Gothic:Mroczne Tajemnice
Mam bardzo duży problem ponieważ byłem u tego thangora czy jak mu tam w obozie
przemytników i jestem na etapie jak ten nijaki MONK zwiał z kamieniem gdzieś.
Pytanie gdzie on jest bo na forach piszą że jest w jaskini gdzie był łuk kyro ale tam nikogo nie było tylko ten łuk i łyżka pod wodospadem.
A tak w ogóle jego też nie mogę znaleźć i chyba Nicolasa o tych 2 typach (kyro i chyba Nicolas) mówił strażnik przed obozem przemytników bodajże nazywał się Korth i on mi powiedział że ci zaginęli i mam ich znaleźć też. Nie potrafię żadnego z tych 3 znaleźć ale co ciekawe w notatkach mam zapisane że gadałem z kyro i obiecałem mu znaleźć jego łuk ale ja sobie go nie przypominam. Jakie kolwiek sugestie proszę pisać tutaj bądź na gg:9661073
Rzadko w sumie jestem na gg wiec tez możecie pisać na maila: pawcio12342@wp.pl lub slawek860@interia.pl albo parradox12@gmail.com
PS:brakuje mi tylko tego kamienia do ukończenia tego zadania "poszukiwanie kamieni ogniskujących" i tak dla informacji jak by to coś dało należę do obozu obok starej kopalni.
Gdyby były jakieś pytanie proszę też pisać!

;]
Aha jeszcze jedno bo próbowałem użyć kodu: Non_2002_Monk i nie działa nie wiem czemu ale god mode i insert i jakiś item to tak.
Usunąłem powielone tematy, następnym razem raportujcie taką sytuację poprzez użycie funkcji report,
Adanos