Risen 2 48121 153

O temacie

Autor Vierzba

Zaczęty 19.02.2011 roku

Wyświetleń 48121

Odpowiedzi 153

Teh

Teh

Użytkownicy
posty41
Propsy4
  • Użytkownicy
Trailer mają ciekawy. Zagrać pewnie nie zagram, ale zapowiada sie ciekawie.

Madness

Madness

Użytkownicy
posty56
Propsy85
  • Użytkownicy
Zjebane! Gra pewnie o kapitanie hujobrodym który porwał gumisie i uwięził je w wielkim mega gównie!!!

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zjebane! Gra pewnie o kapitanie hujobrodym który porwał gumisie i uwięził je w wielkim mega gównie!!!
Bo sam potrafisz zrobić lepszą  :pokerface:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
zajebisty argument

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Risen 2
#64 2011-04-25, 17:43(Ostatnia zmiana: 2011-04-25, 17:48)
wobec goscia, ktory mowi to zapewne tylko dlatego, zeby przedluzyc sobie chuja, poczuc się fajniejszym i nieudolnie wpasować w klimat forum, argument jest jak najbardziej zajebisty - bez cienia ironii. też mogę na lewo i prawo szafować takimi określeniami, kwestionować czyjąś wieloletnią prace na forumku internetowym epitetami chujowy, ale prawda jest taka, że nigdy nie zrobię czegoś, co osiągnie sukces na skale, jak to mówicie, prostackiego Risena i Goticzka dla nastoletnich gimbusów.

a nowy Risen moim zdaniem zapowiada się ciekawie, trailer zwiastuje ciekawe odejście od wcześniejszej konwencji i prognozuje coś raczej w stylu Fable, a nie nowszej odsłony Gothica. z pewnością zagram.

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu

RoMek
RaveN Studio

Risen 2
#65 2011-04-25, 17:51(Ostatnia zmiana: 2011-04-25, 17:52)
Kurde, na tym forum Risen się nie lubi chyba tylko dlatego, że nie ma możliwości modowania, wszyscy modderzy się obrazili na PB i teraz tak wygląda sprawa. Risen to fajny rpg, na pewno ciekawszy od jakiegos tam Mass Effect'a , który jest określany w wielu miejscach jako hit, mi żadna część się nie spodobała. Fakt, jeżeli chodzi o rozwiązania to nie pojawiło się nic czego nie było w Gothicach. Nowy twór Piranii ma być bardziej rozbudowany pod względem fabularnym, ma być mniej questów typu przynieś-wynieś-pozamiataj. Również czytałem gdzieś o powiększonej interakcji z npc'ami. Zobaczymy co bedzie :wink:  .

Madness

Madness

Użytkownicy
posty56
Propsy85
  • Użytkownicy
Risen nawet ździebko mi się podobał ale dwójka...

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
vs.

Białas skacze dalej...

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Risen nawet ździebko mi się podobał ale dwójka...
A grałeś w dwójkę?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
ale prawda jest taka, że nigdy nie zrobię czegoś, co osiągnie sukces na skale, jak to mówicie, prostackiego Risena i Goticzka dla nastoletnich gimbusów.

Nigdy nie zrobisz również kolejnej polskiej "śmiesznej" komedii w której zagrają znani aktorzy za ogromny hajs i która mimo swej niezaprzeczalnej beznadziejności osiągnie tylko i wyłącznie sukces dzięki naturze plebsu. To, że ktoś włożył w to kupę czasu, pracy i przede wszystkim kasy nie jest żadnym argumentem.

Madness

Madness

Użytkownicy
posty56
Propsy85
  • Użytkownicy

Madness

Risen 2
#70 2011-04-26, 18:04(Ostatnia zmiana: 2012-04-27, 13:42)

Kapitan hujobrody jest zdziwiony twoją opinią

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold

Dreamerion
RaveN Studio

Risen 2
#71 2011-04-26, 18:16(Ostatnia zmiana: 2012-04-27, 13:42)
Kapitan hujobrody jest zdziwiony twoją opinią

Twoje poczucie humoru jest irytujące i nie sięga poza wieśniacki oborniany poziom.

Śledzenie Risena zaprzestałem po zagraniu w demo, ale ta druga część niekoniecznie musi być gówniana.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Madness ,na razie ty jesteś hujomózgi w tym temacie .
Jak nie masz nic ciekawego do napisania ,to nie nabijaj sobie postów

Szaromrok

Szaromrok

Użytkownicy
posty71
Propsy65
Profesjabrak
  • Użytkownicy
https://www.youtube.com/watch?v=2058tC_thVc

Nie wygląda to tak źle.

...chociaż nie wkładam w to takich nadziei, jak kiedyś w pierwszą część (może właśnie dlatego ta druga będzie dobra).

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po reckach jestem o wiele bardziej przychylnie nastawiony do pirackiego Risena : D
Dziś pojawił się nowy, premierowy zwiastun :ok:
https://www.youtube.com/watch?v=B5p1r4xSazc

Premiera już dziś :D

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Ktoś grał już w Risen 2? Jak się prezentuje w porównaniu do jedynki? Jedynka nawet mi pasiła, ale nie mogłem jej dokończyć, bo czym bliżej końca było to gorzej.

Twoje poczucie humoru jest irytujące i nie sięga poza wieśniacki oborniany poziom.

Nie obrażaj wieśniaków  :[  . W przeciwieństwie do ludzi z miasta wieśniak przetrwa bez miasta jeśli by musiał, a miasto nie da rady bez wsi na dłuższą metę.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
To tak jakby powiedzieć, że biały pan nie przetrwa na swojej plantacji bez murzynów. Chuj z tego, jak czarny i tak dalej będzie na pana zapierdalał.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

:lol2:  :lol2:

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Gratuluje rozumowania.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Jesli akcja bedzie wygladala tak jak na zwiastunie to bedzie to w miare fajna gra :D

0 użytkowników
Do góry