O temacie
Autor
Zaczęty 20.01.2008 roku
Wyświetleń 58129
Odpowiedzi 0
Kazzmir Gość
Więc tak zaczniemy od tego że trzeba zamieścić link, prosze oto on GoManNastępnie program GoMan służy do zmieniania oraz podmieniania textur, naprzykład zbroi, mieczy, i innych :Po kolei będe tłumaczył co i jak zrobić, by w tym programie zmienić texture 1 Krok.Po zainstlowaniu Gomana trzeba go odpalić gdy wyświetli sie nam takie okno :Klikamy na :1. Datei - by otworzyć kolejne okno gdzie możemy zapodać jakiś ciakawy obrazek,2.Pasek - po pojawieniu się obrazka, możemy łatwo zmienić jego kontrast czy gamme,możemy też wybrać pewien kawałek obrazka który chcemy mu podmienić texturke :pleasantry: Możemy właśnie tam wybrać rozjaśnienie czy też ściemnienie obrazka lub jego kawałka,oto przykład tego jak można podmienić, chętnie pokaże co można wyczyniać w Gomanie :Obrazek to jest Ciężka Zbroja Łowcy Smoków :Obraz zmieniony.Obraz który był wcześniejRóżnica tego jest taka że wprawdzie zostały zmienione tylko brązowe paski !! to był tylko przykład i lekcja jak można złatwością obchodzić się z tym programem.GoMan obsługuje jak wcześniej powiedziałem wiele formatów plików :- .vdf- .modposiada on funkcjeGraficznąimportuje rozszerzenia plików:TEX, TGA, BMP, WMF, TIFF, JPEG, PNG, Schowekexportuje:TEX, TGA, BMP, TIFF, JPEG.PS : Program GoMan ma wiele formatów, dzieki których można używać Powiedzcie czy dobrze go napisałem, jakby były jakieś wątpliwości to mój pierwszy tutorial