OTO POLSKA 1732249 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1732249

Odpowiedzi 5881

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Ale o co ci chodzi? Wypowiedz którą zacytowałeś jest akurat bardzo rozsądna i wyważona. Bez krytyki, bez wysławiania pod niebiosa zaś z dystansem i chłodną kalkulacją :ok: .

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
MARIHŁANA TO ZŁĄ = ironia, ktora poprzec ma zacytowana wypowiedz.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

OTO POLSKA
#662 2011-04-02, 17:03(Ostatnia zmiana: 2011-04-02, 17:07)
ponoć zioło jest bardziej rakotwórcze czy tam smoliste od fajek, no ale nikt nie pali dwóch paczek (?) zioła dziennie.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
od tego jest waporyzer.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
no to bardzo ciekawe stanowisko  :facepalm:
Po prostu mam dość słuchania pierdolenia i argumentów typu #msg142747nie, bo nie.#msg142747

sauron
  • Gość

sauron
Gość

OTO POLSKA
#665 2011-04-03, 10:29(Ostatnia zmiana: 2011-04-03, 10:38)
Po prostu mam dość słuchania pierdolenia i argumentów typu #msg142839nie, bo nie.#msg142839

wiedza godna tylko jednej emotki  :facepalm:  bo w stosunku do tego co było, i co mogłoby być gdyby pis rządził to ta nowa ustawa jest przełomem. #msg142839nie, bo nie#msg142839 tuska kilka dni później zostało zweryfikowane, moim zdaniem na jego korzyść. warto posłuchać komentarzy pisiorów

http://www.tvn24.pl/12690,1697809,0,1,ktora-mafie-pan-poparl--beda-ogromne-ulatwienia-dla-dilerki,wiadomosc.html

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

OTO POLSKA
#666 2011-04-03, 11:17(Ostatnia zmiana: 2011-04-03, 11:21)
Słuchałem tych komentarzy wcześniej, szczególnie ten Kempy i złapałem się za łeb co ona tam pierdoli. Mam głęboko w dupie zarówno Pis jak i PO, niezależnie od ilości emotek ":facepalm: " które jeszcze otrzymam.

sauron
  • Gość

sauron
Gość

OTO POLSKA
#667 2011-04-03, 11:21(Ostatnia zmiana: 2011-04-03, 11:22)
więc nie rozumiem czemu 'nie, bo nie' wywołuje takie negatywne reakcje, nic tragicznego nie zostało uchwalone, jest jakiś ruch w kierunku zdrowego rozsądku... lepszy powolny niż trwanie przy tym co było, lub cofanie się co by oznaczało powiększenie restrykcji

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

OTO POLSKA
#668 2011-04-03, 11:25(Ostatnia zmiana: 2011-04-03, 11:26)
"nie bo nie" jest przykładem na to, że politycy są przeciwko czemuś, czego nawet nie potrafią zrozumieć. Słyszą słowo marihuana, co dla nich znaczy zły narkotyk i zaczynają drzeć japę o jakiejś mafii, o swoich dzieciach, o 'uzależnieniu' i innych gównach. Dlaczego o sprawie mają decydować ludzie którzy w sporej części nie maja o tym pojęcia?

sauron
  • Gość

sauron
Gość

OTO POLSKA
#669 2011-04-03, 11:32(Ostatnia zmiana: 2011-04-03, 11:33)
buła przyczepiłeś się czegoś co zostało po paru dniach odwrócone do góry nogami, zasadniczo legalizacja jest ZŁA, ale jednak zmiana nastąpiła, niewątpliwie na dobre. jeżeli ja stary i zdziałały twierdzę że legalizacja jest zła, mimo tego że jarałem jak smok trawę to co, nie znam się?

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Każdy ma swoje zdanie.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
bula jest uzalezniony od pokrzyw dlatego nie potrafi zrozumiec czemu nie chca wprowadzic baki do sklepu :lol2: :ok:

sauron
  • Gość

sauron
Gość

OTO POLSKA
#672 2011-04-03, 14:32(Ostatnia zmiana: 2011-04-03, 14:35)
bula jest uzalezniony od pokrzyw dlatego nie potrafi zrozumiec czemu nie chca wprowadzic baki do sklepu :lol2: :ok:

rozumiem, ale tutaj chodzi o zrozumienie znaczenia słów... nie bo nie, oznaczałoby stanowisko w kierunku pisowych pomysłów, tymczasem nie bo nie, poszło w kierunku, OK pozwalamy, liberalizujemy, dajemy możliwość ale bez przesady mimo wszystko. polska nie będzie nigdy albo w odległej przyszłości na tyle liberalna żeby pozwolić na afiszowanie się skrętami. cudów nie oczekujcie, jest postęp i trzeba się kurwa z tego cieszyć a nie pierdolić smuty. można się godzić lub nie, ale jest lepiej niż było, moim zdaniem należy docenić to tak po prostu. po dojściu nie daj boże do władzy pisu, ta ustawa pójdzie w pizdu do kosza, w kierunku takich restrykcji że ciężko je przewidzieć

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Zlegalizowac dopierdolić zajebisty vat i wszyscy będą happy

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#674 2011-04-03, 16:15(Ostatnia zmiana: 2011-04-03, 16:20)
'nie, bo nie' tuska kilka dni później zostało zweryfikowane, moim zdaniem na jego korzyść.

Jakie by nie było i ile speców od pr by za tym stało nie świadczy to bynajmniej dobrze o polityku. Tak samo mogę być mistrzem forumowej polemiki a życie swoją drogą. Ja również mogę nagadać do telewizji głupot, uciekać od polemiki jak dziecko a kilka dni po wydarzeniu zarecytować do kamery wierszyk napisany przez osobę od wizerunku. Jedyne co z tej wypowiedzi wynikło to fakt, że tusk nie ma na ten temat żadnej wiedzy ani argumentów. Skoro "nie" to oczekuje, że to uzasadni choć wiem, że on sam zdaje sobie sprawę że jest to dla niego trudne. Proste, że "prawda" zdecydowanie nie leży po jego stronie.

buła przyczepiłeś się czegoś co zostało po paru dniach odwrócone do góry nogami, zasadniczo legalizacja jest ZŁA, ale jednak zmiana nastąpiła, niewątpliwie na dobre. jeżeli ja stary i zdziałały twierdzę że legalizacja jest zła, mimo tego że jarałem jak smok trawę to co, nie znam się?

Dlatego najlepsze są pośrednie rozwiązania. Depenalizacja pewnych ilości i przymykanie oko na małe uprawy domowe, jak w czechach czy hiszpani, gdzie co drugi balkon jest zielony. Jak toś "szkodzi" to tylko sobie, bez kontaktu z półświatkiem i napędzania rynku. Legalizacja w pewnym tego słowa znaczeniu nie jest nawet możliwa ze względu na uregulowania onz i ue. Nawet w holandii nie wszystko jest jasne i klarowne a niektóre rzeczy są zwyczajnie tolerowane, jak komercyjne uprawy czy nawet coffeshopy. Niemniej to nie jest do końca legalne, czarne na białym.

po dojściu nie daj boże do władzy pisu, ta ustawa pójdzie w pizdu do kosz

Ta ustawa pójdzie do kosza bo odrzuci ją komor.

sauron
  • Gość

sauron
Gość

OTO POLSKA
#675 2011-04-03, 16:22(Ostatnia zmiana: 2011-04-03, 16:23)
...tusk nie ma na ten temat żadnej wiedzy ani argumentów...

ty wiesz, a on nie wie? nie bo nie to krótkie stwierdzenie faktu bez bezsensownego tłumaczenia rzeczy które wydają się oczywiste. co by dało wyjaśnienie jego stanowiska skoro inni i tak wiedzą lepiej, a po paru dniach i tak doprowadzają do złagodzenia prawa.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#676 2011-04-03, 17:39(Ostatnia zmiana: 2011-04-03, 17:40)
nie bo nie to krótkie stwierdzenie faktu bez bezsensownego tłumaczenia rzeczy które wydają się oczywiste.

A co w tym niby jest oczywiste? Dziwnym trafem terapeuci, naukowcy i wszyscy rozsądni doinformowani ludzie nie uważają zgoła co innego niż tusk, aby to było oczywiste a wręcz przeciwnie, uważają dokładnie na odwrót niż tusk. Więc nie jest oczywistym dla mnie prawo, które okazyjnych użytkowników ściga a chorych zamiast leczyć zamyka w więzieniu. Skoro według tuska jest to w porządku to ja w takim wypadku oczekuje, aby to wyjaśnił bo inaczej jedyne co może być w tym przypadku oczywiste to jego ignorancja, brak powagi czy nawet głupota.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

OTO POLSKA
#677 2011-04-03, 17:58(Ostatnia zmiana: 2011-04-03, 17:59)
Dla mnie to nie ma żadnego znaczenia.
Czy będzie zarabiało państwo czy drobni handlarze...
Szczerze powiedziawszy olewam to :D

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

OTO POLSKA
#678 2011-04-03, 17:59(Ostatnia zmiana: 2011-04-03, 18:58)
Wowoz, żart po kilkudziesięciu jego opowiadaniach tym samym osobom przez tą samą osobę nie jest już śmieszny. Jak dalej liczysz że opowiedzenie o pokrzywach da ci w huj propsów to chyba coś nie tak z tobą.

Ten motyw był epicki, to fakt, ale wciskasz go tak często że psujesz jego potencjał.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Dla mnie to nie ma żadnego znaczenia.
Czy będzie zarabiało państwo czy drobni handlarze...
Szczerze powiedziawszy olewam to :D  

Akurat to mnie również nie interesuje. Nie zaopatruje się u jednych to i drugim bym podziękował.
Oczywiście można sądzić, że tylko frajerzy dają się złapać, jednak równie dobrze może to się stać z czyjejś i to nie koniecznie naszej nadgorliwości. Z resztą chyba lepiej żyć normalnie i nie uwłaczać sobie robiąc różne dziwne rzeczy niż chodzić i się stresować, bo ktoś uznał że ilość suszu roślinnego nawet poniżej jednego grama jest tak niebezpieczna dla nas i dl innych, że należy zamykać za to w więzieniu. Dajmy spokój.

0 użytkowników
Do góry