bezi50 i krytyka CZ 12516 34

O temacie

Autor bezi50

Zaczęty 13.08.2011 roku

Wyświetleń 12516

Odpowiedzi 34

bezi50

bezi50

Użytkownicy
posty53
Propsy5
  • Użytkownicy

bezi50

bezi50 i krytyka CZ
2011-08-13, 08:49(Ostatnia zmiana: 2011-08-14, 11:37)
wedlug mnie osoby robiace tego moda i czekajace na niego to pojebusy poniewarz jak mozna robic jakiegos moda prawie 5 lat ja bym takiego moda wydalbym w 2 moze 3 lata i zrobilbym go praktycznie SAM bez niczyjej pomocy a wy sie jaracie tym modem jak nie wiem czym przecierz ten mod poza takimi duperelami jak kompas i dobra fabula nie wnosi kompletnie nic spojzcie na np takie DK albo GWW te mody wnosza cos wiecej niz tylko fabula jak ten wasz zasrany CZ ktory okaze sie zwyklym szajsem albo wogule nie wyjdzie na do widzenia cos wam powiem: czekajcie sobie na ten szajs nawet do konca swiata ale on i tak nie WYJDZIE nara bando sekciarzy juz tu wiecej nic nie napisze bo na tego moda czekaja same nooby i wszystko co najgorsze.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
1. Naucz się polskiego.
2. Jesteś trolem.
3. Lepiej uciąć dyskusję z tobą już w tym momencie.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
jeśli sądzisz, że jesteś w stanie zrobić takiego moda w 2,3 lata w pojedynkę, to czemu nie pomożesz?

bezi50

bezi50

Użytkownicy
posty53
Propsy5
  • Użytkownicy
jeśli sądzisz, że jesteś w stanie zrobić takiego moda w 2,3 lata w pojedynkę, to czemu nie pomożesz?

poniewarz nie pomagam debilom

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy

Ezzam

bezi50 i krytyka CZ
#5 2011-08-13, 09:55(Ostatnia zmiana: 2011-08-13, 09:55)
Podsumujmy:
- nikt cię tu nie zna
- udajesz ze jesteś wielkim modderem, chociaż nawet w niczym nigdy nie pomogłeś
- dyskredytujesz twórców CZ "bo fabuła niepotrzebna do niczego"
Wyrok: GTFO Internet.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
No ja pierdole, a Wy jeszcze mu odpisujecie... :ayfkm:   Takie posty jak tego bezi50 się po prostu olewa. :facepalm:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
poniewarz nie pomagam debilom
znasz osobiście któregoś z twórców cz?

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
nie karmcie trolla. chyba że chcecie go utuczyć i zjeść, tak jak już to z niektórymi było.

makin' bacon

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
przecierz ten mod poza takimi duperelami jak kompas i dobra fabula nie wnosi kompletnie nic

Jeżeli lubisz gry rpg, które są bezpłciowe, mają dennych bohaterów, a sama fabuła jest oklepana, to może czas wrócić do Goticzka III i Zmierzchu Idiotów, których zapewne jesteś fanbojem.

takie DK albo GWW

W normalnym przypadku, gdybyś wspomniał o samym GWW to stwierdziłbym, że jesteś z forum Xardasa17 i należysz do grona fanów, onanizujących się przy każdej możliwej innowacji, jaką Xardas17 wam pokaże. No, ale podałeś też przykład Dzieje Khorinis - teraz mogę tylko przypuszczać, że jesteś z jakiegoś miernego forum o goticzku.

@down:
Słusznie, już mi te nazwy powoli się pierdolą. Poprawiam i dzięki.

Комиссар RBT

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Dzień Khorinis

Dzieje Khorinis :ok:

bezi50

bezi50

Użytkownicy
posty53
Propsy5
  • Użytkownicy

bezi50

bezi50 i krytyka CZ
#11 2011-08-14, 03:25(Ostatnia zmiana: 2011-08-14, 10:53)
Jeżeli lubisz gry rpg, które są bezpłciowe, mają dennych bohaterów, a sama fabuła jest oklepana, to może czas wrócić do Goticzka III i Zmierzchu Idiotów, których zapewne jesteś fanbojem.

chyba mowisz o sobie a w zmierzch jak ty to nazwales idiotow nawet nie gralem za duzo bugow jak dla mnie no ale tak to juz jest jak hindusi sie do czegos zabiora to zawsze musza to spierdolic.

nie pomagam poniewaz moduje tylko dla siebie nie dla innych

W normalnym przypadku, gdybyś wspomniał o samym GWW to stwierdziłbym, że jesteś z forum Xardasa17 i należysz do grona fanów, onanizujących się przy każdej możliwej innowacji, jaką Xardas17 wam pokaże. No, ale podałeś też przykład Dzieje Khorinis - teraz mogę tylko przypuszczać, że jesteś z jakiegoś miernego forum o goticzku.

jestem z forum GS jesli to dla ciebie mierne forum to chyba masz cos z glowa idioto.

nie karmcie trolla. chyba że chcecie go utuczyć i zjeść, tak jak już to z niektórymi było.

trollem to jestes ty nie ja powinni ci odciac dostep do internetu i to natychmiastowo to wlasnie przez takich ludzi jak ty to forum schodzi na psy.

znasz osobiście któregoś z twórców cz?

a ty znasz nie wydaje mi sie zreszta nie twoja sprawa zasrany trollu.

ja tu tylko wyrazam wlasne zdanie na temat moda i osob do tworzacych i nie zamierzam sie z wami klocic bo z takimi trollami jak co niektorzy klocenie sie nie ma poprostu sensu.

jetem pro co nie a nie jak ten troll ktorego post mozecie zobaczyc powyzej a CZ nigdy nie wyjdzie mial wyjsc w kwietniu i co do tej pory go nie ma i nie bedzie hahahahahahahahahahaha.

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
5 postów pod rząd, a do tego w każdym pierdolenie od rzeczy :facepalm:

krupam

krupam

Użytkownicy
posty105
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy

krupam

bezi50 i krytyka CZ
#13 2011-08-14, 09:10(Ostatnia zmiana: 2011-08-14, 09:13)
Co do wypowiedzi bezi50: Doczekamy się w końcu włączenia antypropsów?

bezi50

bezi50

Użytkownicy
posty53
Propsy5
  • Użytkownicy
Hmmm. To mój pierwszy post w tym temacie. Długo przeglądałem ten temat i powiem że postępy CZ są niesamowite. Mod bardzo mi się podoba. Modele i tekstury są bardzo ładne np wodospad 200 razy lepiej niż oryginał i do tego te duchy. Twórcy mają wiele pomysłów i mam nadzieję, że je wykorzystają. Nie podoba mi się natomiast zniszczenie mojego ulubionego obozu na rzecz zombie i te walki większych grup. Ale to tylko 2 minusy na około 10 plusów. Nie będę się pytał kiedy wyjdzie tylko po prostu cierpliwie czekam i życzę owocnej pracy. Nie wiem czy będzie lepszy od MT ale to się okaże jak zagram.

Teraz słów kilka o "debilach" z The Modders. Co z tego że ktoś robi moda 5 lat. Każdy z nich ma własne życie/szkołę/studia/dziewczynę/kolegów. Jeśli oni robią to z własnej dobrej woli to powinieneś się cieszyć. Ja na darmowego moda bym nie poświęcił 2 lat(słabe nerwy) Żeby twórcy CZ dostawali wynagrodzenie na pewno by ukończyli to szybciej. A ty bezi50 jakbyś miał do wyboru iść zarobić pieniądze do pracy czy siedzieć nad darmowym modem co być wybrał? Albo inaczej umówić się z jakąś dziewczyną czy siedzieć po nocy robić moda? Dla mnie odpowiedź jest jasna wybieram to co da mi jakiś zysk w pierwszej kolejności. A co do GWW to powstaje też już 4 lata. I z tego co wiem twórcy też rezygnowali z robienia tego moda. Każdy ma swoje gusta , każdemu nie musi się to samo podobać ale jak widzę że ktoś pisze o krasnalach w Gothicu albo obraża twórców którzy przedłużają żywotność mojej ulubionej gry to nie mogę przejść obojętnie. A teraz mam pytanie bezi50 czemu jak ktoś Ci odpisuje z kulturą od razu ciśniesz po nim? Drugie czemu wyzywasz każdego od trolli jak sam to robisz? Jeśli ktoś widzi 5 postów pod rząd odrazu wydaje opinie o takim użytkowniku. Mówisz o własnym zdaniu ale nie rozumiem czemu uważasz twórców moda za debili skoro ich nie znasz. Jak można powiedzieć o kimś kogo na oczy się nie widziało że jest ciotą czy debilem? Ostatnia rzecz wejdź na normalny ton dyskusji i pisz bez obrażania i z argumentami powyżej podstawówki to nikt nie będzie po Tobie cisną. Bo to że ktoś jest odważny w internecie nie odzwierciedla tego w realnym życiu. To koniec moich mądrości.

PS Też jestem GS i uważam że te forum jest dobre ale jest wielu użytkowników niszczących te forum swoimi chorymi pomysłami. A z drugiej strony coraz mniej się tam dzieje. Ale mam nadzieje że się rozrusza trochę.

no nareszcie ktos normalny sie tu wypowiada naprawde jestes z GS jakos cie nie kojarze.
Co do wypowiedzi bezi50: Doczekamy się w końcu włączenia antypropsów?

a co chcesz dostac antypropsa? to sobie jeszcze troche poczekasz.

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
no nareszcie ktos normalny sie tu wypowiada
My też jesteśmy normalni. Tyle że w klasyfikacji tM.

bezi50

bezi50

Użytkownicy
posty53
Propsy5
  • Użytkownicy
My też jesteśmy normalni. Tyle że w klasyfikacji tM.

ja tez jestem normalny ale jak widac nie w waszej klasyfikacji za to w mojej klasyfikacji wiekszosc userow tego forum to: trolle nooby neokidy itd.

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
ja tez jestem normalny
Oczywiście, tak sobie wmawiaj.
w mojej klasyfikacji
Nikt jej tu nie bierze pod uwagę.

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta
Niech administrator wydzieli te pierdoły do oddzielnego tematu i tam sobie spamujcie a nie tutaj

bezi50

bezi50

Użytkownicy
posty53
Propsy5
  • Użytkownicy
Oczywiście, tak sobie wmawiaj.

chyba wiem lepiej czy jestem normalny czy nie i mowie ci ze JESTEM NORMALNY a jerzeli piszesz do innych zeby sobie w mawiali normalnosc to chyba masz cos z glowa i sam jestes nie normalny to tyle ode mnie nara tepaku.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry