[G2:NK] Prośba o utworzenie waypointów 2450 1

O temacie

Autor Hacker

Zaczęty 14.03.2011 roku

Wyświetleń 2450

Odpowiedzi 1

Hacker

Hacker

Użytkownicy
posty19
  • Użytkownicy
Z racji tego, że Spacer nie ogarnia na moim komputerze (więcej tutaj). Zwracam się z prośbą do tych, którzy mają:
1. Ogarniającego Spacera II
2. Wolny czas
O utworzenie dla mnie waypoint'ów w oryginalnym świecie z Gothica II (NEWWORLD) w klasztorze. Mniej więcej w tych miejscach:
[attachment=536:Schowek01.jpg]
Ogólnie polega to na tym, że robię film i potrzebuje tam poustawiać ludzi (4 na ławkę). Część klęczących, część stojących, część siedzących. Niektóre WP mogę być skierowane mniej więcej w ten / \ sposób, bo potrzebuje by postacie gadały o byle czym, inne oczywiście prosto, a jeszcze inne odpowiednio przy ławkach, by dało się usiąść. Nazwa waypoint'u jest obojętna, byle bym poznał który jest siedzący, a który stojący/klęczący. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto pomoże. Sam bym to zrobił gdyby Spacer mi normalnie działał. Jak ktoś będzie się informacji proszę o info na PW. Jak ktoś się podejmie proszę o napisanie w tym temacie, by inni nie robili już na darmo.

//EDIT: No proszę was. Film muszę zrobić do piątku. Gdyby spacer mi ogarniał nie zawracał bym nikomu dupy. Przecież to parę chwil. Dopóki spacer nie wysiadł i nie rozwaliłem ZEN'a ogarnałem waypointy, tylko spacer zaczął wysiadać i dupa. Kiedyś zajmowałem się skryptami w gothicu, do tego dużo ogarniam C++, więc mogę się odwdzięczyć.

Hacker

Hacker

Użytkownicy
posty19
  • Użytkownicy
Temat do zamknięcia/usunięcia. W sumie spodziewałem się, że nikomu się nie będzie chciało.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry