Dubbing 156177 320

O temacie

Autor Xardas348

Zaczęty 21.01.2008 roku

Wyświetleń 156177

Odpowiedzi 320

Xardas348

Xardas348

Użytkownicy
posty61
Propsy6
  • Użytkownicy

Xardas348

Dubbing
2008-01-21, 14:56(Ostatnia zmiana: 2008-03-16, 23:17)
Kiedy będzie premiera wersji z dialogami, podobno jest robiona aktualnie sklejka?? :rolleyes:

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Zadajesz wprost prześwietne pytania , jednocześnie spamująć. Moja odpowiedź brzmi: niedługo

Комиссар RBT

Xardas348

Xardas348

Użytkownicy
posty61
Propsy6
  • Użytkownicy
E czy coś w tym złego że wszyscy chcą wiedzieć kiedy będą dialogi bo odpowiedz niedługo no to dla ciebie niedługo może być pół roku a dla mnie tydzień i co i nadal nie wiem podaj mniej więc np. początek lutego i już coś wiemy czyli ?

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Zakładam ten temat, żebyście mogli zadawać tu pytania odnośnie dubbingu do MT, oraz żebym mógł wam zdawać relację z postępów i odpisywać na pytania rzecz jasana :)  Nie odpowiadam na pytania typu "kiedy będzie dubbing, bo już dawno miał wyjsć". Jak będę znał datę to na pewno was poinformuję. Ponadto tutaj dowiecie się o konkursie na beta testerów, który ogłosi Zdunek.

Jeśli chodzi o postępy, to czekam tylko na kwestie od Darka, jego sąsiad je nagrywał. Miał mi przynieść w piątek...

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wysłałem 2 dni temu dla pewności jeszcze dzisiaj na twoje gg.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
To gdzie wysłałeś najpierw jak nie do mnie? Czekam więc na link.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
własnie wysłałem 10 razy z rzędu.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold

Dreamerion
RaveN Studio

Dubbing
#7 2008-01-23, 20:25(Ostatnia zmiana: 2008-01-26, 10:33)
Nic do mnie nie doszło. Wrzuć link na PW, ok?

bartek

bartek

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Witam

Mam jedno pytanie mianowicie :(  do dubbingu będzię dołączony patch czwarty juz chyba który prawdopodobnie zniweluje wszystkie inne błedy w dodatku ale czy będzie trzeba instalować poprzednie patche ? aby ten działał tak jak powinien ? czy wystarczy tylko dubbing i patch jaki bedzie do niego dołączony ? Bo mi coś się nie ściaga z rapid shara a niestety chyba w większosci tylko z tamtąd można pościągać patche :P

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Cytat: bartek link=topic=146.msg1322#msg1322 date=Jan 25 2008, 22:00\'
Witam

Mam jedno pytanie mianowicie :(  do dubbingu będzię dołączony patch czwarty juz chyba który prawdopodobnie zniweluje wszystkie inne błedy w dodatku ale czy będzie trzeba instalować poprzednie patche ? aby ten działał tak jak powinien ? czy wystarczy tylko dubbing i patch jaki bedzie do niego dołączony ? Bo mi coś się nie ściaga z rapid shara a niestety chyba w większosci tylko z tamtąd można pościągać patche ;)
prawdopodobnie bedzie zrobiona wersja moda 1.04 i nie bedzie patchów, zniweluje to głupie pytania po wydaniu Dubbingu :P

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
A ja chciałam nadal ci Dark przypomnić, że nie wysłałeś mi tych kwestii. Na gg się nie odzywasz, gdy do ciebie piszę. Proszę prześlij mi je na PW, jeśli na gg nie możesz, bo jutro zlecę tę rolę już innej osobie - szkoda czasu.

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja nic nie mówię, ale na stronie poziomek napisali że mają już całość, kłamczuchy  :D

Tworzymy  aplikacje internetowe i strony internetowe. Jesteś grafikiem? Napisz do nas - szukamy najlepeszych ;)

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
No niby jest nagrane wszystko, tylko Dark mi nie przesłał kwestii, a mógłby chociaż mi odpisać co i jak. No nic. Jeżeli ktoś jest w stanie w miarę szybko nagrać Yrpena, niech się do mnie zgłosi.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile rzy można wysyłać ten sam link  -_-

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold

Dreamerion
RaveN Studio

Dubbing
#14 2008-01-30, 18:06(Ostatnia zmiana: 2009-01-02, 18:00)
Gdybym go dostał, to już bym cię nie męczył.

Sorry, że dubluję, ale chciałbym żeby ktoś zauważył tego posta. Poszukuję osoby do nagrania Yrpena. Macie ostatnią szansę, żeby zaistnieć w modzie. Zapewniam, że wasz głos usłyszy naprawdę wiele graczy, dlatego uważam, że warto.

Wrzód_is_back!!!!

Wrzód_is_back!!!!

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
Ja bym się skusił ostatnio się dobrze wyekwipowałem tylko nie wiem czy trzeba wysłać jakieś próbki ??
Jeśli ta to jakie?? :rolleyes:

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Tak, potrzebne są próbki. Oto teksty:

Resztę dowiesz się z inkambułów naszej biblioteki.

Milcz! Za dużo gadasz gnojku, nie będziesz mi mówił co chciałem powiedziec, a czego nie! Jeszcze jedno tak nieopatrznie wypowiedziane słowo i obetnę ci jęzor.

Tylko, że trochę zaschło mi w gardle od tego gadania. Wróć z piwem to może dowiesz się czegoś więcej.

W czasie suszy szosa sucha

Ten szpicel potrzebował kilku z moich organów do oddczynników magicznych. Później ten zwyrodniały sukinsyn chciał mnie złożyć w rytualnej ofierze na ołtarzu Innosa!

No i może być jakiś freestyle

Wrzód_is_back!!!!

Wrzód_is_back!!!!

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
Ok to jutro będziesz miał te próbki :D

serek

serek

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
dubbing jak będzie zrobiony i przetestowany to go wydadzą - lepiej poczekać i mieć coś lepszego niż iść na pałe i g****  z tego mieć - zresztą im lepszy będzie dubbing tym lepiej dla graczy - pozdro all :D

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Pietrek

Dubbing
#19 2008-02-06, 23:48(Ostatnia zmiana: 2008-02-06, 23:52)
E czy coś w tym złego że wszyscy chcą wiedzieć kiedy będą dialogi bo odpowiedz niedługo no to dla ciebie niedługo może być pół roku a dla mnie tydzień i co i nadal nie wiem podaj mniej więc np. początek lutego i już coś wiemy czyli ?
Nic nie ma złego w tym, że ktoś chce się tego dowiedzieć. Złe jest natomiast to, że zakładasz niepotrzebnie nowy temat i spamujesz.

http://themodders.org/index.php?showtopic=186 <---- temat o dubbingu
http://www.modders.dmkhosting.net/kopia/in...?showtopic=4544 <---- temat ze starego forum

Przeczytaj sobie i bądź tak miły, i nie zadawaj (a szczególnie na kopii starego forum) głupich pytań.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry