zrobiłeś taki skrypt
AI_Output (other, self, "DIA_Uther_Job_15_00"); //Jak mam Ci pomóc?
AI_Output (self, other, "DIA_Uther_Job_14_01"); //Musisz przekazać pewną wiadomość, pewnemu jegomościowi. Co ty na to?
AI_Output (other, self, "DIA_Uther_Job_15_00"); //Oczywiście Ci pomogę. Co to ma być?
AI_Output (self, other, "DIA_Uther_Job_14_01"); //Przekaż Garithosowi, że jestem na tej farmię, jego pomysł nie wypalił, skończyły mi się kreski i nie wiem gdzie jest reszta.
AI_Output (self, other, "DIA_Uther_Job_14_01"); //Nie musisz tego rozumieć, wystarczy ,że przekażesz wiadomość, Garithos jest w Khorinis ale nie wiem gdzie. Szukaj a znajdziesz.
AI_Output (other, self, "DIA_Uther_Job_15_00"); //Ruszam w drogę!
ostatnia cyfra odpowiada za kolejność wypowiadania wiec powinno być tak
AI_Output (other, self, "DIA_Uther_Job_15_00"); //Jak mam Ci pomóc?
AI_Output (self, other, "DIA_Uther_Job_14_01"); //Musisz przekazać pewną wiadomość, pewnemu jegomościowi. Co ty na to?
AI_Output (other, self, "DIA_Uther_Job_15_02"); //Oczywiście Ci pomogę. Co to ma być?
AI_Output (self, other, "DIA_Uther_Job_14_03"); //Przekaż Garithosowi, że jestem na tej farmię, jego pomysł nie wypalił, skończyły mi się kreski i nie wiem gdzie jest reszta.
AI_Output (self, other, "DIA_Uther_Job_14_04"); //Nie musisz tego rozumieć, wystarczy ,że przekażesz wiadomość, Garithos jest w Khorinis ale nie wiem gdzie. Szukaj a znajdziesz.
AI_Output (other, self, "DIA_Uther_Job_15_05"); //Ruszam w drogę!
w drugin dialogu analogicznie
i taka rada możesz numerować co 2 wtedy łatwo dodać jakieś nowe zdanie w środek ;d