Gothic Multiplayer 16089 40

O temacie

Autor Kino

Zaczęty 23.01.2011 roku

Wyświetleń 16089

Odpowiedzi 40

orcwarrior

orcwarrior

The Modders
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • The Modders

orcwarrior
The Modders

Gothic Multiplayer
#20 2011-01-23, 14:54(Ostatnia zmiana: 2011-01-23, 14:54)
słabe, zero bezpieczeństwa. gracz może wysłać, że obok niego znajduje się co sobie wymarzy.

Wiekszość z tych graczy nie potrafi tego nawet uruchomic :D
Jednak jakby nie patrzec, zupełnie sie na tym nie znam

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Wiekszość z tych graczy nie potrafi tego nawet uruchomic :D
Jednak jakby nie patrzec, zupełnie sie na tym nie znam
ale wystarczy, że jedna osoba stwierdzi, że doda sobie bajerek do swojego klienta i może coś zepsuć. jak tą zmianę udostępni w internecie, no to już jest problem.

Men31

Men31

Użytkownicy
posty21
Propsy8
  • Użytkownicy
Cholera a ja nie mam skąd G2 NK pobrac.   :[  Podrzucił by ktoś linka? Tylko proszę nie z rapida i tym podobnych z ograniczeniami.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Nie oplaca sie w to narazie grac. Zabugowane gowno

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Coś mi się wydaje że łatwiej zrobić grę na Unity niż przerabiać starego i leciwego Gothica na multi

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Men31

Men31

Użytkownicy
posty21
Propsy8
  • Użytkownicy
Nie oplaca sie w to narazie grac. Zabugowane gowno

Pare msc i wprowadzą poprawki, patche czy jak to się tam zwie i bd się fajnie grało. Czytałem właśnie niedawno na ich stronce, że mają wprowadzic tryb gry role play, tzn. coś jak normalny gothic (robimy questy, bijemy moby, jesteśmy kowalem itp.) tylko przez neta. Jeszcze raz mówię, że nie wymyśliłem tego. Takowe informacje znalazłem na stronie projektu.

orcwarrior

orcwarrior

The Modders
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • The Modders
Pare msc i wprowadzą poprawki, patche czy jak to się tam zwie i bd się fajnie grało. Czytałem właśnie niedawno na ich stronce, że mają wprowadzic tryb gry role play, tzn. coś jak normalny gothic (robimy questy, bijemy moby, jesteśmy kowalem itp.) tylko przez neta. Jeszcze raz mówię, że nie wymyśliłem tego. Takowe informacje znalazłem na stronie projektu.

Tryb roleplay, nie moge sobie tego nawet wyobrazic w sposób skryptowy, co dopiero o mechanice no i jakimkolwiek sensie, takie przechodzenie gothica tylko do okoła pełno wkurwiających typów :D . Juz nie wspominajac o jakims byciu kowalem, napewno dawało by to zajebista radoche napierdalanie mlotem przez cała grę  :D . Mam nadzieje ze narazie sobie daruja i poprostu powrawia krytyczne błędy, I zrobią kilka sensownych, ale nie przesadnie skomplikowanych trybów typu FFA/TDM itd.
Ja bym chciał kiedyś na tym CZ odpalić :D

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Po ściągnięciu pierdyliarda pliczków w końcu wbiłem na serwer, gdzie od razu mnie utłukli, a kiedy się odrodziłem wyjebało mnie z gry :<<<

:ok:

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Gothic Multiplayer
#28 2011-01-23, 22:00(Ostatnia zmiana: 2011-01-23, 22:00)
Patrząc jak odnosisz się na tym forum do gry Gothic to wcale się nie dziwie :lol2:  następnym razem nie loguj się jako Vierzba, to nikt Cię nie pozna :lol:

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Zalogowałem się jako Bejz. A Goticzek chyba sam z siebie mnie nie lubi, bo jak zmieniłem sterowanie na nie-te-z-jedynki to nie mogę grać ; (

Wierzba płacze, jaki żal :<

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wierzba płacze, jaki żal :<
jak foka płakała to się jednak bardziej przejąłem jej losem :D

Men31

Men31

Użytkownicy
posty21
Propsy8
  • Użytkownicy

Men31

Gothic Multiplayer
#31 2011-01-23, 22:13(Ostatnia zmiana: 2011-01-23, 22:21)
Tryb roleplay, nie moge sobie tego nawet wyobrazic w sposób skryptowy, co dopiero o mechanice no i jakimkolwiek sensie, takie przechodzenie gothica tylko do okoła pełno wkurwiających typów :D . Juz nie wspominajac o jakims byciu kowalem, napewno dawało by to zajebista radoche napierdalanie mlotem przez cała grę  :D . Mam nadzieje ze narazie sobie daruja i poprostu powrawia krytyczne błędy, I zrobią kilka sensownych, ale nie przesadnie skomplikowanych trybów typu FFA/TDM itd.
Ja bym chciał kiedyś na tym CZ odpalić :D

Wiesz nie miałem na myśli stukania młotem do końca swojego żywota  :lol2:  

Roleplay - gracze żyją w Khorinis jak prawdziwi ludzie, pracując jako kowal, strażnik lub zakładając własne przedsiębiorstwa, rozmawiając, bawiąc się i być może polując, żeby każdy miał co jeść. Chyba każdy rozumie o co mi chodzi.
Źródło: http://gothic-multiplayer.pl/forum/viewtopic.php?f=6&t=6

Poniżej post

Jestem jak najbardziej za, ale czy serwer dedykowany udźwignie np. z 50graczy, chodziarz na początek było by to na prawdę świetna sprawa. Ale na razie to tylko marzenia, mówiono że multiplayer do gothica nie jest możliwy, jest jedynie marzeniem graczy, a jednak się udało. Może gdy owy multiplayer będzie "lepszy" zostaną wprowadzone różne zmiany, takie jak np. "Tworzenie Kont" będziemy mogli rozmawiać o serwerze RP, w każdym bądź razie, pomysł jak najbardziej mi się podoba.

Wszystko wskazuje na to, że tak będzie wyglądac gra :D  . Według mnie jest to świetny pomysł. Wyobraźcie sobie. Jesteście np. łowcą smoków i idziecie z kolegą ubic smoka. Ja bym tak chciał :D

Ja jestem za roleplay... Ta gra ma na to wielki potencjał i może go wykorzystać. :)

Ja też za role play i najlepiej tak jak ja napisałem.

Ja popieram roleplay do gothica to spełnienie marzeń bym cięzko jako kowal pracował ;]
 :lol:  

Wygląda na to, że większośc jest za RP.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

Gothic Multiplayer
#32 2011-01-23, 22:25(Ostatnia zmiana: 2011-01-23, 22:26)
Moja przygoda z Gothic MP a.k.a zabawką na 5 minut zakończyła się znudzeniem i uczuciem chujozy. Latanie z mieczem po pustym świecie, trafienie w końcu i zabicie ledwo co animowanego bezimiennego sterowanego przez dziecko z gimnazjum jakoś nie bawi na dłuższą metę.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Wygląda na to, że większośc jest za RP.
Ja stoję za UK.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
i ja. kiedyś mi się uda opuścić prl, zobaczycie

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Trzymam Cię za słowo.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
E tam, to jest prowo.

Rymuję się z postem Kyro.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Gothic Multiplayer
#37 2011-01-23, 23:42(Ostatnia zmiana: 2011-01-24, 00:06)
Konkurencja dla csa. :ok:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
to nie jest prowo, chociaż jestem na opuszczenie kloaki za leniwy

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka

Faren
RaveN Studio

Gothic Multiplayer
#39 2011-01-24, 15:12(Ostatnia zmiana: 2011-01-24, 15:12)
Ta, konkurencja dla cs-a.
Może wszystkie dzieci wkurwiające mnie na serwerach pójdą do Gothic MP?
Marzenie ^^  

RP, UK... A może RPA lub USA?

lub ZSRR?

makin' bacon

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry