psina 11697 29

O temacie

Autor Zkirtaem

Zaczęty 24.02.2011 roku

Wyświetleń 11697

Odpowiedzi 29

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
(1.1) biol. organizm cudzożywny o komórkach eukariotycznych, bez ściany komórkowej;

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
W sumie to jemy komórki, a nie postacie z bajek. Stoję za opcją 1.1.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Tak na prawdę to człowiek jest gorszy od zwierząt. Zwierze zabija jak musi, człowiek zabija dla przyjemności i rozrywki.

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

psina
#23 2011-02-25, 20:26(Ostatnia zmiana: 2011-02-25, 20:27)
Nie wiem czy te 3 kundle, które zagryzły 5 latka musiały to zrobić - argument z głodem do mnie nie przemawia, właściciele byli, na pewno je karmili skoro nie pozdychały.

http://www.gadu-gadu.pl/te-psy-zagryzly-5latka?p=3fdea57e399208d1e42626388497fa5f_2#gallery3fdea57e399208d1e42626388497fa5f

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
psów jest i tak duże ilości naraz.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Stoję za opcją 1.1.
Co to znaczy? To jest fakt, że słowo zwierzę jest używane w tych dwóch znaczeniach. Tu nie ma miejsca na opowiadanie się za którąś opcją.

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Nie wiem czy te 3 kundle, które zagryzły 5 latka musiały to zrobić - argument z głodem do mnie nie przemawia, właściciele byli, na pewno je karmili skoro nie pozdychały.

http://www.gadu-gadu...42626388497fa5f
Jeśli ten hasky na zdjęciu to jeden z tych psów to się nie dziwię. Sąsiad ma sukę hasky, przez płot reki nie przełożę. Raz była sytuacja że wskoczyła łapami na płot(ok 1 m wysokości) ja ją głaszczę po łbie, a nagle ta menda hyc zębami, dobrze że mam niezły refleks, tak byłaby szansa że bym stracił co najmniej kilka palców.  Ale śmieszny jest fakt że te psy, pomimo że same w sobie dosyć dzikie(instynkt łowcy itp.) to ten jeszcze przejął trochę zachowania od właścicieli....

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Swoją drogą ciekawe jak ta psina smakuje :D

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak na prawdę to człowiek jest gorszy od zwierząt. Zwierze zabija jak musi, człowiek zabija dla przyjemności i rozrywki.
Dokładnie, zupełnie jak ta kobieta, która wpychała szczeniakom obcasy z buta do gardeł i stepowała na nich.
Albo ta dziewczyna co radośnie wrzucała szczeniaki do rzeki.

Tak czy siak, propsik. :ok:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

psina
#29 2011-02-26, 15:20(Ostatnia zmiana: 2011-02-26, 15:22)
Wpierdalaj ludzi

Człowiek=Zwierzę

Generalnie nie widzę przeciwwskazań. Jak ktoś lubi lub musi to niech je. I bez pierdolenia o człowieczeństwie, bo świat to nie tylko europa i kawałek ameryki. Tygrys cię wpierdoli instynktownie bo jest drapieżnikiem a człowiek zniszczy, zgnoi, zgładzi i zabije bo jest idiotą i kretynem przesiąkniętym zasraną ideologią. Pierdole takie człowieczeństwo. To, że coś bełkocze na wzór mowy, chodzi i potrafi strzelać lub żebrać nie czyni go istotą równą mi. W dupie mam humanizm wobec ciemnej masy, która przez ostatnie tysiąc lat jedyne  czego się nauczyła i co pozyskała to umiejętność obsługi kbk ak. Zjadłbym z takim samym dystansem a czasami o obrzydzeniem jak każde inne mięso

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry