Panie Matullo Buzzo, nikt nie będzie za tą modyfikację płacił. To jest pewne. Wierzę themoddersom, że wydadzą darmową modyfikację

. Największy problem tkwi w tym kiedy wydadzą Czas Zapłaty. Ja czekam cierpliwie i mam nadzieję, że jak Czas Zapłaty wyjdzie, a ja zacznę w niego grać to mi oczy wyjdą na wierzch

. Odnośnie nazwy Czas Zapłaty, prawdopodobnie nazwa jest bezpośrednio lub pośrednio związana z fabułą moda. Jako, że Rick to były(?) pirat, a jego matka została zamordowana będzie on szukał sprawcy i kiedy już go znajdzie tamten nieszczęśnik będzie musiał zapłacić za swoje czyny. Kto wie, może mordercą będzie sam Bezimienny?

Oczywiście to tylko moje wymysły. Ja też będę miał kilka pytań do twórców:
1. Jest kilka broni stworzonych do walki dualnej. Czy jak założymy tylko jeden z tych mieczy to będziemy nim walczyć jak mieczem jedno czy dwuręcznym? Pytanie może i głupie, ale te mieczyki to walki dualnej są na plecach zakładane tak jak miecze dwuręczne

.
2. Czy kolonia karna będzie powiększona czy tylko będą dodane nowe lokalizacje, budynki?
3. Czy będą dodane inne elementy uzbrojenia poza zbrojami np. hełmy, tarcze, pasy?
Na razie to tyle jeśli będę miał jeszcze jakieś pytania to napiszę

.
Pozdrawiam.
Maciek.