quest ale nie wiem jak zrobić by ustalić jego kolejność. Tzn po rozmowie, np. z kimś tam zaczyna się mój quest, albo po zabiciu jakiejś liczby zwierząt rozpoczyna się zadanie.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Paradoxal

Tworzenie questów
#3 2011-11-02, 19:58(Ostatnia zmiana: 2011-11-02, 19:59)
Po co bawić się w edytowanie gothica 3 ? :lol:Takie rzeczy o , których ty mówisz są prawdopodobnie niewykonalne.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Po co bawić się w edytowanie gothica 3 ? :lol:Takie rzeczy o , których ty mówisz są prawdopodobnie niewykonalne.
Ja pierdole :facepalm:
Czytałeś człowieku temat Adanosa chociaż? ..

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry