Elvans, jego avatar a Internet 18196 88

O temacie

Autor Siekacz

Zaczęty 27.01.2011 roku

Wyświetleń 18196

Odpowiedzi 88

sauron
  • Gość
wstyd mi za was  :lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
takie forum na swoim łonie wyhodowałeś

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
To kto następny do zrobienia czegoś, czego jeszcze nie robił? [...] Aztek... jest Aztekiem!
Błąd! Aztek był Aztekiem.

A mój wizerunek zmieniam nieznacznie. Z bota ukrywającego się na marnym forum gdzieś głęboko w internecie na zbuntowaną maszynę podbijającą świat.

sauron
  • Gość

sauron
Gość

Elvans, jego avatar a Internet
#83 2011-01-28, 01:17(Ostatnia zmiana: 2011-01-28, 01:17)
a to mnie zarzucają brak poczucia humoru, ty wyZysk jesteś beznadziejny w tym temacie  :lol2:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie krzycz na niego kazz. To miało być śmieszne, tylko zysk nie używa emotek nadających puente wypowiedziom.

Patrz jakby to wyglądało po korekcie:
Spoiler
Błąd! Aztek był Aztekiem. :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:      

A mój wizerunek zmieniam nieznacznie. Z bota ukrywającego się na marnym forum gdzieś głęboko w internecie na zbuntowaną maszynę podbijającą świat.  :ok:  :huh:  :huh:  :naughty:  :naughty:  :naughty:  :naughty:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Teraz lepiej? :D

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
ta, nie zawsze wszystko wychodzi. muszę dokładniej filtrować moje pomysły.

ale nawet jak napiszę coś żałosnego, to i tak Aztek ma radochę i nabije sobie kilka propsów, więc nie jest źle.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
P.S.Ciekawe co jeszcze kyro dopierdoli.
Przecież mówiłem że sobie idę :lol2:  Właśnie wróciłem do domu a za 2h już mam być w robocie :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
tamten post był zlepkiem postów sikacza

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Ja pierdole, miałem trzy budziki i żaden mnie nie obudził :D  Musiałem przez sen wszystko powyłączać bo to jest kwrva niemożliwe. Dobrze że nie ma dzisiaj w robocie mojej managerki i jak zadzwoniłem to odebrał szef i jej mąż, a on jest spoko i powiedział tylko "It's OK" :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry