Far Cry 4687 8

O temacie

Autor DzikiBen

Zaczęty 23.03.2008 roku

Wyświetleń 4687

Odpowiedzi 8

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Far Cry
2008-03-23, 19:20(Ostatnia zmiana: 2009-10-06, 16:30)
Strzelanina w ,której wcielamy się w losy żeglarza Jacka Carvea. Powstała ona na silniku CryEngine (Crysis powstał na zmodyfikowanym)  Jakie są wasze wrażenia ??Jak się Wam podoba ?? Mówcie o swoich spostrzeżeniach na temat gry.

Ci co nie mają, oto link do fulla :P

http://www.idg.pl/ftp/gry_5334/Far.Cry..html

Uwaga! Ubisoft udostępniło ZA DARMO pełną wersje tej gry, dlatego też proponuje darować sobie tutaj wszelkiej maści morały na temat piractwa.
Moim zdaniem, była to jedna z lepszych produkcji w jakie miałem okazje zagrać. Polecam zagorzałym fanom FPS. Na prawdę warto, choćby ze względu na grafikę ,która swego czasu była przełomem jak dzisiejszymi czasy Crysis.

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Prędkość 20 kb/sek? Mam nadzieję, że się to rozkręc. Szkoda, że to angielska wersja. Jest możę osobno do ściągnięcia spolszczenie?

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Far Cry
#2 2008-03-23, 20:10(Ostatnia zmiana: 2008-03-23, 20:13)
Oj nie wiem ;/. Gother, jakie łącze masz ?? Mi pnie ponad 100 kb.

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Zwykle ściągam pliki z szybkością 240 kb/sek

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ja grałem. Fajnie wygląda, ale pograłem trochę i znudziło mi się.

IncLorek

IncLorek

Użytkownicy
posty2
Propsy1
  • Użytkownicy
Nie dostrzegacie piękna tej gry :P . Nigdy nie zapomnę, jak spadłem z krzesła kiedy wyskoczył z ciemności mutant, i odebrał mi 99 hp. Biegałem z 1 hp, ale po chwili dobiegł do mnie i wysłał mnie do ''Load Game'' :D

Ogólnie gra jest świetna, oprawa miód a ścieżka dźwiękowa w dżungli, to po prostu klasyka klasyków jakie kiedykolwiek słyszałem w FPS-ach. Jak wpadłem do wody, żeby przeciwnicy mnie nie zauważyli, nie chciałem z niej wyjść :D  Te całe bąbelki i ogólnie ''Klimat'' tej wody był naprawdę Powalający przez duże P.

I nie mogłem przejść takiego momentu z 4 mutantami. Dzięki czemu gry nigdy nie skończyłem, ale i tak jest po prostu świetna. 9+/10 !

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Far Cry
#6 2008-04-05, 17:33(Ostatnia zmiana: 2009-10-06, 16:33)
I nie mogłem przejść takiego momentu z 4 mutantami. Dzięki czemu gry nigdy nie skończyłem, ale i tak jest po prostu świetna. 9+/10 !

Powiedz w jakim dokładnie momencie stanąłeś  ? Osobiście miałem największy problem z Crowem w helikopterze na poziomie HARD. Gra jest naprawdę trudna :D  U niektórych osób może ona budzić ogromną niechęć, ze względu na poziom trudności i spory realizm (na poziomie "realny do bólu przeciwnicy przewyższają nas HP) . U mnie wzbudziła ogromne zainteresowanie i mimo wysokiego poziomu trudności, jakims cudem udało mi się ją skończyć. :P

IncLorek

IncLorek

Użytkownicy
posty2
Propsy1
  • Użytkownicy

IncLorek

Far Cry
#7 2008-04-05, 20:08(Ostatnia zmiana: 2008-04-05, 20:11)
Hmm. To było w jakimś budynku gdzie było wszystko zalane wodą, i to był już koniec poziomu. Wszędzie były ławki, i wtedy zawsze wyskakiwali ci mutanci. Próbowałem ich granatami, wszystkie taktyki ale zawsze mnie jechali...  :P

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Far Cry
#8 2008-09-05, 20:36(Ostatnia zmiana: 2008-09-05, 20:37)
Dla zainteresowanych Premiera "FarCry 2", już 24 października!!
Info na gram.pl

Edit: ładnie się prezentuje, w 1'dynke nie grałem chodciaż leży na półce, ale w 2'ójke zagram :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry