Co zrobic...? 2604 3

O temacie

Autor Florek

Zaczęty 28.12.2010 roku

Wyświetleń 2604

Odpowiedzi 3

Florek

Florek

Użytkownicy
posty71
Propsy1
  • Użytkownicy
Siemka!;)  Co mam zrobić  jak i gdzie zapisac >> jesli np. moja postać  (PC_HERO) założy zbroje paladyna i zostanie zaatakowana? Wiem ze jest takie cos w przypadku zbroji bandyty tylko gdzie jest odpowiadajacy za to skrypt ? :D  proszę o pomoc

ciachoNGT

ciachoNGT

Użytkownicy
posty24
Propsy5
  • Użytkownicy
ja bym najpierw zmienił tytuł posta bo warna można dostać

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka

maciejh
Rzeka

Co zrobic...?
#2 2010-12-28, 21:54(Ostatnia zmiana: 2010-12-29, 00:04)
Za twój post też warn, bo nie udziela odpowiedzi. Poszukaj w folderze Story i chyba B_Story, ale nie jestem pewien na 100%,

[mod=Aztek]Ściąganie noobków na dobrą drogę poprzez udzielanie informacji to raczej powód do pochwał, nie warna :ok: [/mod]

PrzemoRi

PrzemoRi

Użytkownicy
posty64
Propsy2
  • Użytkownicy

PrzemoRi

Co zrobic...?
#3 2010-12-30, 17:59(Ostatnia zmiana: 2010-12-30, 19:25)
Średnio wiem  :pokerface:   ale:
W folderze Scripts wyszukaj:
1) C_PlayerHasFakeGuild.d - Tam masz skrypty od reakcji na zbroje np. gdy jesteś najemnikiem Torlof nie chce z tobą gadać gdy masz na sobie np. szatę maga - Dopisz tak jak tam jest pod SLD (skrót od gildii) według pozostałych np.
      ||    (Hlp_IsItem(itm, ITAR_KDW_Armor_L) == TRUE)
I teraz najemnicy mogą z tobą gadać jak masz szatę maga. PS. To na różowo to kod na zbroję.
2)C_PlayerIsFakeBandit.d - Jak tam tak jak w 1 dodasz zbroję jakąś np. wodnego kręgu to gdy założysz ją np. w mieście nazwą cię bandytą i się na ciebie rzucą.
3)C_PlayerIsFakePirate.d - jak tam dodasz tak jak w pozostałych np. zbroję magnata (jest w nocy kruka jak by co) to będziesz w niej jak pirat traktowany. Co robią wtedy obywatele nie wiem ale np. bandyci będą cię atakować z okrzykami np. Giń żałosny piracie!

Pokombinuj może ci się uda zrobić co chciałeś, mam nadzieje że pomogłem :lol:

Ps. Co ten emotikon z listy ma niby oznaczać? -  :crux:

[mod='Avallach']Los czekający osoby nie przestrzegające regulaminu i moderatora usatysfakcjonowanego dobrze wykonaną robotą :ok: [/mod]

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry