Petycja SoaD 2665 5

O temacie

Autor Maximus

Zaczęty 9.01.2011 roku

Wyświetleń 2665

Odpowiedzi 5

Maximus

Maximus

Użytkownicy
posty27
Propsy7
  • Użytkownicy
Otóż jak wielu już pewnie wie 30 listopada 2010 roku na swojej oficjalnej stronie zespół ogłosił, że w 2011 zagra parę koncertów. Co prawda nie było jasno powiedziane "wracamy", ale to już coś. Po 5 latach ciszy nareszcie System rozbrzmi na nowo. No i niestety koncerty omijają nasz piękny kraj, choć kilka w Niemczech już jest.

Tego samego dnia (30 listopada) wystartowała petycja o koncert zespołu w Polsce. Jedyna okazja żeby u nas zagrali to festiwal Sonisphere, które odbędzie się 10 czerwca w Warszawie. Do tej pory zapowiedziano Iron Maiden i Motorhead, więc jeśli organizatorzy Soni dość wcześnie dostaną tą petycję, jest szansa, że SoaD się tam pojawi. Na razie jest ponad 5000 podpisów i jest to dobry wynik, choć liczymy na lepsze :) . Każdy głos się liczy, zapraszam do głosowania pod tym linkiem : LINK

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Serj jako Serj kocha polskę, ale po tym co polacy zrobili bandowi w 1998r nie licz na to, że zobaczysz zespół na polskiej scenie :lol2:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Oświeć mnie :D  ja nie jestem wtajemniczony bo nie słucham tych waszych wyjców

Maximus

Maximus

Użytkownicy
posty27
Propsy7
  • Użytkownicy
Noo, w 1998 SoaD był jako support Slayera. Slayer długo nie wychodził więc fani się trochę wkurzyli. A jak w końcu rozpoczął się koncert, to zamiast Slayera wyszedł SoaD. Wokalista wyłapał bułką, reszta została wygwizdana. Ale Serj 2 razy był już u nas na koncercie i zawsze się dobrze bawił, zresztą dla nich się liczy głównie kasa, a taki festiwal jak Sonisphere z takimi gwiazdami jak Iron Maiden czy Motorhead, to raczej pikuś nie jest.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Nie słucham SoaD, ale wiem że są zajebiści. Podpisuję.

makin' bacon

Maximus

Maximus

Użytkownicy
posty27
Propsy7
  • Użytkownicy
Cytat: Fahren ImI link=topic=12838.msg129624#msg129624#msg129624#msg129624 date=1294672055
Nie słucham SoaD, ale wiem że są zajebiści. Podpisuję.

To się nazywa dobra postawa - podobnie miałem z Metallicą, nie słucham co prawda tego zespołu, ale jeśli chodzi o petycję o koncert na otwarcie stadionu w Polsce to chętnie podpisałem, zawsze to lepsze niż jakieś Dody.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry