Pomóc mogę napewno w kwestii obozu dla skazańców, mogę ładny odpicować (jak napiszesz na gg to wysle ci screeny).
I także w kwestii zadań i fabuły. Jako scenarzysta.
Znowu łuki nie działaja. Ale nie wszystkie. Ale to chyba jest specjalnie zrobione?
Łuk (zapomnaiełn nazwy) potrzebuje 2 stopień łucznictwa i akrobatyki. Mam 2 stopien luku i akrobatyke i TEN łuk działa.
Łuk od Vincenta wymaga 1 poziomu luku i akrobatyki i to juz mi nie dziala. To znaczy, że jak mam WYŻSZY poziom niż 1 to te łuki nie beda mi działać? Głupota, przecież wiadomo, że powinny działać skoro wymagają mniej a ja mam więcej.
Aha i nie mam tych questów od Ivana dotyczących oczyszczenia terenów bramy z potworów (a raczej takie są, bo opisałeś go w instrukcji zdobywania reputacji w SO).
Aha i gdy Thorus daje mi zadanie z mordragiem, to gdy mowię "Zajmę się tym" to "Co do mordraga" się nie pojawia, przez co niemożliwe jest ukonczenie misji. Nie da się potem do neigo nic powiedzieć, jest tylko koniec, i nieważne co zrboie z mordragiem i czy mnie fisk zaczepi. Jest tylko i wyłącznie "Koniec".
jest jeszcze kilka błedów ale to koledzy wymienili

Np. wywalanie z pierscieniem reg.
Mogę też pomóc w zakresie www. Mogę zrobić strone/forum dla moda, gdy się rozwinie czy coś.
Także jezeli chcesz, to mogę te dokumenty co robisz przekonwertować na PDF zeby bylo wszystko przejzyscie a nei trzeba bylo wchodzic do Worda i wszystko nabalaganione ;)
Poza tym nie uaktualniles tych dokumentów do najnowszych wersji, gdzie jest rep. w NO.