Witam, wpadłem na pewien pomysł, który jakby wypalił miałby z pewnością wielu fanów. Chodzi mi o stworzenie modyfikacji ale nie takiej dokładającej coś do gry, nie takiej, w której głownym bohaterem będzie bezimienny walczący ze sługusami Beliara poświęcając się przy tym jak nikt. Nie, bohaterem będzie najzwyklejszy strażnik ze starego obozu. Modyfikacja miałaby ukazać życie w kolonii karnej okiem strażnika. Akcja odbywałaby się przed wrzuceniem bezimiennego do kolonii oraz po jego przybyciu. Wykonywalibyśmy najróżniejsze zadania - od patrolu Starego obozu i okolic po rozwalenie grupy orków. Pod koniec modyfikacji kiedy bezimienny walczy juz ze śniącym odbyła by się wielka wojna pomiędzy obozami [...]. Głownie chodzi o to, aby przejść jeszcze raz Gothica ale nie bezimiennym herosem tylko zwyczajnym człowiekiem.
Poszukuję więc osób, które pomogły by mi przy owej modyfikacji. Nie chcę wcale skończyć tego w tydzień czy dwa. Chcę zrobić to porządnie, żeby nie było potrzeby wpuszczania co dwa dni jakiś poprawek. Bardzo prosiłbym o zgłaszanie sie do mnie na PW (podawajcie jakieś formy kontaktu e-mail, GG, skype). Ja mógłbym zająć się stroną, fabułą i zadaniami. Potrzebuję więc kogoś od modeli 3d, animacji, grafiki itp.
Pozdrawiam!