Potrzebny mentor 3484 7

O temacie

Autor luban

Zaczęty 31.03.2011 roku

Wyświetleń 3484

Odpowiedzi 7

luban

luban

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Jestem początkujący i szukam osoby, która ma troche wolnego czasu i w razie problemów mogła by mi coś wytłumaczyć. Osoby pomocne prosze o napisanie na PW lub tutaj.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Może zacznijmy od tego, że dokładniej się określisz :facepalm:  Pomagała w czym? Skrypty, Grafika 2 lub 3d, animacje czy co ? :ayfkm:

luban

luban

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Jak byś zauważył umieściłem to w Problematyka>Skrypty więc to logiczne, że chodzi o Skrypty, może od czasu do czasu coś związanego z Spacerem lub czymś innym, ale głównie chodzi o Skrypty.

Z góry sorry za ostry ton w początku wypowiedzi. :unsure:

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jak byś zauważył umieściłem to w Problematyka>Skrypty więc to logiczne, że chodzi o Skrypty, może od czasu do czasu coś związanego z Spacerem lub czymś innym, ale głównie chodzi o Skrypty.

Z góry sorry za ostry ton w początku wypowiedzi. :unsure:
Jeśli wchodzi do gry skype (bo nie lubię dużo pisać) i będziesz to rozumiał ze czasem będę zajęty albo zmęczony to mogę na to iść

W imię rozwoju logicznego myślenia w narodzie polskim :D

luban

luban

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy

luban

Potrzebny mentor
#4 2011-03-31, 15:39(Ostatnia zmiana: 2011-03-31, 20:24)
Tylko jak by co chodzi mi o Gothic 2 NK. oO

Takie szybkie pytanie jak wstawię postaci rutynę to muszę tą rutynę jeszcze gdzieś zapisać? :blink:

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1623
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Takie szybkie pytanie jak wstawię postaci rutynę to muszę tą rutynę jeszcze gdzieś zapisać? :blink:
nie

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Jurigag

Potrzebny mentor
#6 2011-03-31, 21:50(Ostatnia zmiana: 2011-03-31, 22:07)
Mentor = forum,tutoriale na nim. Masz problem = piszesz temat wraz z problemem, polecam umieścić swoje gg w profilu, część osób o ile będzie chciała pomóc w jakimś problemie napisze na gg. Mentora to tutaj nie znajdzies zbytnio, ewentualnie dołącz do jakieś święzej grupy modderskiej to może czegoś się nauczysz.

@DOWN

LOL2 WTF :D  Nie wiem jak ja to napisalem ;X

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

Potrzebny mentor
#7 2011-03-31, 21:57(Ostatnia zmiana: 2011-03-31, 21:58)
Mentor = forum,tutoriale na nim. Masz problem = piszesz tutorial, polecam umieścić swoje gg w profilu, część osób o ile będzie chciała pomóc w jakimś problemie napisze na gg. Mentora to tutaj nie znajdzies zbytnio, ewentualnie dołącz do jakieś święzej grupy modderskiej to może czegoś się nauczysz.
Masz problem =piszesz tutorial ? :blink:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry