ArmA III 3653 6

O temacie

Autor Gruppenfuehrer Kereth

Zaczęty 7.07.2011 roku

Wyświetleń 3653

Odpowiedzi 6

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
No to wiadomo, że już wychodzi kolejna część tego niezwykłego symulatora. Thoro się chyba o ArmiE wypowiadał przelotnie w temacie Wiedźmina, to może i tu to zrobi.

Screeny: http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=10398

Osobiście twierdzę, że znowu będzie w co pograć(co-op), a i społeczność będzie mogła się wykazać tworząc nowe addony. Mam tylko szczerą nadzieję, że nie spartolą sprawy z optymalizacją silnika.

Комиссар RBT

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Czas kupić nowego kompa. [color=2A2A2A]Nie żeby tylko dla tej gry.[/color]

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

ArmA III
#2 2011-07-07, 17:09(Ostatnia zmiana: 2011-07-07, 17:10)
Mam tylko szczerą nadzieję, że nie spartolą sprawy z optymalizacją silnika.

To już klasyk, że każda arma chodzi stabilnie po pół roku wydawania wszelkich patchy.

Strasznie hi tech ta nowa arma. O ile arma 2 była z wyposażeniem na czasie, tak tu otrzymamy sprzęt, kamuflaże, bronie i mundury które dopiero wchodzą do użycia bądź będą za kilka lat. Jest tu nawet ten tajemniczy helikopter, co go rozjebali przy akcji na binladena.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
posty669
Propsy484
  • Zbanowany

Gruppenfuehrer Kereth

ArmA III
#3 2011-07-07, 17:28(Ostatnia zmiana: 2011-07-07, 17:31)
To już klasyk, że każda arma chodzi stabilnie po pół roku wydawania wszelkich patchy.

Chyba aż tak źle podobno już nie było przy wydawaniu Operation Arrowhead, ale i tak bez większej rewolucji. U mnie, mimo iż mam zaktualizowaną wersję Army to i tak ostatnia misja - ta z zdobywaniem całej Czarnorusi - jest nie do przejścia, i to chyba tylko dlatego, że mój procek nie wyrabiał przy obliczaniu tych wszystkich algorytmów jakie w tej misji są.

O ile arma 2 była z wyposażeniem na czasie, tak tu otrzymamy sprzęt, kamuflaże, bronie i mundury które dopiero wchodzą do użycia bądź będą za kilka lat.

To i tak lepiej im wychodzi ten skok w "futurystykę" niż w wypadku sztampowego CoDa - jakoś nie kręci mnie ta śmieszna wojenka jaka ma być przedstawiona w MW3.

Swoją drogą - ciekawe czy twórcy znów jako frakcje przedstawią jakieś pro-komunistyczne grupy, partyzantów itd. W ArmA II był fajny podział - Czedacy, NAPA(imo ich wygląd wymiatał), Wojska Czarnorusi, no i rzecz jasna Korpus Marines i kontygent Ruskich.

Комиссар RBT

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

ArmA III
#4 2011-07-07, 19:07(Ostatnia zmiana: 2011-07-07, 19:08)
Operation Arrowhead
W OA nie mogłem marzyć o płynnej rozgrywce na minimalnych na kompie o parametrach 4x2,2, radek 4850 i 4gb ramu. Co prawda arma nie była chyba wtedy zbyt dużo po premierze, ale no córka rybaka bez przesady. Thoro świadkiem, bo mu spamowałem o tym całym gównie na bieżąco.

Aha, dzięki za opowiedzenie o czym  jest ostatnia misja.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
posty669
Propsy484
  • Zbanowany

Gruppenfuehrer Kereth

ArmA III
#5 2011-07-07, 19:10(Ostatnia zmiana: 2011-07-07, 19:11)
Fuck, zapomniałem o spoilerze. Ale wyzwolenie Czarnorusi to tylko jeden cel misji, nawet jak go spieprzysz to nic ci się nie stanie(tylko potem poczujesz konsekwencje). O reszcie już mówić nie będę.

Комиссар RBT

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Kurde dajcie spokój. O ile przy właściwej Armie II i to jeszcze w średniowiecznej rozdziałce bo na 17 CRT mogłem mieć uwagi, tak jak kilka miesięcy temu ściągnąłem Reinforcements zawierające wszystkie patche i działa bez zarzutów. Arma na single playerze i tak jest do dupy a grywalność zastanawiająca nawet jak na symulator. To jest zbyt potężne narzędzie do ogarnięcia dla jednego gracza. Co innego jak gramy z konkretnymi ludźmi w kolektywach typu cfog, gdzie układa się całe kampanie, pisze tło fabularne, rozkazy a następnie gra z uwagą na rzeczywistą taktykę i podziały w fireteamach. To może się śmiało równać z dobrym milsimem, gdzie z resztą te środowiska często się przenikają jak np. FIA. Czasami żałuje, że jakoś brak mi zaparcia aby się w to zaangażować.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry