Chciałbym wam przedstawić Mojego wykonanie ,że tak to nazwałem User Edit
User - User czyli ja
Edit - Bardzo często programy będą Aktualizowane,Dodawane.
UserEdit- Tak nazwałem ten Zbiór i temat, w programie znajdziesz wszystkie dostępne na forum Makery ,dzięki czemu nie będziesz musiał szukać. Makery będą lekko edytowane na potrzeby Zielonych Userów. Jak i będą tu Makery skradzione z innych forów

,Oczywiście forów opuszczonych lub za zgodą właściciela. Natomiast te z innych źródeł będą miały edytowaną obsługę i Prawa Autorskie xd. Lecz z naszego forum pomysłów Za bardzo kradł nie będę ;p jak już mówiłem będą lekko edytowane na potrzeby Nowych Użytkowników. W opisie i autorze Aplikacji za każdym razem jeśli program jest z naszego forum będę podpinał Nick. Widoczny on będzie pod nazwą Programu np
#########
######### <- Ikonka
#########
DocMaker v.1.0
Bucik
TheModders.org
Jak i w każdej instalce ,w licencji będą zawarte prawa autorski naszych plików i reklama naszej strony
Podsumowując Ten zbiór to jedna Instalka zawierająca wszystkie Makery z naszego i nie naszego forum. Makery są lekko edytowane na potrzeby Nowych Moderów i graczy
Nie grzeb w folderze bo jeszcze coś popsujesz :roll: MenuStart-->UserEdit-->Tam mamy wszystkie programy
--------------------------------------------------------------------------------------
DownloadVersion 1.2Version 1.3Version 1.4Click Me <--- Najnowsza Wersja User Edita - 1.5
Download--------------------------------------------------------------------------------------
Ruszyła naprawa błędów we wszystkich wersjach!Wszystkie Wersje zostały już uwolnione od błędów!