O temacie
Autor Saturas321
Zaczęty 20.05.2011 roku
Wyświetleń 4182
Odpowiedzi 7
Saturas321
RafalBudzis
Sawik Moderator działu
Mam NPC który ma rutynę TA_Repair_Hut, ale gdy ma ją wykonać stoi jak słup, nie wiem co jest nie tak.Mam gothic 2NK
Jak się nie mylę musi posiadać młotek w ekwipunku.
A to dziwne, bo npc jak Fellan czy Farim nie mają, a walą młotkiem...
FUNC VOID Rtn_OhneHammer_480()//wenn Spieler ihm auf#msg149185s Maul gegeben hat
Nie mają?? Ja zawsze jak ich pobiłem zabierałem im dwa młotki z ekwipunku nie wiem czemu ale zawsze były dwa... W skryptach co prawda nie sprawdzałem.
Nie mają?? Ja zawsze jak ich pobiłem zabierałem im dwa młotki z ekwipunku nie wiem czemu ale zawsze były dwa... W skryptach co prawda nie sprawdzałem.W skrypcie Fellan#msg149186a znalazłem takie coś po skończonej rutynie (za klamrą) Kod: [Zaznacz]FUNC VOID Rtn_OhneHammer_480()//wenn Spieler ihm auf#msg149186s Maul gegeben hat Hammer znaczy młot/ek więc to może to.
FUNC VOID Rtn_OhneHammer_480()//wenn Spieler ihm auf#msg149186s Maul gegeben hat
tak chodziło mi o deskę mob`a http://ifotos.pl/zobacz/mlotek_heheshr.PNG/tak jest w G1 więc możesz popatrzeć w G2 pewnie będzie podobniedałem ustawienia 2 desek żebyś wiedział co można zmienić a co nie FP nie jest potrzebnywarto by też sprawdzić czy nasza postać może użyć tego Mob`a ;)