Pytania dotyczące zadań i rozgrywki 459152 857

O temacie

Autor Raper

Zaczęty 19.03.2008 roku

Wyświetleń 459152

Odpowiedzi 857

Szynek
  • Gość
GodCristal - Kryształ Zwycięzców

Oto kod na krysztal zwyciezcow.

Casillas
  • Gość
Dzięki,teraz moge kontynuować fabułe

Casillas
  • Gość
I mam jeszcze jedną prośbę:kod na ognisty bełt do kuszy czerwony krzyż.
A tak po za tym nurtuje mnie jedno pytanie a mianowicie czy po zabiciu Uriziela i pogadaniu z Avatarem Innosa(nie wiem czy lepiej z nim walczyć czy pozwolić mu odejść) są dalej jakieś zadania czy wątek fabularny Drogi Beliara ?Z góry dzięx za odpowiedzi

Piskor

Piskor

Użytkownicy
ego masturbator
posty143
Propsy9
  • Użytkownicy
  • ego masturbator
Cytat: Casillas link=topic=3131.msg27609#msg27609 date=Aug 13 2008, 08:16\'
I mam jeszcze jedną prośbę:kod na ognisty bełt do kuszy czerwony krzyż.
A tak po za tym nurtuje mnie jedno pytanie a mianowicie czy po zabiciu Uriziela i pogadaniu z Avatarem Innosa(nie wiem czy lepiej z nim walczyć czy pozwolić mu odejść) są dalej jakieś zadania czy wątek fabularny Drogi Beliara ?Z góry dzięx za odpowiedzi

Kod na bełt: RedBolt

Nie, po zabiciu Uriziela i rozmowie z Avatarem jest to koniec drogi dobra. Potem trzeba tylko wrócić do siedziby Pradawnych.

Casillas
  • Gość
Ale ja podążałem drogą Beliara a nie Innosa :D  i sorki że neściśle napisałem x|

majaczek
  • Gość
a te prawdziwe SMOKI, do krwi, łusek, etc (potrzebne do smoczej zbroi)?
gdzie są? spotkałem tylko jednego czarnego zniewolonego przez uriziela, oraz jajko ze smoczym pisklęciem...

Narestel
  • Gość
Spotkasz jeszcze jednego ale gdzie, to niech będzie niespodzianka

A codo jaszczurów to dokładnie wychodząc z miasta orków skręcasz w prawo i idziesz wzdłuż skał, poza tym chyba język był w jakiejś skrzyni s Starym Obozie (zamek lub w chacie/magazynie jakiegoś kupca) ale głowy nie dam.

Sawiol

Sawiol

Użytkownicy
posty84
  • Użytkownicy
TUTAJ masz solucję z pradawnymi. Jest tu opisana droga Innosa i droga Beliara.

tonyskate
  • Gość
i hope that there is somebody speaking english, because i need a little help in MT.

1. where can i find czerwonego buka i wysokiego dębu?
2. where can i get łuk śmierci?
3. how can i get siekacz spodnie? i know, that they are in gomez chest, but how can i get a key?

thank you very much

Saper

Saper

Użytkownicy
posty24
Propsy3
  • Użytkownicy
Hi Tony.

1. You should search next to Sleeper Brotherhood. ( but i am not 100% sure )
2. "Łuk Śmierci" ( Bow of Death ) is on Uriziel Island - chest next to "dark warriors camp".
3. Only Gomez have a key, so if you kick his ass in 5th chapter you can get it - lmao.

Needless to say but I hope, my person helped you a bit.

Daj mi na tyskie, będziesz wielki

tonyskate
  • Gość
Cytat: SaapeeR link=topic=3825.msg32509#msg32509 date=Sep 21 2008, 16:03\'
Hi Tony.

2. "Łuk Śmierci" ( Bow of Death ) is on Uriziel Island - chest next to "dark warriors camp".
3. Only Gomez have a key, so if you kick his ass in 5th chapter you can get it - lmao.

Needless to say but I hope, my person helped you a bit.
Hello #msgote author=SaapeeR link=topic=3825.msg32509#msg32509 date=Sep 21 2008, 16:03\']Hi Tony.

Needless to say but I hope, my person helped you a bit.[/quote]
Hello SaapeeR,

thank you for your help.
Could you be more specific, where should i look for number one?
Thanks

Bruce

Bruce

Użytkownicy
posty100
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
1. One of them is in forrest near arena (probably on small rock), second is in Uriziel's Island. Very helpful to find this seed is telekinesis. When this spell is activate tracking every item lying on the ground.
3. Not only Gomez. Kazzmir have a key too.

Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown

tonyskate
  • Gość
Cytat: Bruce link=topic=3825.msg32560#msg32560 date=Sep 22 2008, 08:52\'
1. One of them is in forrest near arena (probably on small rock), second is in Uriziel#msgote author=Bruce link=topic=3825.msg32560#msg32560 date=Sep 22 2008, 08:52\']1. One of them is in forrest near arena (probably on small rock), second is in Uriziels Island. Very helpful to find this seed is telekinesis. When this spell is activate tracking every item lying on the ground.
3. Not only Gomez. Kazzmir have a key too.

Thanks, i got it. Thank you guys.

michaloo
  • Gość
Witam.problem polega na tym ,że wczesniej grałem w MT i teraz zimportowałem sobie postać gdzie już miałem wyuczone kowalstwo ,a teraz gdy chce się nauczyć ostrzenia mieczy ten kowal na A... mówi mi ,że "Jesteś już lepszy" a potem "Wróc gdy nabierzesz więcej doświadczenia" a mam 45 PN...czy istnieje jakiś sposób na to czy może jest jakiś "Kod" na to by oduczyć się Kowalstwa...???

Terrad

Terrad

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Owszem jest pewien kod, ale on robi kompletnego reseta.
Wpisujemy w konsoli "i ch" (bez cudzysłowów) i zagadujemy do postaci.
Wybieramy tam opcję resetu i już...

Ale na samo kowalstwo nie znam...

majaczek
  • Gość
buuu, tylko jeden- to łusek ani krwi nie zdobędę bo smoku dostał jajem i se znikł

smoczek był czarny, a gdzie jego czerwoni i zieloni koledzy? nie  tym modzie :P
taaki sobie strażnik jeden... zamiast znikać mógłby dokądś odlecieć, żeby potem i tak było można mu przyłożyć ;)

majaczek
  • Gość
kolega nie wspomniał że w trybie marvina można się wcielić w widzianą postać klikając na O (jeśli trup to się sam podnosi), a jak w konsoli (F2 ?) chcesz kogoś przywołać to piszesz insert ID potwora, np insert wolf, albo insert i potem identyfikator jakiegoś NPC lub itema, czym hata bogata

ps: spróbój napisać w konsoli
insert mythrilklinge_02
dostaniesz naładowany uriziel :)

majaczek
  • Gość
nic dziwnego że cię nie przyjmuje, bo masz lv 10+, wczytaj stary save albo wbij 50lv wtedy cię przyjmie :P

wszystko dlatego, że poziomy w skrypcie questu porównuje się jako stringi a nie inty
"10" < "5" tak jak "abrakadabra"<"baba" (porównanie alfabetyczne), no i nie przekonasz gościa że 10 > 5 ... pociesz się że "50" > "5"  :PP

michaloo
  • Gość
tylko ,że w I CH nie ma opcji resetu...

Artex
  • Gość
Cytat: michaloo link=topic=3853.msg33401#msg33401 date=Oct 2 2008, 17:28\'
tylko ,że w I CH nie ma opcji resetu...

Właśnie, bo on jest tylko w G II.

Trzeba by zajrzeć do Abilisties (e ab w konsoli) może tam coś jest.

A kowalstwo w MT i tak do niczego się nie daje... jak chcesz mieć najlepszą broń to zasuwać na wyspę Uriziela i znajdź "Ostatni Cios" (200 dmg.)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry