Pytania dotyczące zadań i rozgrywki 458821 857

O temacie

Autor Raper

Zaczęty 19.03.2008 roku

Wyświetleń 458821

Odpowiedzi 857

Nygus

Nygus

Użytkownicy
posty132
Propsy14
  • Użytkownicy
4 klucze to byly chyba 4 krysztalty, 1 byl kolo tych Brzytwiakow, 2 kolo Smoka, 3 kolo Golema, 4 chyba kolo Wargow, nie jestem pewien dawno nie gralem.

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Dzięki już znalazłem chodziło kryształy.

Cord

Cord

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Siemka ! Mam problem odnośnie Anghara. We wszystkich solucjach piszą, że poświęci miecz dany nam od innosa. Mam "Niosący światło", wypełnione zadanie z przemytem rudy, ale nie wiem jak go konsekrować. Czy ktoś może mi pomóc ??

Kuszu

Kuszu

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Mam pewien problem, otóż nie wiem, gdzie się znajduje teleport do starego obozu. W zatopionej wieży Xardasa nie ma go.
Moglibyście mi pomóc ?

PS. Szukałem na nowym forum i nic nie znalazłem (ze starego nie mogłem nawet otworzyć żadnego tematu)

Pozdrawiam
Kuszu

Edit: Chciałbym pomóc 4. przyjaciół sami wiecie z czym (jeżeli byliście na spotkaniu), a do tego potrzebny mi jest teleport.

Makoto

Makoto

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
przed bramą zamień się w chrząszcza i przejdź pod nią jak nie masz teleportu... xD

Kuszu

Kuszu

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
chodzi mi o sam teleport, gdyż chcę najpierw porozmawiać z Bartholo... (dobrze napisałem ?)

FireBoll
  • Gość
Sprawdź dokładnie na pewno jest gdy wchodzisz do wieży i zabijasz zombie, są dwie skrzynie w którejś z nich jest teleport, oczywiście  musisz mieć najpierw klucz od Xardasa żeby otworzyć skrzynie :D

Kuszu

Kuszu

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
No właśnie wszystkie sprawdziłem, może to bug, Wy macie ? Już nie raz przechodziłem G1 to wiem gdzie są teleporty...

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Tam nie ma teleportu tam jest kryształ za pomocą którego macie możliwość teleportu do różnych miejsc - multi kryształ czy jakos tak...

Levy

Levy

Użytkownicy
posty61
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale czy chodzi mu o MT?? Pewnie o zwykłego G1. Sprawdź dokładnie, MUSI tam być :)

Kuszu

Kuszu

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
jeśli chodziłoby o zwykłego g1 to bym napisał na innym forum, to chyba logiczne. Dziękuję za odpowiedź z tym multikryształem, a moglibyście wyjaśnić działanie tegoż kryształu ?

Seba

Seba

Użytkownicy
posty48
Propsy3
  • Użytkownicy
Jeśli chodzi o wcześniejsze
Wygląda na to że brakuje ci w skryptach jakiegoś małego elementu, czyli właśnie skryptu tego teleportu.

Levy

Levy

Użytkownicy
posty61
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, pewnie tak. Skoro "przeszukałeś wszystko" i go nie ma  to coś jest nie tak w skryptach. Jakby było wszystko w porządku to byś go znalazł na bank, ponieważ nie jest on specjalnie ukryty. ^_^

parradox

parradox

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Gothic:Mroczne Tajemnice

Mam bardzo duży problem ponieważ byłem u tego thangora czy jak mu tam w obozie
przemytników i jestem na etapie jak ten nijaki MONK zwiał z kamieniem gdzieś.
Pytanie gdzie on jest bo na forach piszą że jest w jaskini gdzie był łuk kyro ale tam nikogo nie było tylko ten łuk i łyżka pod wodospadem.
A tak w ogóle jego też nie mogę znaleźć i chyba Nicolasa o tych 2 typach (kyro i chyba Nicolas) mówił strażnik przed obozem przemytników bodajże nazywał się Korth i on mi powiedział że ci zaginęli i mam ich znaleźć też. Nie potrafię żadnego z tych 3 znaleźć ale co ciekawe w notatkach mam zapisane że gadałem z kyro i obiecałem mu znaleźć jego łuk ale ja sobie go nie przypominam. Jakie kolwiek sugestie proszę pisać tutaj bądź na gg:9661073
Rzadko w sumie jestem na gg wiec tez możecie pisać na maila: pawcio12342@wp.pl lub slawek860@interia.pl albo parradox12@gmail.com

PS:brakuje mi tylko tego kamienia do ukończenia tego zadania "poszukiwanie kamieni ogniskujących" i tak dla informacji jak by to coś dało należę do obozu obok starej kopalni.

Gdyby były jakieś pytanie proszę też pisać! :P  ;]  ;(

Aha jeszcze jedno bo próbowałem użyć kodu: Non_2002_Monk i nie działa nie wiem czemu ale god mode i insert i jakiś item to tak.

Usunąłem powielone tematy, następnym razem raportujcie taką sytuację poprzez użycie funkcji report,
Adanos

parradox

parradox

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Ok już go znalazłem co prawda się pomęczyłem no ale znalazłem ale teraz mam 2 problem bo mam jakiś zbugowany respawn mobów i nie wiem jak to wyłączyć albo usunąć bo chce dojść do wieży Xardasa ale jest tak duży respawn ze wywala mnie z gry bo się zacinało jak cholera!!! plz help

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Na to jest bardzo prosty sposób. Reinstall gry + instalacja MT 1.01 + instalacja patcha 1.03 i zaczęcie gry od nowa ;p

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Freek

Freek

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Witam wszystkich . Chciałbym powitać wszystkich , jest to mój pierwszy post tutaj .

Mam problem w świątyni Pradawnych . Dostałem zadaniem zabicia Ognoścy . Rozmawiałem z Eli'Ne . I niestety wybrałem złą opcję dialogową . Nie mam zapisów z przed tej rozmowy , a wybierając tę opcję dialogową nie będe mógł stanąć po stronie Innos'a . Można jakoś to odwrócić ? Nie wiem , np. jakiś kod na tę fałszywą krew Ognoścy ? Byłbym wdzięczny za szybką odpowiedź .

Pozdrawiam wszystkich .

EDIT

Znalazłem ten kod na fałszywą krew . I nie wiem co mam teraz zrobić , w solucji pisze że jestem gotów porozmawiać z Ken'Udz'em , ale nie mam żadnych kwestii dialogowych z nim . Jakieś pomysły co mam zrobić ?

Adrianekgg

Adrianekgg

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
W którym miejscu dokladnie jest 2 Chromanin ten z placu wymian? Bo u mnie go nie ma w żadnym miejscu i nie moge zakonczyc questa. Moze to wina bledu?

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Hmmm.. a przeczytałeś może Chronanim nr. 1? Bez przeczytania pierwszego, drugi na pewno się nie pojawi.

Комиссар RBT

Adrianekgg

Adrianekgg

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Dzięki podzialalo  :)   Popelnilem blad bo dalem eremicie księge a nie przeczytalem jej. Dzieki za pomoc :roll:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry