Świat w Wings. 2843 6

O temacie

Autor Warka

Zaczęty 1.01.2011 roku

Wyświetleń 2843

Odpowiedzi 6

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
Witam. z tego co wiem w wings da sie zrobić jakotaki świat.
http://themodders.org/index.php?/topic/12085-jak-zrobic-zwykly-swiat/page__p__121652__hl__%2B%B6wiat+%2Bwings__fromsearch__1#entry121652

tam Saguaro mówi :

Spoiler
6. Na koniec robimy jeszcze rozmiar, jeśli ma być mały dajemy gdzieś tak 3200 a jeśli duży to mniej więcej 6400.
Następnie zapisujemy go w formacie .3ds i można otworzyć go w spacerze.

jak ustawić ten rozmiar? ja próbowałem zrobic malutki świat z siatki wziołem skaluj równomiernie i do 1500%. wszystko znikło mi z ekranu a w spacerze nic się niepokazało. dlaczego ?

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może świat jest tak duży, że nie jest w zasięgu kamery?

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
ale mi bardziej zależy na tym jak ustalić ten rozmiar !!!

Lord Miguel

Lord Miguel

Użytkownicy
posty71
Propsy7
  • Użytkownicy
jak masz w wingsie ten świat to zaznaczasz go całego, dajesz prawym, powiększ równolegle, a jeśli masz pare części 3d to je najpierw połącz i powinno działać.

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
chodzi o skaluj równomiernie? daje 2000% siatki 50x50 i mam świat wielkości.. połowy górnego miasta w G2

Lord Miguel

Lord Miguel

Użytkownicy
posty71
Propsy7
  • Użytkownicy

Lord Miguel

Świat w Wings.
#5 2011-01-01, 20:40(Ostatnia zmiana: 2011-01-01, 20:41)
aaaaaaaaaahhhhhhaaaaaaaaaaaaaa    
zrobiłeś w wingsie siatke (prawym stwórz siatke 50x50)  więc  napisz dokładnie co jak robisz to znajdziemy błąd  :ok:

EDIT: ale chyba ci wyszło to co chciałeś tak?

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
można powiedzieć że temat do zamknięcia. poradziłem sobie. robie świat w siatce, później skaluj równomiernie o jakieś 100 000% +/- i gitara :P świat jaki chce ;p

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry