Gothic: Edycja rozszerzona 86235 201

O temacie

Autor

Zaczęty 10.04.2011 roku

Wyświetleń 86235

Odpowiedzi 201

gothic1210
  • Gość
Właśnie ,w jpg nie łaska .
Nie od takich zdjęć jest png.
Równie dobrze mogłeś w gifie dać  :pokerface:

sorki coś mi fraps nawalił. ale obejrzeć i tak można :)  :roll:

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
W porządku - zazieleniłeś tą kolonie górniczą, jakieś egzotyczne drzewka z Jarkendaru tu i tam, jakieś sosny, trawka szumiąca. Ale postawmy sobie jedno pytanie - po co?

Twoja modyfikacja bardziej zasyfi i tak już zasyfioną optymalizację w Gotiku - o tym właśnie wspominał kilka postów temu edeksumo. Zabierz się za coś prostszego niż jakieś edycje rozszerzone, bo to szczerze mówiąc robi się nudnawe, żałosne i dające poczucie zniesmaczenia jak pojawia się kolejny śmiałek, który próbuje coś osiągnąć i wybić się. A mimo to i tak jego praca kończy w śmietniku komputera z usprawiedliwieniem, że 'dysk padł'.

PS: http://img683.imageshack.us/i/nibo.png/ - dawno temu, w odległej galaktyce..

Комиссар RBT

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis

EdekSumo
Wyspa Khorinis

Gothic: Edycja rozszerzona
#42 2011-04-18, 20:12(Ostatnia zmiana: 2011-04-18, 20:14)
Po co dawałeś screeny z normalnego gothic (tam gdzie nie ma żadnych zmian).
Edit
japie co to za niebo :facepalm:

gothic1210
  • Gość

gothic1210
Gość

#43 2011-04-18, 20:14(Ostatnia zmiana: 2011-04-18, 20:34)
ta grafika to po to żeby kolonię wypełnić a poza tym będzie dużo questów. czytać nie umiesz. Na razie mam więcej głosów na tak niż na nie. zresztą wcale nie musisz grać. Kto ci każe? Kto jest zainteresowany to sobie czyta. Jak na razie to ja robię te modyfikację  i nie zamierzam nagle wszystkiego wywalić bo tobie się nie podoba  :naughty:  :pokerface:     :facepalm:    :ayfkm:    :blink:

Po co dawałeś screeny z normalnego gothic (tam gdzie nie ma żadnych zmian).
Edit
japie co to za niebo :facepalm:

oślepłeś? a dobra obrażajcie się na mnie. mi to wisi. idźcie sobie trolować gdzie indziej czy jak to sobie nazywacie. Najlepiej zachwalać tylko swoje podwórko no nie edek?  :facepalm:  :pokerface:  :naughty:  :unsure:  :blink:

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
No to zobacz co to jest (centylion widocznych gwiazd) jak mniemam chcesz zrobić coś w stylu cz co Ci się nie uda

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
ta grafika to po to żeby kolonię wypełnić a poza tym będzie dużo questów. czytać nie umiesz. Na razie mam więcej głosów na tak niż na nie. zresztą wcale nie musisz grać. Kto ci każe? Kto jest zainteresowany to sobie czyta. Jak na razie to ja robię te modyfikację  i nie zamierzam nagle wszystkiego wywalić bo tobie się nie podoba  :naughty:  :pokerface:     :facepalm:    :ayfkm:    :blink:

Aha. Powiedz mi jedno - czy ja w swoim tekście napisałem gdzieś, że masz wywalić wszystko, bo mnie się nie podoba? Zarzuciłem ci radą, i tyle. Tobie też przydałby się kurs czytanie ze zrozumieniem, bo akurat gówno mnie interesuje, co twój mod oferuje skoro jeszcze tego w nim NIE MA.

Комиссар RBT

gothic1210
  • Gość
No to zobacz co to jest (centylion widocznych gwiazd) jak mniemam chcesz zrobić coś w stylu cz co Ci się nie uda

po pierwsze to mnie nie wyzywaj (japie bo sam masz awatara zjebanego na maksa). No i co z tego?
 :naughty:

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis

EdekSumo
Wyspa Khorinis

#47 2011-04-18, 20:23(Ostatnia zmiana: 2011-04-18, 20:29)
Gdzie ja Cię wyzwałem?

Jak nie rozumiesz nie chciałem przeklinać
japie = japierdo*e

gothic1210
  • Gość
Gdzie ja Cię wyzwałem?

Jak nie rozumiesz nie chciałem przeklinać
japie = japierdo*e

dobra dobra możemy już te tematy zakończyć. ja pokazałem screny a wy chcecie ode mnie nie wiadomo czego.
KONIEC.

Gracz

Gracz

Użytkownicy
posty105
Propsy10
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Czyli co  moda nie będzie ?

Kruczek

Kruczek

Użytkownicy
posty169
Propsy31
  • Użytkownicy
:facepalm:  gothic1210 po co zakładasz temat skoro nie godzisz się z krytyką na temat twojego moda jeżeli już coś pokazujesz to powinieneś się godzić z krytyką .
Czy zauważyłeś że z w dziale "Inna Twórczość" zdecydowana większość osób która umieszcza tam swoje prace nie zaczyna się bulwersować kiedy zauważa krytykę a nawet dziękuje innym za rady/krytykę ?

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

#51 2011-04-18, 21:00(Ostatnia zmiana: 2011-04-18, 21:00)
:facepalm:  gothic1210 po co zakładasz temat skoro nie godzisz się z krytyką na temat twojego moda jeżeli już coś pokazujesz to powinieneś się godzić z krytyką .
Czy zauważyłeś że z w dziale "Inna Twórczość" zdecydowana większość osób która umieszcza tam swoje prace nie zaczyna się bulwersować kiedy zauważa krytykę a nawet dziękuje innym za rady/krytykę ?
Kruczek,meine freunde ,tylko pomyśl,że do krytyki trzeba dorosnąć .
Jeżeli nie dorośniesz w tej kwestii,to każdą krytykę bedziesz przyjmował jako atak .
I tak jest w jego przypadku  :ok:

gothic1210
  • Gość

gothic1210
Gość

#52 2011-04-19, 14:24(Ostatnia zmiana: 2011-04-19, 15:29)
Kruczek,meine freunde ,tylko pomyśl,że do krytyki trzeba dorosnąć .
Jeżeli nie dorośniesz w tej kwestii,to każdą krytykę bedziesz przyjmował jako atak .
I tak jest w jego przypadku  :ok:

szczerze mówiąc to macie rację. :)  jak chcecie to krytykujcie tylko nie tak brutalnie bo ja dopiero zaczynam modding a wy chcecie ode mnie nie wiadomo czego.

Czyli co  moda nie będzie ?

będzie. :)
dobrze :)

Martinos

Martinos

Złote Wrota
Leo
posty178
Propsy109
ProfesjaReżyser
  • Złote Wrota
  • Leo
no przyznam że to niebo jakieś dziwne  :blink:    za dużo tych małych gwiazd

gothic1210
  • Gość
no przyznam że to niebo jakieś dziwne  :blink:    za dużo tych małych gwiazd

usunąć je całe czy pozbyć się kilku gwiazdek?? co radzicie?

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Zrobić od nowa.

makin' bacon

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
I jeszcze jedna rada: wyjdź w nocy na dwór i zobacz jak to wygląda. No chyba że noc będzie zachmurzona to zajmij się czym innym a noc pozostaw do czasu jak będzie w miare bezchmurna to wtedy przyjrzysz się dokladnie i rób

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
I jeszcze jedna rada: wyjdź w nocy na dwór i zobacz jak to wygląda. No chyba że noc będzie zachmurzona to zajmij się czym innym a noc pozostaw do czasu jak będzie w miare bezchmurna to wtedy przyjrzysz się dokladnie i rób
w zależności gdzie mieszka. w warszawce nie zobaczysz takiego ładnego nieba jak za posuwałkami

jono

jono

Użytkownicy
posty525
Propsy155
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
w zależności gdzie mieszka. w warszawce nie zobaczysz takiego ładnego nieba jak za posuwałkami
Aż mi się skojarzyło z http://www.youtube.com/watch?v=u3a4Ra_4e5M

kamil101

kamil101

Użytkownicy
posty42
Propsy3
  • Użytkownicy
niebo mi sie skojarzylo z gwiezdnymi wojnami
ale reszta mi sie podoba poza paskami życia

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry