Pytanko 41090 93

O temacie

Autor Plomba

Zaczęty 2.04.2011 roku

Wyświetleń 41090

Odpowiedzi 93

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Robię ją jakieś 10 miechów to mniej niż CZ to znalazłeś gorszy przykład  :unsure:
To był żarcik skierowany w twoją strone  :wink:

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Ale suchar

Plomba

Plomba

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy

Plomba

Pytanko
#22 2011-04-02, 22:59(Ostatnia zmiana: 2011-04-02, 23:01)
Szczerze w GWW moim zdaniem zjebali trochę fabułę, ja osobiście wolałbym coś innego niż wojna z orkami przecież w g1 zatłukłem setki orków mogli coś innego wymyślić ale jak wyjdzie to zobaczymy  :D
EDIT: Może nam nie zamkną tematu  :D

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Pożyjemy-zobaczymy

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Powiem tak. MT ... zbugowane było strasznie, ale tych łatek też mnóstwo wydali. Nie powiem, mod był bardzo ciekawy zwłaszcza przez ten motyw z pradawnymi, ale ciągle brakowało mi tam tego czegoś. Poza tym jak już ktoś powiedział to było tylko pewnego rodzaju rozszerzenie fabuły do g1 ;) GWW? Niewiem co o tym powiedzieć bo nie śledzę wypowiedzi na temat tego moda. Wiem tylko że mają być tam balisty i kucyki :lol:  Co do CZ to mam ogromne nadzieje, że nie będzie miało jakichś specjalnych wymagań sprzętowych większych :D  A tak serio to mam nadzieję, że to nie będzie coś zjechanego.... czekamy i czekamy a tu klops. Nie chodzi nawet o te wszystkie dodatki co zrobili itd, ale o całą resztę. Te wszystkie misje i wgl. Spodobała mi się tam na pewno ta misja co płot trzeba naprawić xD Takie śmiechowe troszkę ;)

A co do tematu to ja na miejscu WWZ, albo tych co Aztekonizm wyznają to bym temat zamknął bo połowa postów tutaj to tylko "masz rację", "no właśnie", "xD". Czysty śmietnik ;) Pozdr. Leszcze :ok:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Nie bede zamykal tematu moddersów. Jezeli bedzie taka prosba to zamkne, to ich decyzja.

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk

Kain

Pytanko
#26 2011-04-03, 11:40(Ostatnia zmiana: 2011-04-03, 11:43)
Do kaczki(sorry za offtop) Aztekonizm upadł ;d

Bądźmy jak najlepszej nadziei, że CZ będzie miał dobrą fabułę. To już pozostawmy dobrym rączkom tM

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka

Lansjer
Rzeka

Pytanko
#27 2011-04-03, 12:29(Ostatnia zmiana: 2011-04-03, 12:30)
Mam pytanie ile PB tworzyło gothica? bo TM chyba już ich pobiło w długości tworzenia CZ

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
PB miało całą ekipę ludzi, którzy zajmują się tym zawodowo, a tM ma w grupie garstkę osób którzy zajmują się tym dla własnej satysfakcji

Plomba

Plomba

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
Temat kwitnie :D   ale wracając do tematu, myśle że ktoś od nich przeczyta ten temat(mam taką nadzieje) :D

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!

kaczka
RaveN Studio

Pytanko
#30 2011-04-03, 14:07(Ostatnia zmiana: 2011-04-03, 14:12)
Z tym, że PB silnik robili od podstaw... czy coś :D  Nie wiem jak to działa i wgl. Robili te wszystkie światy i inne pierdołki ;) Chyba najdłużej na G3 trzeba było czekać. A CZ robią długo, czyli zapewne bardzo (Bardzooooo) dokładnie. :D  A Aztekonizm nie miał szansy powodzenia :lol:
[mod=Wowoz]Od tej pory, kto napisze taki bezsensowny post jak ten pan, warn 20%[/mod]

Khorne

Khorne

Użytkownicy
posty40
Propsy53
  • Użytkownicy
Dobra to ja mam pytanie.. skąd się wzięła nazwa moda? :)

Księga Czarodzieja Instalka

Spoiler

"Poglądy są jak dupa. Każdy ma jakieś, ale po co od razu pokazywać?"

"Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. A maszynista widzi trzech debili na torach."

"Nie wytrzymałem napięcia - i w końcu wyjąłem palce z kontaktu..." :)

"Bo kto to będzie skryptował jak nie ja? Więc jak ma to być dla mnie niespodzianka?

Zawiążesz mi oczy przy skryptowaniu? "

Jaeger

Jaeger

Użytkownicy
posty162
Propsy55
  • Użytkownicy
Dobra to ja mam pytanie.. skąd się wzięła nazwa moda? :)
Może od tego że trzeba będzie za niego zapłacić  :lol:  
tak czy inaczej też mnie ciekawi ta nazwa.

3. Pamiętaj, kolorek, ranga i ilość postów na forum świadczy o długości penisa!

Towarzysz Karabynier

fazax

fazax

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
A tak z innej beczki. Khorne, jak zobaczyłem twój nick to nasunęło mi się pytanie... Czy czasem nie czerpałeś inspiracji z Warhammera ? :P

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz to tych 11% to wklej to do podpisu!

Khorne

Khorne

Użytkownicy
posty40
Propsy53
  • Użytkownicy
O tak. Dobrze Ci się skojarzyło. :)
Khorne to bóg chaosu w Warhammerze 40k

A co do nazwy to lepiej żeby się nie płaciło. :P ale serio ciekawe skąd im się to wzięło.

Księga Czarodzieja Instalka

Spoiler

"Poglądy są jak dupa. Każdy ma jakieś, ale po co od razu pokazywać?"

"Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. A maszynista widzi trzech debili na torach."

"Nie wytrzymałem napięcia - i w końcu wyjąłem palce z kontaktu..." :)

"Bo kto to będzie skryptował jak nie ja? Więc jak ma to być dla mnie niespodzianka?

Zawiążesz mi oczy przy skryptowaniu? "

Matullo Buzzo

Matullo Buzzo

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Czas Zapłaty nazwa oznacza,że mod wyjdzie w czas kiedy za niego zapłacimy czyli Czas Zapłaty przykro mi ale to brutalna prawda

Macio1993

Macio1993

Użytkownicy
posty7
Propsy1
  • Użytkownicy
Panie Matullo Buzzo, nikt nie będzie za tą modyfikację płacił. To jest pewne. Wierzę themoddersom, że wydadzą darmową modyfikację :) . Największy problem tkwi w tym kiedy wydadzą Czas Zapłaty. Ja czekam cierpliwie i mam nadzieję, że jak Czas Zapłaty wyjdzie, a ja zacznę w niego grać to mi oczy wyjdą na wierzch :) . Odnośnie nazwy Czas Zapłaty, prawdopodobnie nazwa jest bezpośrednio lub pośrednio związana z fabułą moda. Jako, że Rick to były(?) pirat, a jego matka została zamordowana będzie on szukał sprawcy i kiedy już go znajdzie tamten nieszczęśnik będzie musiał zapłacić za swoje czyny. Kto wie, może mordercą będzie sam Bezimienny? :P Oczywiście to tylko moje wymysły. Ja też będę miał kilka pytań do twórców:
1. Jest kilka broni stworzonych do walki dualnej. Czy jak założymy tylko jeden z tych mieczy to będziemy nim walczyć jak mieczem jedno czy dwuręcznym? Pytanie może i głupie, ale te mieczyki to walki dualnej są na plecach zakładane tak jak miecze dwuręczne :) .
2. Czy kolonia karna będzie powiększona czy tylko będą dodane nowe lokalizacje, budynki?
3. Czy będą dodane inne elementy uzbrojenia poza zbrojami np. hełmy, tarcze, pasy?
Na razie to tyle jeśli będę miał jeszcze jakieś pytania to napiszę :) .
Pozdrawiam.
Maciek.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Odnośnie nazwy Czas Zapłaty, prawdopodobnie nazwa jest bezpośrednio lub pośrednio związana z fabułą moda

Tak.

2. Czy kolonia karna będzie powiększona czy tylko będą dodane nowe lokalizacje, budynki?

Istnieją nowe poziomy, ale nie są one integralną częścią koloni. Jeśli chodzi o rzeczy typu budynki, nowe miejsca to naturalnie jest tego sporo i to zazwyczaj tam gdzie trzeba. Raczej nie ma sytuacji typu, że coś zostało wciśnięte na siłę, tylko po to aby stanowić niczym nieuzasadnioną nowość.

3. Czy będą dodane inne elementy uzbrojenia poza zbrojami np. hełmy, tarcze, pasy?

Tarcz i hełmów u nas nie będzie.

Macio1993

Macio1993

Użytkownicy
posty7
Propsy1
  • Użytkownicy
Kurcze, a dałbym sobie rękę uciąć, że widziałem filmik na Youtube z hełmem berserkera i orkową tarczą, a był to filmik ze screenami z Czasu Zapłaty. Chyba, że się pomyliłem. Jeszcze mam pytanka to tM:
1. Czy Rick także tak jak Bezimienny będzie 'nikim'? (w sensie, że nie będzie nic potrafił i będzie miał niskie staty)
2. Czy będzie możliwość zmierzenia się ze Śniącym?
3. Czy w Czasie Zapłaty znajdziemy smoki?
Na razie to tyle, jeszcze jak będzie mnie coś interesowało to dam znać :) .
Pozdrawiam
Maciek.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
1. Pisali że na pewno będzie umiał kortzystać z kompasu a czy coś jeszcze to nie wiem(jednak powinien na jednoręczej się nieźle znać jako pirat.
2. Wątpie bo od tego jest bezimienny

Pozdrawiam, Łososiopietrek(nie pamiętam kto to pisał[chyba Fahren] ale mnie rozjebało)

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry